ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΜΠ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ


Προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και οι κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού
Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:45 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας κάλεσε 25 αθλητές, οι οποίοι είναι οι:

ΚΑΜΠ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’

Στην Προσοτσάνη Δράμας με την συμμετοχή αθλητριών από 25 ομάδες
Πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία το Προπονητικό Κάμπ των Παγκορασίδων Α΄ παράλληλα με το Τουρνουά του ΑΟ Προσοτσάνης σε αυτές τις ηλικίες.
Οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε τρία κλιμάκια αποτελούμενα από 25 ομάδες διαφορετικές ομάδες και περιοχές της Ελλάδος με βάση τις θέσεις παιχνιδιού τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους αγώνες, ενώ ταυτόχρονα διεξάγονται και πρωινές υποδειγματικές προπονήσεις των αθλητριών κλιμακίων της ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε από τους Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη, Δημήτρη Σκάρλο Κική Τριανταφυλλίδου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Μανίκη, ενώ τον συντονισμό είχε ο Γιάννης Βαρελτζής.
Στην ιστοσελίδα prosotsani.gr μεταδίδονται live streaming οι αγώνες του Τουρνουά.
Αποτελέσματα Αγώνων:

Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΤΑ

Συνέχεια της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων Α΄ στο Αμύνταιο, με δύο φιλικές αναμετρήσεις.
Σήμερα (5/1), το συγκρότημα των Ομοσπονδιακών τεχνικών Μενέλαου Δανήλου και Αλέξανδρου Ταρινίδη, θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου και στη συνέχεια την αντίστοιχη του Φιλώτα. Κάθε αγώνας θα έχει συνολική διάρκεια 40 λεπτών, (20 λεπτά το κάθε ημίχρονο).