ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

EURO 2016: ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑΣ


ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο περιφερειακός παίκτης του Φιλίππου και αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Μαστορογιάννης, μετά την επέμβαση στον μηνίσκο. Ο Μαστορογιάννης τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής με την Πολωνία κι εγχειρίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Αν και στο κρεβάτι, ο έμπειρος παίκτης μίλησε για τις μεταγραφές που έγιναν στον Γενάρη αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν.
Σχολιάζοντας τις δυο μεταγραφές που έκανε ο Φίλιππος (Τσιλιμπάρη, Βουτσά), σημείωσε: «Κάναμε δυο σημαντικές μεταγραφές. Θα μπούν και θα βοηθήσουν την ομάδα αμέσως, δεν χρειάζονται προσαρμογή. Είναι καλοί παίκτες θα μας βοηθήσουν σε θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση».

ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας έβαλε προσωρινό «φρένο» στις ορέξεις για άνοδο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, ωστόσο τα κορίτσια δεν το βάζουν κάτω και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος του 33-16 στο αντίστοιχο παιχνίδι του β' γύρου.
Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Κώστα Χαρίση δεν είναι άλλο απ' αυτό που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες της πόλης και έχει να κάνει με την έλλειψη ωρών προπόνησης στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Μάλιστα η γυναικεία ομάδα είναι η πλέον αδικημένη, αφού έχει μόνο μία ώρα προπόνησης κι αυτή ημέρα Σάββατο, δηλαδή παντελώς ανούσια, αφού συμπίπτει τις περισσότερες φορές με την ημέρα που αγωνίζεται η ομάδα!

ΑΛ. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ορμής, Αλέκος Μεντζελόπουλος, έκανε την εξής δήλωση: «Δέχομαι ενοχλήσεις από ανθρώπους στην Πάτρα, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας για οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας χάντμπολ της Ορμής από το Λουξ Cup, αλλά και παλιότερα. Θέλω να ενημερώσω άπαντες ότι προσωπικά δεν έχω καμία ευθύνη για αυτές και ότι δεν ήμουν έμμισθος στον σύλλογο. Στην Ορμή έβαζα λεφτά από την τσέπη μου, δεν έπαιρνα. Έχω μεγάλη αγάπη για το χάντμπολ και τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου στον χώρο. Όλα αυτά που αναφέρω, τα γνωρίζει ο πρόεδρος, κ. Κόγκας, με τον οποίον, η μόνη επαφή που έχω τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι μόνο μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο».

πηγή: http://pelop.gr/

MVP H ΠΑΠΑ

Η αθλήτρια της Νέας Ιωνίας αναδείχθηκε πολυτιμότερη της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών
Μία ακόμα νίκη στην Α1 Γυναικών σημείωσε η Νέα Ιωνία που επιβλήθηκε 38-19 του ΓΑΣ Καματερού για την 11η αγωνιστική. Πρωταγωνίστρια ήταν η Μάγδα Πάπα που σημείωσε 9 γκολ. Η Κύπρια πίβοτ αναδείχθηκε πολυτιμότερη της αγωνιστικής μετά από ψηφοφορία των προπονητών.
Η ψηφοφορία

ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ (19/1/2016)

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
1) Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.», επιβάλλει ποινή έγγραφης επίπληξης.
2α) Προπονητή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» Ιωάννη Βαρελτζή, τoν απαλλάσσει από κάθε ποινή.
β) Φροντιστή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» Σπύρο Παπαϊωάννου, επιβάλλει ποινή αποκλεισμού σαράντα ένα (41) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ευχαριστούμε τον κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΟΥΡΑΒΑ για το δελτίο τύπου και τις όμορφες φωτογραφίες που μας έστειλε.

Την Κυριακή 17/1/2016 έλαβε μέρος στη Λαμία το 1ο τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε και την άριστη φιλοξενία των παραγόντων της Λαμίας .
Συμμετείχαν οι Αμφικτύονες Λαμίας, οικοδέσποινα ομάδα, το Larissa Handball Club από τη Λάρισα και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου, από το Βόλο.

EURO 2016:ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