ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΔΟΥΚΑΣ 22-17

Σημαντική νίκη για τον Ποσειδώνα που έσπασε την δυσμενή παράδοση.
Για πρώτη φορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Ποσειδώνας νίκησε στο Λουτράκι τον Δούκα με 22-17. Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό με σκληρές άμυνες. Στο β΄ ημίχρονο ο Ποσειδών έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έφτασε στη νίκη.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 22-17

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- ΑΕΚ 33-28

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Νέας Ιωνίας με εξαιρετική εμφάνιση
Στο καλύτερο του παιχνίδι την φετινή σεζόν ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ νίκησε 33-28 την ΑΕΚ στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας κυριάρχησε στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με διαφορά 7 τερμάτων (16-9), έχοντας πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση, ενώ ο Τσακνής κάτω από τα δοκάρια είχε σημαντικές επεμβάσεις.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με την διαφορά να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την «Ένωση» απλά να μαζεύει την διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ΕΚΘΡΟΝIΣΗ ΤΗΣ ADIDAS!

Οι αστέρες των κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων handball θα παίζουν με τη νέα επίσημη μπάλα από την αρχή της περιόδου 2016/17, σύμφωνα με την τετραετή συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε από την EHF και την EHF Marketing GmbH με τη Select Sport. Η συμφωνία, η οποία ξεκινάει από τον Ιούλιο του 2016, θα βρει τη Δανέζικη εταιρία να προμηθεύει την επίσημη μπάλα σε όλες τις διοργανώσεις της EHF, περιλαμβανομένων των VELUX EHF Champions League, Women`s EHF Champions League, Mens and Womens EHF Cup, καθώς επίσης και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της EHF, Jean Brihault, δήλωσε:

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 22 - 17 (ημ. 9 - 9)
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ - ΑΕΚ 33 - 28 (ημ. 16 - 9)

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Φίλιππος Βέροιας νίκησε τον Πανελλήνιο με σκορ 34 - 25 (ημίχρονο 18 - 12).
Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το πρώτο 20λεπτο, οπότε και οι Βεροιώτες άρχισαν να ανοίγουν την ψαλίδα. Τα δύο εξτρέμ του Φιλίππου, κατά πρώτο λόγο και οι Μαστορογιάννης και Βεσελίνοβιτς επικουρικά, ήταν οι εκτελεστές του Φιλίππου. Ο Κρητικός για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τις δυνατότητές του. Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία και στους δύο προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 34-25

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (21-22/11/2015)

Ο εβδομαδιαίος ορισμός αγώνων για Handball Premier (8η αγωνιστική), Α1 Γυναικών (7η αγωνιστική), Α2 Ανδρών (6η αγωνιστική), Α2 Γυναικών (2η αγωνιστική), Β΄ Ανδρών (2η αγωνιστική).

