ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ: Την Κυριακή 1/11/15 στις 12.00 μαζευόμαστε σε μία απλή αθλητική συγκέντρωση στη μνήμη του Φίλου μας…
Σε αυτή τη συνάντηση θα παραβρεθούμε όλοι όσοι έχουμε συμφωνήσει ότι δεν θα ξεχάσουμε το Γιάννη, αυτός είναι και ο λόγος της συνάντησης!
Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να «στήσουμε» κάτι πιο μεγάλο ή πιο λαμπερό σαν οργάνωση, αντάξιο των Φίλων μας, μέχρι τότε όμως ας μην επιτρέπουμε να χάνεται η ουσία, που είναι να «βρισκόμαστε» όποτε χρειάζεται στις εύκολες αλλά… και στις δύσκολες στιγμές μας!

Με αθλητικά όλοι, παίξουμε δεν παίξουμε, γιατί αυτός ο χώρος μας φιλοξένησε και μας συνέδεσε πολλά χρόνια έτσι…!
...γιατί θέλουμε να τιμούμε τους Φίλους μας, η παρουσία τους είναι παντοτινή στην καρδιά μας!

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016»

Σύλλογοι Παμπαίδων Α΄ και Εθνικές ομάδες Παίδων θα λάβουν μέρος στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ το διάστημα 22-27 Απριλίου 2016

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως ότι ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» θα διοργανωθεί στην πόλη της Βέροιας.
Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η «Μέκκα» του ελληνικού χάντμπολ θα φιλοξενήσει το τουρνουά, το οποίο την φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-27 (Παρασκευή έως Μεγάλη Τετάρτη) Απριλίου 2016.
Το Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, αφού για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος εκτός από Σύλλογοι και Εθνικές ομάδες σε δύο διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.
Συγκεκριμένα στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ Νο 4» θα συμμετέχουν 16 ομάδες (8 από την Ελλάδα και 8 από το εξωτερικό) Παμπαίδων Α΄(γεννημένοι 2002-2003), καθώς και 4-6 Εθνικές ομάδες Παίδων (γεννημένοι 2000-2001).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν

ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017
Στο ξενοδοχείο CIVITEL ATTIK έγινε το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους πρώτους επίσημους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.
Η Εθνική Ανδρών που βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με Λετονία, Ουκρανία και Κύπρο, θα προπονηθεί στο Δαΐς μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εκτός έδρας με την Φινλανδία.
Ακολούθως η «γαλανόλευκη» θα μεταβεί στην Λετονία, όπου και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:15) στην πόλη Ντόμπελε θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (15:00) θα υποδεχθεί την Κύπρο στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» της Πάτρας.
Στις κλήσεις της Εθνικής συμπεριλήφθηκαν επίσης οι

11e TOURNOI PARIS ILE DE FRANCE FEMININ


ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Δύο φιλικά παιγνίδια με την Εθνική ομάδα αντρών του Ισραήλ θα δώσει αυτό το Σαββατοκυρίακο η Εθνική ομάδα Κύπρου χάντμπολ των αντρών, μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες που έρχονται με Ουκρανία (εντός) και Ελλάδα (εκτός), για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.
Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ορισμένος να ξεκινήσει στις 4:30 μ.μ. ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα είναι πρωϊνός (11:00 μ.μ.)
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ξεκίνησε εντατικά από την περασμένη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, υπό την καθοδήγηση των κύπριων ομοσπονδιακών τεχνικών, Ανδρέα Ανδρέου και Απόστολου Μιχαήλ. Οι προπονήσεις γίνονται σε καθημερινή βάση στο κλειστό του Cyprus College όμως από το ερχόμενο Σάββατο θα μεταφερθούν στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου για τα φιλικά με το Ισραήλ, αλλά και για καλύτερη προετοιμασία και προσαρμογή των διεθνών ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα στον όμιλο, που είναι με την Ουκρανία την ερχόμενη Τετάρτη (4/11/15) στις 7:30 μ.μ.