ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Α2 Ανδρών (4η αγωνιστική)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ Ιωαννίνων- ΓΑΣ Κιλκίς 29 - 23
Ασπίδα Ξάνθης- Χιλιώτης Δράμα 1986 23 - 28
Αγριά Βόλου- Ολυμπιακός 20 - 19
Ζαφειράκης Νάουσας- Πρωτέας Άρτας 34 - 33
Σεριφάτο Αιγίου- ΟΦ Νέας Ιωνίας 33 - 26
Άρης Νίκαιας- Έσπερος Καλλιθέας 31 - 17
Δίας Πολίχνης- Αρίων Πτολεμαϊδας 39 - 24
ΕΣΝ Βριλήσσια- Τελαμώνας 30 - 27

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ


Σε έναν αγώνα ο οποίος στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μανώλη Μποσνακίδη, η ομάδα του Δία Πολίχνης αναδείχθηκε νικήτρια στο παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, αντίπαλο που είχε συναντήσει και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για τον Δία, με πολλά λάθη στην άμυνα αλλά και τεράστια αστοχία στην επίθεση. Στη συνέχεια βελτιώθηκε η απόδοση της ομάδας του Δία στις εκτελέσεις πέναλτι, ίσως το μόνο θετικό από το πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαμε και τον τραυματισμό του Μανώλη Μποσνακίδη, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.
Αντίθετα, η εικόνα του 2ου ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική. Με πολύ καλή άμυνα και τους τερματοφύλακες να βγάζουν πολλά σουτ, η ομάδα του Δία πέτυχε πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό, δίνοντας της ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες, δίνοντάς τους χρήσιμα λεπτά συμμετοχής εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσίκη / Νάσκου

Δεκάλεπτα: 7-6, 12-12, 17-14 (ημ.) 24-16, 31-19, 39-24 (τελ.)
Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Μασούρας, Ιλερής(6), Θαναηλάκης(4), Τσιρογιάννης(6), Παπαδόπουλος(2), Ραζακιάς, Τραϊανός(1), Μποσνακίδης, Μπαντής(4), Νικολαϊδης(10), Ανδρεαδάκης(4), Λυμπούδης, Μακέδας(2), Αργυρόπουλος
Αρίων Πτολεμαΐδας (Πασιαλής): Μυλόπουλος(4), Χαϊτίδης (2), Αβραμίδης(1), Νικολαΐδης(4), Χαραλαμπίδης, Θεοχαρίδης, Κωστικίδης(1), Τσανακτσίδης(1), Μουλάκης(4), Αγγελίδης, Φολίνας, Παπαδόπουλος (2), Μάρκου(3), Σωτηρόπουλος, Κουκουλόπουλος(1), Σμιλλι.

Δίλεπτα: 3 – 11 - Πέναλτι: 5/6 – 3/4

πηγή: http://www.dias-hc.gr/

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΝΕΤΑ Ο ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με σοβαρή εμφάνιση, η ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς και με την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα, κατάφερε να πετύχει μια εύκολη νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Κιλκίς, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Οι παίκτες του ΑΟΙ μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, αφού δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα, κέρδισαν το απόγευμα του Σαββάτου με 29-23 την ομάδα του Κιλκίς και πήραν πολύτιμους βαθμούς στη δύσκολη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Τα Βριλήσσια επικράτησαν του Τελαμώνα, με σκορ 30 - 27 (ημίχρονο 17 - 13), στα χθεσινό παιχνίδι της Α2 Ανδρών, που έγινε στο κλειστό των Βριλησσίων.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ


Πρώτη και βαριά ήττα για την ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας από τον καλύτερο Άρη Νίκαιας, με 31-17. Η ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Πριόβολο, Αθανασιάδη και Πανταζή και έχασε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τον Καραμαγκέλα με εξάρθρωση δαχτύλου.
Έτσι, η ήττα για την ομάδα της Καλλιθέας ήρθε φυσιολογικά.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ

