ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 4 «ΛΥΚΑΙΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τους ανθρώπους του ΔΙΟΜΗΔΗ αποτέλεσε η κλήση των τεσσάρων αθλητριών του σε προπόνηση της Προεθνικής Ομάδας (Κλιμάκιο Παγκορασίδων Α΄). Για το λόγο αυτό η ομάδα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο επίσημο site.
Η καταχώρηση:

"Τέσσερις αθλήτριες του Συλλόγου μας κάλεσε με έγγραφό της η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, προκειμένου να παραστούν σε προπόνηση της Προεθνικής Ομάδας (Κλιμάκιο Παγκορασίδων Α΄), υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κύριου Δημήτρη Σκάρλου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου (10.00 – 12.00) στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης – Κεντρική πύλη).

3η ΓΙΟΡΤΗ HANDBALL ΔΙΟΝΥΣΟΥ

«3rd Dionisos Handball Party»

Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Α.Ο Άνοιξης handball.
Για όλα τα παιδιά του Δήμου Διονύσου, αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών.
"Έλα με το φίλο σου, φτιάξε την ομάδα σου και έλα να παίξεις χάντμπολ"
Η συμμετοχή των παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η κάθε ομάδα θα αποτελείτε από 5 παίκτες Θα κληρωθούν 2 μπάλες χάντμπολ και 2 εμφανίσεις του Α.Ο. Άνοιξης.
Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του γηπέδου. Είσοδος ελεύθερη
Συντονιστής : Κώστας Κότσιρας, Διεθνής Πρωταθλητής Ελλάδος, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδος.
Πληροφορίες : 6944935144

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 29-29

O Γιώργος Μαστορογιάννης με τέρμα σχεδόν σε νεκρό χρόνο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Βεροιώτες
Το νικηφόρο σερί του Φιλίππου Βέροιας σταμάτησε στη Νέα Ιωνία, ενώ με δυσκολία κράτησε το αήττητο του, χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Μαστορογιάννης στο 59:59 διαμορφώνοντας το τελικό 29-29 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Γιώργο Μπάρμπα που σταμάτησε τρία πέναλτι, ενώ συνολικά οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν τέσσερις φορές από τα 7 μέτρα!
Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του με τον Κροάτη Πρσκάλο να βρίσκει δίχτυα από την περιφέρεια (6 γκολ) και τους Κεδέρη (5 γκολ), Χάλαρη (7 γκολ) να χτυπούν από εξτρέμ.
Μάλιστα η διαφορά στο 35΄ έφτασε στο +5 (18-13) και μέχρι το 45’ (23-19) οι γηπεδούχοι διατηρούσαν διαφορά ασφαλείας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η ανακοίνωση:
"Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, θέλει να συγχαρεί τους αθλητές, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας χάντμπολ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, του Νίκου Γραμματικού, για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλε και την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής νίκης της, επί της Εσθονικής Βιγιάλντι, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015.
Αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσατε και τη σημαντική διάκριση που πετύχατε. Η αναμέτρηση για τον Ευρωπαϊκό Θεσμό του Challenge Cup είναι το εισιτήριο πρόκρισης για μια Ευρωπαϊκή πορεία. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας να αγωνίζεστε με πάθος και μαχητικότητα για την ομάδα του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου. Ως Δημοτική Αρχή, δεσμεύομαι να σταθούμε αρωγοί στον αγώνα σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας."
πηγή: http://tvtv.gr/