ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ 2012

Πολλά διαφορετικά πράγματα και όχι ένα ήταν αυτά που οδήγησαν την ομάδα Beach Boys των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης να αποσυρθούν από το Champions Cup του Beach Hanball που διεξάγεται και φέτος στην Ισπανία.
Συγκεκριμένα, οι Κύκλωπες δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν τον κατάλληλο αριθμό παικτών που χρειαζόταν για να συμμετάσχει η ομάδα στην διοργάνωση καθώς οι 5 από τους 10 που είχαν δηλωθεί είχαν κώλυμα. Από αυτούς τους 5 ο Κώστας Θεοδώρου είχε πρόβλημα τραυματισμού και ο Αλέξανδρος Ξανθόπουλος είχε μπει στη σχολή της Αστυνομίας και δεν του επιτρεπόταν να φύγει εκτός χώρας μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΧΑ (18/11/2015)

Για την 1η αγωνιστική του Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΣΧΑ της κατηγορίας Παμπαίδων Α΄ σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
ΓΑΣ Καματερού-Ιωνικός ΝΦ 13-31
ΑΣ Ηλιούπολης-ΓΝΟ Άρης Νικαίας 9-29
ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου-ΑΟ Άνοιξης 42-13
ΑΣΕ Δούκα-Αστέρας Μελισσίων 53-11
ΑΟ Πολιτείας-ΟΦ Ν. Ιωνίας 25-30
Θρακομακεδόνες-Πανιώνιος ΓΣΣ 24-26
Αναγέννηση Βύρωνα-Ολυμπιακός Κερ. 12-34
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων-Δίας Μοσχάτου 23-5
Τρίτωνες Π. Φάληρου-ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 0-10 (αα).
Για την 6η αγωνιστική στο Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ της κατηγορίας Εφήβων σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ (19/11/2015)

Προπονήσεις Νέων, Εφήβων, Παίδων σε Νέα Ιωνία, Φιλίππειο και «Σπίτι του χάντμπολ»

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (11:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Εφήβων Βορείου κλιμακίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Δημήτρη Μασλαρινού.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (17:30) στο «Φιλίππειο» της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Παίδων Βορείου κλιμακίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Τάσου Χατζηπαρασίδη.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 (21:00) στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Νέων Νοτίου Κλιμακίου υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Αλεπουδέα.
Οι αθλητές που κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες είναι οι:

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PRESSANO ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Η Pallamano Pressano, αντίπαλος του Ποσειδώνα για το EHF Challenge Cup, έχασε από την ομάδα του Κώστα Τσιλιμπάρη, SSV Bozen Handball, στο ντέρμπι κορυφής το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, με σκορ 30 - 25.
Η Pressano για πρώτη φορά τη φετινή σαιζόν δέχτηκε 30 τέρματα, ενώ παράλληλα περιορίστηκε από τη δυνατή άμυνα των αντιπάλων καθώς και τον πανέτοιμο Τσιλιμπάρη.
Για την Pressano τα περισσότερα τέρματα πέτυχαν οι Turkovic 9 και Radovcic 7.
Μετά τον αγώνα αυτό, η Pressano είναι δεύτερη στη βαθμολογία, μαζί με την Cassano Magnago, με 15 βαθμούς.

Bozen – Pressano 30 – 25 (ημιχρ. 16 – 11)

Bozen: Tsilimparis, Dallago 4, Waldner, Coscovich, Starcevic 2, Pircher L, Psenner, Radovcic 7, Sporcic 1, Oberkofler, Gaeta 5, Pircher M. 2, Turkovic 9, Wiederhofer. All: Ljubo Flego
Pressano: D’Antino M, Bolognani 5, Chiste, D’Antino P, Di Maggio 7, Mengon, Bettini, Giongo 1, Franceschini, Sampaolo, Stabellini 9, Alessandrini 3, Pescador, Moser,. All: Branko Dumnic

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

31ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,
Όλοι μαζί, αθλητές των τμημάτων χειροσφαίρισης ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, μικροί και μεγάλοι, γονείς και αδέρφια, συγγενείς και όποιος ακόμα θέλει, με το ΛΙΟΝΤΑΡΙ στην καρδιά, την Κυριακή 22.11.2015 δίνουμε ραντεβού μπροστά στην Εθνική τράπεζα στις 11:00 για να τρέξουμε στο γύρο των Σερρών.
Όποιος επίσης επιθυμεί να βοηθήσει και έμπρακτα για τους συνανθρώπους μας πρόσφυγες, παρακάτω δείχνουμε με ποιο τρόπο μπορεί.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.

Με εκτίμηση
Lions Handball Panserraikos

ΤΟΥΡΝΟΥΑ HANDBALL ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ Γ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ Ναυπλίου διοργανώνει τουρνουά handball Δημοτικών Σχολείων. Στο τουρνουά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια. Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και τις ώρες 9 με 12.30 το πρωί, το κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου αναμένεται να πλημμυρίσει από παιδιά.
Υπεύθυνη του τουρνουά είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κυρία Αρσενοπούλου Πένυ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ 2012

Η αρμόδια επιτροπή της EHF ασχολήθηκε με την απόσυρση της συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Κύκλωπες 2012. Ο σύλλογος είχε αποσυρθεί από 2015 EHF Beach Handball Champions Cup στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, αφού προηγουμένως (1 Σεπτεμβρίου 2015) είχε επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του.
Ο ΑΣ Κύκλωπες 2012 για το λόγο αυτό τιμωρήθηκαν με πρόστιμο € 5.000, σύμφωνα με το άρθρο C.2, του ποινολογίου της EHF και επίσης θα πρέπει να καταβάλουν € 200, ως δικαίωμα συμμετοχής.