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015
Handball Premier (8η αγωνιστική)
ΔΑΚ Κατερίνης 18:00, Αρχέλαος Κατερίνης- Αερωπός Έδεσσας (Νάσκος- Χαρίτσος, Βλάχος)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Διομήδης Άργους (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Μεϊμαρίδης)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- stoiximan.gr ΠΑΟΚ (Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Χατζηγεωργίου)
Α1 Γυναικών (7η αγωνιστική)
ΔΑΚ Αμυνταίου 18:00, Αμύντας Αμυνταίου- ΓΑΣ Καματερού (Γρηγοριάδης- Τομίδης, Ζέρβας)
ΔΑΚ Άρτας 18:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ (Βέργος- Αβράμης, Γαβριήλ)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝΙ- Μ. Αλέξανδρος (Καρατζίνας- Ψύλλος, Κορρές)
Α2 Ανδρών (6η αγωνιστική)
ΔΓ Νίκαιας 16:30, Άρης Νίκαιας- Ολυμπιακός (Βήτας- Σκλαβενίτης)
Βόλου 18:00, Αγριά Βόλου- Βριλήσσια (Παπαματθαίου- Χρηστίδη)
ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης- Ασπίδα Ξάνθης (Κάργατζης- Καζαντζίδης)
ΔΓΚ Αιγίου 18:00, Σεριφάτο- Τελαμώνας (Τσάμος- Φωκίτης)
Πολίχνης 19:00, Δίας- Χιλιώτης Δράμα (Στεφανίδης- Λινάρδος)
Ιωαννίνων 20:00, ΑΟ Ιωαννίνων- Πρωτέας Άρτας (Πατιός- Τσιάνας)
Καματερού 20:15, ΓΑΣ Καματερού- ΟΦΝΙ (Ανταλής- Κουτσός)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: “ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σε “Γόρδιο Δεσμό” εξελίσσεται για την δημοτική αρχή το ανοιχτό γήπεδο στην οδό Δωδεκανήσου. Μέχρι σήμερα στο γήπεδο, το οποίο είναι περιφραγμένο κάνουν προπονήσεις ο σύλλογος του τένις και του χάντμπολ της πόλης μας.
Κάποιοι περίοικοι όμως, φέρονται αποφασισμένοι να καταφύγουν στη δικαιοσύνη για να φύγουν οι σύλλογοι από το συγκεκριμένο γήπεδο και το οικόπεδο να μετατραπεί εξ ολοκλήρου σε παιδική χαρά.
Με εξώδικο που απέστειλαν, οι 13 περίοικοι στη δημοτική αρχή, ζητούν να επανέλθει άμεσα η χρήση του χώρου αποκλειστικά ως παιδική χαράς, όπως προβλεπόταν από την εγκεκριμένη τροποποίηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης το 1979.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σημαντικό ματς στο Λουτράκι με τον Δούκα να έχει εντυπωσιακή παράδοση
Αήττητος (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) εκτός έδρας απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι ο Δούκας σε τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί από το 2012, όταν και η ομάδα της Κορινθίας ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία.
Ένα στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Ο Ποσειδώνας έχασε από την ΑΕΚ το Σάββατο και έχει μπροστά του δύσκολο πρόγραμμα με ευρωπαϊκό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην Ιταλική Πρεσάνο για το Τσάλεντζ Καπ, ενώ ο Δούκας προέρχεται από δύο σερί ήττες από ΧΑΝΘ και Φίλιππο.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- ΑΕΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλο ματς στη Νέα Ιωνία ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες της Handball Premier
Δύο ομάδες με παρόμοιους πρωταγωνιστικούς στόχους θα αναμετρηθούν αύριο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ με 8 πόντους και η ΑΕΚ με 9 πόντους, είναι δύο ομάδες που φαντάζουν σχεδόν ισοδύναμες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, κυρίως λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν στο ρόστερ τους.
Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί Φιλίππου και Ποσειδώνα, ενώ ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επικράτησε άνετα του Αρχελάου Κατερίνης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (18/11, 18:00- ΕΡΤ2)

Ο Γιώργος Ζαραβίνας επιστρέφει στη Βέροια, ως προπονητής πλέον
(φωτογραφία αρχείου Απόστολου Παπαδόπουλου)
Ξυπνούν μνήμες στη Βέροια ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του χάντμπολ
Στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Φιλίππειο» θα παραταχθούν αύριο 21 τρόπαια, 13 πρωταθλήματα (8 του Φιλίππου, 5 του Πανελληνίου) και 8 κύπελλα (5 του φιλίππου και 3 του Πανελληνίου).
Η αναμέτρηση Φίλιππος- Πανελλήνιος μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος, όταν και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν τρόπαια, αλλά δεν παύει να είναι πάντα ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικά Σωματεία του αθλήματος.
Τελευταία σεζόν που και οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε τελικούς, ήταν πριν 8 χρόνια, το 2006-2007 όταν αρχικά ο Φίλιππος με 29-26 κατέκτησε στο Μετς (29 Απριλίου) το 5ο κύπελλο της ιστορίας του –και τελευταίο μέχρι σήμερα τίτλο του- ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα (23 Μαΐου) στο «Φιλίππειο» ο Πανελλήνιος επικρατούσε με 29-25 και κατακτούσε το 5ο πρωτάθλημα τις ιστορίας του και τελευταίο τρόπαιο του.
«Έκπληξη της σεζόν ο Πανελλήνιος»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (18/11/2015)

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier με τρεις αναμετρήσεις

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015
Handball Premier (8η αγωνιστική)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδών Λουτρακίου- ΑΣΕ Δούκα (Τσάμος- Φωκίτης, Κορρές)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΑΕΚ (Τσάκωνας- Χασκής, Μίγκας)
Φιλίππειο 18:00 (ΕΡΤ2), Φίλιππος Βέροιας- Πανελλήνιος (Πατιός- Τσιάνας, Ζέρβας)

πηγή: http://www.handball.org.gr/

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΔΧΑ

Το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΣΥΔΧΑ
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής διοργανώνει το τριήμερο 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 στα γραφεία του Σχολή νέων Διαιτητών στα γραφεία του Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους Γωνία στην Πλατεία Βικτωρίας.
Υπεύθυνοι για κάθε πληροφορία είναι οι κκ Ευστράτιος Κυριακούλιας τηλ 6944276631 Δημητριος Τσάκωνας τηλ 6977240754 και Κουτσός Ηλίας τηλ 6946574797.

πηγή: http://www.handball.org.gr/

ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ (17/11/2015)

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :
1)Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
2) Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ» Βασίλη Τσεχαγιά, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
3) Αθλητή Σωματείου «Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ» Παναγιώτη Ακριδόπουλο, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
4)Αθλητή Σωματείου «Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Γεώργιο Σκανδάλη, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.