ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 42-28

Ήττα για την ελληνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της στη Ρωσία
Μπροστά σε 2.000 θεατές στο Αστραχάν η Νέα Ιωνία ηττήθηκε με 42-28 από την πανίσχυρη Αστραχανότσκα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο του EHF Cup γυναικών.
Η νταμπλούχος Ελλάδος στάθηκε πολύ καλά στην επίθεση, ωστόσο στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα και δέχθηκε πολλά τέρματα, κυρίως στο πρώτο μέρος (24-9).
Αύριο στο ίδιο γήπεδο στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός, ο οποίος θα μεταδοθεί από την παρακάτω ιστοσελίδα: http://www.astrakhan-24.ru/live

ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ

Προπονήσεις Νέων, Εφήβων, Παίδων στη Μίκρα, καθώς και Παμπαίδων, Κορασίδων στο Καματερό
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 (13:30) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Νέων Βορείου Κλιμακίου υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη και προπόνηση Εθνικής Εφήβων Βορείου κλιμακίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Δημήτρη Μασλαρινού.
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου (11:30) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Παίδων Βορείου κλιμακίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Τάσου Χατζηπαρασίδη.
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου (10:00) στο κλειστό του Καματερού θα πραγματοποιηθεί προπόνηση Εθνικής Παμπαίδων Α΄ Νοτίου κλιμακίου και προπόνηση Εθνικής Κορασίδων Νοτίου Κλιμακίου.
Οι αθλητές που κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες είναι οι:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016»

Εκ του γραφείου Τύπου:
Σε Ισραήλ και Σερβία φιλοξενήθηκαν οι επικεφαλής του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός για την μεγάλη γιορτή των Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στη Βέροια και 4η συνολικά, το διάστημα 22-27 Απριλίου 2016.
Το Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» αναμένεται φέτος ακόμα πιο ποιοτικό και πιο ανταγωνιστικό με την συμμετοχή 16 ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄(13-14 ετών), καθώς και 4-6 Εθνικών ομάδων Παίδων (15-16 ετών).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΧΑΝΘ (14/11, 17:00, websportstv)

Οι «Ολυμπιονίκες» υποδέχονται στην Κυψέλη τους Θεσσαλονικείς
Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πανελληνίου, όπου η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα υποδεχθεί τη ΧΑΝΘ του Νίκου Μάντζου.
Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και ισοβαθμούν με έξι πόντους στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Μάλιστα η ομάδα της ΧΑΝΘ πριν την διακοπή σημείωσε δύο σερί νίκες επί ΑΕΚ και Δούκα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.
Την αναμέτρηση θα μεταδώσει σε live streaming η ιστοσελίδα websportstv στην παρακάτω διεύθυνση:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Το Σωματείο ΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ «ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ», σύμφωνα με έγγραφο που έλαβε η ΟΧΕ, δηλώνει την παραίτησή του από το πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Γυναικών / 1ος όμιλος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχει στους προγραμματισμένους αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση.

πηγή: profile fb ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


Τμήματα ανάπτυξης και υποδομής αγοριών και κοριτσιών από 9 έως 15 ετών.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Η αντίπαλος της ΟΦΝΙ, Αστραχανότσκα
Ο Ο.Φ.Νέας Ιωνίας αντιμετωπίζει όπως και πέρυσι τη Ρωσική Αστραχανότσκα στη φάση των 32 του EHF CUP. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 13/11 (5.30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) και το Σάββατο 14/11 (3 μ.μ. ώρα Ελλάδος), στην έδρα της Ρωσικής ομάδας.
Το προφίλ των Ρωσίδων.
Η περσινή πορεία της Αστραχανότσκα (2014-’15) στην Ευρώπη, σταμάτησε στα προημιτελικά του ΕHF CUP. Εκεί ηττήθηκε από την επίσης ρωσική Ροστόφ Ντον (16-27 εντός και 19-37 εκτός), που έφτασε ως τον τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα του Αστραχαν έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά τουλάχιστον ως τα προημιτελικά του EHF CUP (2012-’13 προημιτελικά και 2013-’14 ημιτελικά), πιστοποιώντας πως ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού. Για δεύτερη συνεχή σεζόν αποκλείστηκε από ρωσική ομάδα, καθώς πρόπερσι την πορεία της σταμάτησε η μετέπειτα κάτοχος του τροπαίου Λάντα.
Στην φάση των 32,όπως και φέτος, η Αστραχανότσκα αντιμετώπισε την Ελληνική ομάδα. Ο Ο.Φ.Νέας Ιωνίας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου, υπέταξε τις Ρωσίδες με 28-27 στο ΔΑΪΣ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Δυστυχώς ο καιρός είχε άλλα σχέδια και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της ρεβάνς. Ο χιονιάς δεν επέτρεψε στην αποστολή της Νέας Ιωνίας να προσγειωθεί έγκαιρα στο Αστραχαν και ο αποκλεισμός ήρθε μοιραία, έπειτα από την διήμερη ταλαιπωρία και περιπλάνηση που βίωσαν τα μέλη του Ο.Φ.Ν.Ι (44-22).