Πριν από το παιχνίδι άλλα και για τα πρώτα 15 λεπτά όλα έδειχναν ότι σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου η αναμέτρηση ανάμεσα στο Σεριφάτο και την Ν. Ιωνία θα ήταν αμφίρροπη και μέχρι την λήξη του θα κρατούσε σε αγωνία τους φιλάθλους που είχαν πάρει τις θέσεις τους στην εξέδρα. Το σκορ μέχρι και εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν 7-6, με το Σεριφάτο να έχει μεν το προβάδισμα, αλλά με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πάντα την απάντηση στα τέρματα που πετύχαιναν οι παίκτες του Βασίλη Αναστασέλου.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Τη νίκη με 34-33 κατάφερε να πανηγυρίσει η ομάδα Handball του Ζαφειράκη επί του Πρωτέα Άρτας.
Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας, η ομάδα του Ζαφειράκη κατάφερε να φανεί ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά του αγώνα και παρά την πίεση των παικτών του Πρωτέα Άρτας να κερδίσει τον αγώνα.

πηγή: http://inaoussa.gr/

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ο χαρακτήρας του ντέρμπι που έχει πάντα ένας αγώνας μεταξύ της Αγριάς Βόλου και του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Τελικός νικητής

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ

Νίκησε εκτός έδρας την Ασπίδα Ξάνθης η Χιλιώτης Δράμα 1986, με σκορ 23 - 28 (10 - 14).
Οι Δραμινοί σημείωσαν την 3η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για την Ασπίδα αυτή είναι η 2η ήττα.

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ»

Ανδρέας Ανδρέου, Χριστόφορος Νούγκοβιτς και Βασίλης Δημοσθένους μιλούν για τον αγώνα Ελλάδα- Κύπρος
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα και η Εθνική Κύπρος με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Κουκούλι».
Η ομάδα της Κύπρου μετά την ήττα της με 27-13 από την Ουκρανία θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και σε αυτό στάθηκαν οι Κύπριοι διεθνείς, όπως φυσικά και στην στενή σχέση που υπάρχει με την Ελληνική ομάδα.
Ανδρέας Ανδρέου (προπονητής Κύπρου): «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την Ελληνική Ομοσπονδία. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε την Ελλάδα, την έχουμε μελετήσει. Εμείς έχουμε μια καλή ομάδα, σίγουρα δεν μπορούν όλοι οι παίκτες μας να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Σίγουρα με την Ελλάδα είναι ξεχωριστά, είμαστε αντίπαλοι για 60 μόνο λεπτά και μετά είμαστε πάλι φίλοι».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Την 4η νίκη της στην Α1 Γυναικών σημείωσε η Νέα Ιωνία που επιβλήθηκε 32-22 της Αναγέννησης Άρτας στην Αθήνα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις φιλοξενούμενες μάλιστα να προηγούνται με τρία γκολ στο 25΄, όμως με εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 12-2 η ομάδα της Νέας Ιωνίας έφτασε στο 18-11 (35΄) και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με 29-21 επί του Αμύντα που τον ανεβάζει στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α1 Γυναικών.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 21-29
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-4, 4-6, 6-7, 8-11, 10-12 (ημχ.), 12-16, 13-19, 14-23, 16-24, 17-27, 21-29
ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κυρλιάνη, Τζαραλή, Μπάντη 2, Γεωργιάδου 1, Ζντραβέφσκα 8, Κωτσοπούλου, Παρασκευοπούλου Ε., Σουμελίδου, Τσιομπάνου 7, Ταιρίδου, Ρακκοπούλου, Παρασκευοπούλου Χ., Καλογήρου 3, Κανάργια.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου 1, Τροχίδου 3, Σωτηριάδου, Παναγιωτίδου 6, Πλιόγκα 1, Τσαλουκίδου, Τσιτσούκη 1, Ντιμτσούδη 1, Τρελλοπούλου, Ρουσσοπούλου, Φράγκου 8, Κεχαγιά 7, Ανδρίτσου 7, Αναστασίου 1, Παρασκευαΐδου,
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 3/3-1/1

πηγή: http://www.handball.org.gr/