ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Β΄Ανδρών (5η αγωνιστική)

Πανσερραϊκός - Αλέξανδρος 23 - 25
Αμύντας - ΑΟΑ Καστοριάς 22 - 23
ΒΑΟ - Ακαδημία Πάτρας 31 - 29
Λεωνίδας - ΠΑΟ Θρίαμβος 30 – 27
ΓΣ Άρτας Χάντμπολ - Θησέας Λεχόβου 28 - 16
Πανιώνιος Άργους - Προοδευτική Αγρινίου 30 - 28
ΑΟ Κοζάνης - Φαίακας Κέρκυρας 17 - 42
Πήγασος Κυψέλης - Πανιώνιος 27 - 27
ΑΟ Πολιτείας - ΓΣ Παπασιδέρης 23 - 24
Εύρυτος Βόλου - Ηλυσιακός 17 - 28
Μακεδών - Απόλλων 15 - 32

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με δυσκολία επικράτησε ο Α.Σ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ του Α.Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑ με σκορ 23-24 παραμένοντας αήττητος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Η ομάδα του Κορωπίου έπεσε στην παγίδα της Πολιτείας που επέβαλλε τον αργό ρυθμό της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Κακή εμφάνιση και από τις δύο ομάδες με αργό ρυθμό και κακές επιλογές στην επίθεση. Το Κορωπί δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την ταχύτητά του ούτε τις αμυντικές του δυνατότητες με αποτέλεσμα να κάνει τα εύκολα, δύσκολα.

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΒΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ (3ος Ομιλος), στο φινάλε του α΄ γύρου, σημείωσε χθες η Ακαδημία των Σπορ, καθώς έχασε στο Λουτράκι από τον εκεί ΒΑΟ με σκορ 31-29.
Η ομάδα της Πάτρας δεν κατάφερε να αποδράσει από μια «καυτή» έδρα με τους αντίπαλους να πραγματοποιούν δυνατή άμυνα (12 δίλεπτες αποβολές), αφού η τύχη της γύρισε την πλάτη (οι «πράσινοι» είχαν 7 τελικές προσπάθειες στα δοκάρια), καθώς και αστοχία σε 3 πέναλτι, ενώ το σημαντικότερο ήταν ότι στο 44' έχασε τον αρχηγό της Διονύσιο Καλούδη με διάστρεμμα.
Παρόλα τα παραπάνω, αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χάσει την ηρεμία και την συγκέντρωση τους σε καίρια σημεία του αγώνα (στην άμυνα κυρίως), σίγουρα θα είχαν αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο 58'.55 άφησαν τον Μηνά, ενώ τον έπαιζαν man to man, να σουτάρει και να κάνει δύο τα γκολ της διαφοράς.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΤΡΑΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το φιλανθρωπικό τουρνουά χάντμπολ από τον Σύλλογο Παλαιμάχων της Πάτρας. Το τουρνουά έγινε στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου Φλόγα (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια). Να σημειωθεί ότι όλες οι Παλαίμαχες αθλήτριες αγωνίστηκαν με ασπρόμαυρη φανέλα που στο πίσω μέρος της είχε γραμμένο το όνομα της Τζόαν Κολοκυθά, συζύγου του παλιού παίκτη, Μίμη Κολοκυθά, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από μερικά χρόνια μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Στο τουρνουά συμμετείχαν και νεαρές παίκτριες από ομάδες της περιοχής (Ορμή, Ελπίδες Πάτρας, κ.ά.).

πηγή: http://www.pelop.gr/

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ

Σπουδαία νίκη για την μάχη της παραμονής πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” κερδίζοντας με 22-21 τον Άρη Θεσσαλονίκης σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση.
Μεγάλη και ενδεχομένως να αποδειχτεί και κομβική νίκη σημείωσε η Ασπίδα Ξάνθης απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης για την μάχη της παραμονής, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών Χάντμπολ. Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και διαφορά στη νίκη της, ωστόσο το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το φινάλε με τους Ξανθιώτες να κρατούν τους δύο “χρυσούς” πόντους στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και πλέον στρέφει την προσοχή της στο τελευταίο ματς του 2015 εντός έδρας με την πρωτοπόρο Πυλαία.