ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ #greekteamhandball

Πρωτοβουλία του ΔΙΟΜΗΔΗ:

Αργά ή γρήγορα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η Εθνική Ελλάδος είναι υπεράνω όλων, αποτελεί τον καθρέπτη του αθλήματος και μόνο με δυνατή Εθνική ομάδα μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα και να δώσουμε ώθηση στο άθλημα που αγαπάμε. Οι επιτυχίες σε Εθνικό επίπεδο έχουν τεράστια βαρύτητα και μπορούν να τραβήξουν το handball στην επιφάνεια, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό και τους συλλόγους. Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, μια νέα σελίδα ανοίγει στους προκριματικούς του Παγκοσμίου, η συγκεκριμένη γενιά έχει τα προσόντα και το ταλέντο να επαναφέρει την Εθνική μας ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, στο προπονητικό, ιατρικό team και στους παράγοντες της Εθνικής και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία. Από σήμερα μέχρι την άλλη Κυριακή 8/11/2015 αφήνουμε πίσω τις συλλογικές μας προτιμήσεις και τα του οίκου μας και είμαστε ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ως Διομήδης, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε μια καμπάνια προώθησης της Εθνικής Ελλάδος Handball μέσω του hashtag #greekteamhandball στα σχετικά μας άρθρα. Όποιος θέλει ας το ακολουθήσει, να δημιουργηθεί ένα τσουνάμι ψυχολογικής υποστήριξης προς τα παιδιά της Εθνικής ομάδας.

πηγή: http://www.diomidis-handball.gr/

ΟΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Μία ιστορική ομάδα της περιοχής μας, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης συμπλήρωσαν 30 χρόνια ζωής (1985 -2015) και με αφορμή αυτό το γεγονός τη φετινή σεζόν θα έχουν αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κυκλώπων:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ "Ρυθμός 107,5 fm"

Ρυθμός 107,5 fm & www.passports.gr

Πέμπτη σήμερα 29 Οκτωβρίου και στις 8 και ως τις 9 το βράδυ ακούστε την αθλητική εκπομπή "Η ώρα του Handball", με τον Στέφανο Δούγια.
Σημερινός καλεσμένος στο Α΄ ημίωρο της εκπομπής θα είναι ο συνεργάτης της εκπομπής από το Αμύνταιο, Γιώργος Θεοχαρίδης με όλα τα νέα της Α1 Γυναικών και της Β. Ελλάδας γύρω από το Handball.
Καλεσμένος στο Β΄ ημίωρο της εκπομπής θα είναι με τηλεφωνική επικοινωνία ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πανοράματος, συνεργάτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΠΧΕ, καθώς και ένας από τους υπεύθυνους - δημιουργούς του Handball climax, κ. Βασίλης Σκανδαλης.

ΚΑΜΠ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Σχεδόν 100 παιδιά από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στο 1ο διακλιμακιακό καμπ της ανάπτυξης για την φετινή σεζόν

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο διακλιμακιακό καμπ Παμπαίδων Α΄ (γεν. 2002-2003) και Εθνικής Παίδων στην Προσοτσάνη Δράμας για την περίοδο 2015-2016 με την συμμετοχή 96 αθλητών και την παρουσία 10 ομοσπονδιακών προπονητών ανάπτυξης (Ιατρούδης, Καρακεχαγιάς, Τζουβάρας, Κότσιρας, Σκάρλος, Καζαντζίδης, Αγγελόπουλος, Χατζηπαρασίδης, Ζαραβίνας, Σκούφας).

STREET HANDBALL ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ

Περισσότερα από 200 παιδιά πήραν μέρος στην εκδήλωση που έγινε στη Νέα Ιωνία

Στο πλαίσιο διάδοσης και ανάπτυξης της χειροσφαίρισης σε όλη την Ελλάδα αλλά και ειδικότερα στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής της Νέας Ιωνίας, ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το «1ο STREET HANDBALL ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (31/10-1/11-2016)

Α1 Γυναικών (4η αγωνιστική) και Α2 Ανδρών (3η αγωνιστική)

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 Οκτωβρίου 2015
Α1 Γυναικών (4η αγωνιστική)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- Αμύντας Αμυνταίου (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)
ΔΑΚ Άρτας 18:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- Φιλώτας Φλώρινας (Καραπάνος- Αβράμης, Γαβριήλ)

14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Η ΟΧΕ έστειλε χθες σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες την ειδική προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ για την περίοδο 2015-2016. Οι ομάδες από όλη την Ελλάδα έχουν χωριστεί σε 5 Ομίλους και σύμφωνα με την προκήρυξη, στον 3ο Όμιλο, εκτός από την Ακαδημία των Σπορ και τις Ελπίδες Πάτρας, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ΒΑΟ Κορίνθου, Αλκυών Δρεπάνου Ναυπλίου, Πανιώνιος Αργους και ΑΣ Προοδευτική Αγρινίου 2015 (δείτε στη φωτογραφία όλους τους ομίλους).