ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση από το PAOK24 έχει ως εξής:


Έως τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της παραμονής του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα το PAOK24 σας είχε ενημερώσει για την απόφαση του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, λόγω διαφορών στο συμβόλαιο των δύο επόμενων ετών. 

Την τελευταία ώρα στις τάξεις του Ερασιτέχνη κάνουν λόγο για παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί και παρουσιάζουν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει θετική εξέλιξη ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα (χθες) η προπόνηση έγινε με τον προπονητή των ακαδημιών Γιάννη Μπιζέτα να δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι να λήξει το θέμα όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στην ομάδα και να πάει όσο το δυνατόν απερίσπαστη την Τρίτη στην Αθήνα για το ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.


Περισσότερα ΕΔΩ

πηγή: http://www.paok24.com/

ANDERSSON - OMEYER: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Δύο από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα, Σάββατο 19/9 στο παιχνίδι SG Flensburg-Handewitt vs PSG Handball, για τον πρώτο γύρο του φετινού ChL.
Andersson και Omeyer υπήρξαν συμπαίκτες στο THW Kiel για δύο περιόδους, από το 2006 έως το 2008

Περισσότερα ΕΔΩ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς, πρώην τερματοφύλακας του Διομήδη, αν και βρίσκεται ήδη στο Μοντελιμάρ της Γαλλίας όπου αγωνίζεται φέτος, δεν ξεχνάει το Διομήδη και τους φιλάθλους του και το δείχνει με το πραγματικά συγκινητικό του μήνυμα στο ιστολόγιο των Λύκων:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διομήδη και τους συνεργάτες του για το υπέροχο video αποχαιρετισμού που έφτιαξαν για να με τιμήσουν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Διοίκηση και προπονητές που έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νούγκο αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ το χρωστάω στον υπέροχο κόσμο του Διομήδη, τον οποίον αγάπησα με όλη μου την ψυχή και την καρδιά και ο οποίος με αγκάλιασε σε κάθε μου επιτυχία και νίκη, αλλά και σε κάθε αποτυχία και ήττα.
Χάρη σε αυτόν οφείλω τις καλύτερες εμφανίσεις μου στους αγώνες και την υπεράσπιση της εστίας των Λύκων.
Τον καλώ και τον παρακαλώ να μείνει  κοντά στην ομάδα και να την στηρίξει, όπως κάνει πάντα.
Να είστε όλοι καλά και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.
Άργος και Ελλάδα, σας αγαπώ πολύ!
Υ.Γ. 1 Οι κόποι και οι θυσίες ΠΑΝΤΑ ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.
Υ.Γ. 2 Καλή επιτυχία στους Λύκους της καρδιάς μου σε Ελλάδα και Ευρώπη».

πηγή: diomidis-handball.gr/

ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ DINAMO BUCURESTI Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Για τον 2ο γύρο των προκριματικών του EHF CUP ο Διομήδης θα αντιμετωπίσει την Ρουμανική Dinamo Bucuresti, η οποία απέκλεισε την επίσης Ρουμανική Energia Targu Jiuστον πρώτο γύρο (38-24, 24-24). Ο πρώτος αγώνας θα γίνει σε ελληνικό έδαφος στις 10 ή 11 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στο Βουκουρέστι στις 17 ή 18 Οκτωβρίου.

πηγή: diomidis-handball.gr/

ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (VIDEO)

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ για το τηλεοπτικό παιχνίδι της πρεμιέρας:
Το πρωτάθλημα χάντμπολ επιστρέφει στη Δημόσια Τηλεόραση μετά από τέσσερα χρόνια.
Την Τρίτη 22/9 (κλειστό Βύρωνα, 22:00) θα διεξαχθεί το ντέρμπι «δικεφάλων» ΑΕΚ- ΠΑΟΚ που θα ανοίξει την αυλαία της σεζόν 2015-2016 στην Handball Premier.
Η ΕΡΤ δημιούργησε το πρώτο trailer της σεζόν για το άθλημα, το οποίο η ΟΧΕ σας παρουσιάζει

Δείτε το trailer ΕΔΩ