ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Ολοκληρώνεται αύριο το προπονητικό καμπ της Εθνικής Εφήβων, με την πρωινή προπόνηση.
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με την ανδρική ομάδα της ΧΑΝΘ.

Φωτογραφία: Απ. Παπαδόπουλος

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ "ΒΕΡΟΙΑ 2016"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί φίλοι
Οι Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Βέροιας με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στο διεθνές τουρνουά χειροσφαίρισης βετεράνων για άνδρες και γυναίκες «ΒΕΡΟΙΑ 2016» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016.
Στόχος μας είναι το τουρνουά αυτό να αποτελέσει μια καινούργια σελίδα στη χειροσφαίριση βετεράνων και να προσδώσει μια νέα διάσταση στην επικοινωνία και την προσέγγιση όλων μας στο άθλημα που τόσο αγαπάμε. Θέλουμε ειλικρινά, σε ένα ελκυστικό και ευχάριστο περιβάλλον, να αναπτύξουμε τις σχέσεις όλων των συλλόγων βετεράνων της ευρύτερης περιοχής και όλες οι ομάδες να αισθανθούν τη διοργάνωση αυτή ως το δικό τους τουρνουά.
Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΚΓ «Φιλίππειο» στην Βέροια.
Παρακάτω θα βρείτε προτάσεις για το τουρνουά, το πρόγραμμα των τριών ημερών διεξαγωγής καθώς και τιμές για διαμονή και διατροφή.
Σας περιμένουμε στη Βέροια !!!

Διαμονή και Διατροφή

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΙΩΝΑΣ

Τριάντα δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αρίωνας αφού στο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης ήταν μπροστά 25-24 και είχε και τη μπάλα.
Σε αυτό το σημείο όμως «κατάφερε» να τη χάσει να δεχτεί το 25-25 από τον ασταμάτητο Βάκκα και έτσι έμεινε με το «αχ» όπως και με τα Γιάννενα.
Έγινε ένα καλό παιχνίδι με τον Αρίων να κυνηγάει στο σκορ για 25 λεπτά αλλά στο ημίχρονο να είναι μπροστά με 1 (12-11).
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και είχαν σταθερά το προβάδισμα πριν ο Βάκκας ισοφαρίσει 18-18 στο 41ο .
Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και με γκολ του Παπαδόπουλου έκαναν το 23-19 στο 48ο «κλείνοντας ματιά» στη πρώτη τους νίκη.
Η Ασπίδα τότε γύρισε την άμυνα της σε 5-1 και κατάφερε με σερί 0-3 να μειώσει σε 23-22 στο 51ο με τον ασταμάτητο Βάκκα. Ο Μουλάκης με 2 όμορφα γκολ από θέση πίβοτ έδινε πάλι προβάδισμα 2 γκολ αλλά γρήγορα η Ασπίδα μείωνε.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή Αγώνα Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων της Λευκωσίας και Λάρνακας εις μνήμην του αγαπημένου χειροσφαιριστή και φίλου Νικόλα Πουπάζη.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Κύπρου το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2015 στις 16:45. Πριν τον αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση ενόψη του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 17:00.
Μετά το τέλος του αγώνα των παλαιμάχων θα ακολουθήσει και η τελευταία προπόνηση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

πηγή: profile fb ΚΟΧ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ



Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το camp εφήβων στη Μίκρα, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Δημητρούλια και του συνεργάτη του κ. Μασλαρινού.
Στις προπονήσεις συμμετέχουν 24 συνολικά αθλητές.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί στη Μίκρα (10:00 πμ) και φιλικό με τη ΧΑΝΘ το απόγευμα (18:00 μμ), στο γήπεδο Μίμης Τσικίνας της ΧΑΝΘ.


Ευχαριστούμε τον κ. Απ. Παπαδόπουλο για τις φωτογραφίες.