ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (PRE-GAME)

Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΙΟΜΗΔΗ (http://www.diomidis-handball.gr/):

Για την 7η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Αερωπό Έδεσσας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Είκοσι περίπου ημέρες μετά την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, οι Λύκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη, απέναντι σε έναν δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.diomidis-handball.gr.

ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε τουρνουά παιδικών ομάδων Χειροσφαίρισης συμμετέχει το τμήμα του AΠΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στη Λάρισα. Το τουρνουά διοργανώνει η ομάδα του Handball Club Λάρισας στο κλειστό του Αγίου Θωμά (10:00 πμ).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες εμπειριών μεταξύ των ομάδων Larissa handball Club και Αμφικτύονες Λαμίας, σε ηλικιακές κατηγορίες των Προμίνι, Μίνι, Παμπαίδες Β και Παγκορασίδες Β, στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού, που έχει σκοπό να σύσφιγξη των σχέσεων στην Κεντρική Ελλάδα και να φέρει κοντά τις ομάδες που εργάζονται για την ανάδειξη του αθλήματος στη περιοχή.
Αναχώρηση Κυριακή 15-11 8.00 πμ από το Χαλκιοπούλειο
Πληροφορίες: ΠΟΥΓΚΑΚΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6973990766
Τμήμα χειροσφαίρισης
ΑΠΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ
Ο έφορος ακαδημιών
ΠΑΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Με γκολ της Μίλασιτς στο 59:54 ο «δικέφαλος» του Βορρά ισοφάρισε και πήρε τον βαθμό
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο κλειστό της Μίκρας «Σπίτι του Χάντμπολ» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν απόλυτα τον χαρακτήρα του ντέρμπι με το αποτέλεσμα να κρίνεται πραγματικά στο φινάλε με τέρμα της Μίλασιτς έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό 29-29.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα σε αρκετά σημεία του αγώνα με 8-6 (15’), 9-7 (19’) και 11-10 (25’) με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 14-14.