ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΣΧΑ ΕΦΗΒΩΝ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό που διεξήχθη χθές το βράδυ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΧΑ εφήβων. Ο αγώνας είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήθελαν τους βαθμούς της νίκης ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη συνέχεια.
Η ομάδα του Κερατσινίου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, επέβαλε τον ρυθμό της και με όπλο την πολύ καλή της άμυνα στο πρώτο εικοσάλεπτο εξασφάλισε μια διαφορά που της επέτρεπε να διαχειριστεί το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες του Ιωνικού να μειώσει τη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο με σκόρ 9-15.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Ολυμπιακό να με ένα σερί 0-4 να διευρύνει τη διαφορά στα 10 τέρματα (9-19) στο 35'. έτσι κύλησε και το υπόλοιπο παιχνίδι, με το τελικό σφύριγμα των διαιτητών να βρίσκει τους φιλοξενοούμενους να πανηγυρίζουν μία δίκαια νίκη με τελικό σκόρ 25-33.

Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας – Ολυμπιακός Κερατσινίου : 25-33

Πεντάλεπτα:0-0, 2-3, 3-6, 4-11, 8-11, 9-15(ημ) 9-19, 13-22, 15-24, 17-26, 20-29, 25-33 (τελικό)

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Αποστολίδης Ηλίας ): Νερατζής 4, Νάνης 1, Θεοδωρόπουλος, Σαραντάκης 7, Καπετανάκης 7, Τόλης, Δρέλλας, Διμουλινός 3, Σβετζουρης, Μάγκος 1, Γενναίος 1, Λουτας, Σιαυράς, Αμπατζογλου 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Ανταλής Γιάννης): Ακριβός, Σαρρής 2, Ζουμπουλίδης, Ζαφειράκης, Γερασίμου 6, Κεμερλής, Καμινάκης, Πετράκος 6, Κουκάκης, Καρδάσης, Περιβολάρης 4, Κωνσταντινίδης 10, Νάκος 2, Σιδηρόπουλος 3

Διαιτητές: Καρατζίνας-Μπερδελής

Δίλεπτες: 8-13.

Πέναλτυ: 13/8 - 2/1

Κόκκινες: Γερασίμου ( 53΄ - για επικίνδυνο παιχνίδι ) - Σιδηρόπουλος ( 46΄-τρία δίλεπτα )


Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΑΣΝΙ ΔΙΚΕΑΣ - ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 33-11

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 24-34

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 30-25

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 28-25

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΟΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 25-33

πηγή: http://www.handball.gr/

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στη Ρωσία δοκιμάζονται οι Βεροιώτες που θα δουν σήμερα τον μπασκετικό Παναθηναϊκό κόντρα στην Λοκομοτίβ Κούμπαν!
Πολύ δύσκολη αποστολή έχει ο Φίλιππος Βέροιας απέναντι στην Κράσνονταρ για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Η ελληνική ομάδα θα δώσει δύο παιχνίδια στη Ρωσία αύριο και μεθαύριο στις 18:00 με στόχο δύο καλές εμφανίσεις.
Οι Βεροιώτες σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του μπασκετικού Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Λοκομοτίβ Κούμπαν που εδρεύει στο Κράσνονταρ.
Η ομάδα του Κώστα Τούτση δεν θα έχει στην διάθεση της τους Κοτσιφα, Μπαντή, Καρυπίδη, Κορωνά που έμειναν στην Ημαθία για διάφορους λόγους.
«Είδαμε τον αντίπαλο δύο φορές. Είναι μια νεανική και συνάμα δυνατή ομάδα, με ψηλά κορμιά, αλλά χωρίς να υστερούν στην ταχύτητα.
Θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα τα δύο παιχνίδια. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και στα 120 λεπτά. Ακόμα και τα 10 πρώτα λεπτά θα είναι κλειδί για την εξέλιξη της πρόκρισης.
Το ταξίδι ήταν κουραστικό, η φιλοξενία όμως είναι πολύ καλή και η θερμοκρασία στα φυσιολογικά επίπεδα», σχολίασε ο έμπειρος εξτρέμ Σταύρος Παπαδόπουλος
Την αποστολή συνοδεύουν εκ μέρους της διοίκησης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και εκ μέρους της Επιτροπής Χάντμπολ ο Γιώργος Μεταξάς.
Η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας και η Επιτροπή Χειροσφαίρισης με ανακοίνωση της ευχαρίστησε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε στην μετακίνηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, αλλά και τον Απόστολο Εμμανουηλίδη, γνωστό άνθρωπο του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας και το Γραφείο Ταξιδίου «Βεργίνα Travel» για την μετακίνηση της ομάδας χάντμπολ στην Αθήνα (για το ματς με τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ) και την βοήθειά τους στην μετακίνηση στην Ρωσία.
πηγή: http://www.handball.org.gr/

ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΝΙ

Η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κέρδισε την London HC για τον 2ο γύρο του EHF Cup, με σκορ 35-11, καθιστώντας έτσι τον αυριανό επαναληπτικό σε υπόθεση ρουτίνας όσον αφορά στην πρόκριση.

LONDON HC- ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 11-35 (ημχ 4-18)
LONDON HC (Παουλίν Μπρόσε): Μαρτσίνιακ 2, Πέρεζ 1, Σχονμπάχλερ 1, Κερντονκούφ, Στανκίεβιτς 1, Ράχνμπεργκ 2, Βίεχμαν, Μπαίκοβα, Φεράρα, Γκαραλότσκα 4, Ταστ, Λαμ.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μπαλάφα 2, Αργυροπούλου, Μπράουερ 5, Παπανικολάου 9, Παπά 5, Γκουζούλη 2, Πανούση, Στασινού, Ζηνωνίδου 1, Μανδά 2, Τσάκαλου 3, Διακογιάννη 2, Βασιλειάδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 3.
Διαιτητές: Λόντσαρ Ν.- Λόντσαρ Ζ. (Κροατία), Παρατηρητής: Κωνσταντίνου (Κύπρος), δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 1/2-2/2.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ

Η ανακοίνωση:
Απευθείας από το «STAR Κεντρικής Ελλάδας» όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Μία πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα της Φθία Λαμίας, αλλά και την προβολή της Α2 Ανδρών, αποτελεί η συμφωνία του Συλλόγου με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR Κεντρικής Ελλάδας» για την ζωντανή μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του την φετινή σεζόν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (16:00) κόντρα στον Άρη Νίκαιας.
«Με χαρά ανακοινώνουμε την συμφωνία της ομάδας μας με τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR Κεντρικής Ελλάδας» για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μιας στην Α2 Ανδρών. Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας σε πανελλαδική εμβέλεια μέσω της πλατφόρμας του OTE TV».
πηγή: http://www.handball.org.gr/

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ HANDBALL ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας και ανακοινώθηκε επίσημα η οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την κατάκτηση του νταμπλ.
Μετά την σχέση που έχει με τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται κοντά και στην αντίστοιχη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Αυτό ανακοινώθηκε στη σημερινή παρουσίαση και έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υποστηρίζει και ένα ακόμη τμήμα του Δικέφαλου.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ SUPER CUP ΑΝΔΡΩΝ

Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 στο Κυπριακό handball άνοιξε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, με τον αγώνα μεταξύ της περσινή νταμπλούχου ομάδας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και της περσινής δευτεραθλήτριας και φιναλίστ κυπέλλου ομάδας της ΑΣΣ ΣΠΕΣ, για το Super Cup.
Ποδαρικό στη νέα χρονιά με τίτλο έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, που κέρδισε στον αγώνα την ΑΣΣ ΣΠΕΣ με 33-21 και κατέκτησε το Super Cup για 4η φορά στην ιστορία του. Ήταν ο 29ος στη σειρά αγώνας για την ασπίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, η οποία και φέτος (για 4η συνεχή χρονιά) ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δίδυμων αδελφών, Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου, που έχασαν τη ζωή τους στη φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011 στο Μαρί και οι οποίοι ήταν αθλητές της χειροσφαίρισης. Γι αυτό άλλωστε και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων δίδυμων αδελφών.