ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Handball Climax Xmas Cup

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Το πρώτο μέρος του Handball Climax Xmas Cup, που αφορούσε τις κορασίδες έφτασε στο τέλος του συναρπαστικά, όπως και άρχισε. Νωρίς και μετά από σκληρό αγώνα μπόρεσε η Νέα Ιωνία να καταβάλει την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Σταυρούπολης κι έτσι να πάρει την τρίτη θέση. Ο τελικός όμως έμελε να δικαιώσει όλους όσους υποστήριξαν, ότι παρόλο που δεν ήταν όλες οι ομάδες των κορασίδων στο τουρνουά μας, ήταν σίγουρα οι καλύτερες. Μία μεγάλη μάχη με τα κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και με τελικό νικητή την ομάδα της ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια και τους προπονητές τους για τις όμορφες στιγμές που μας χάρησαν. Τη σκυτάλη τώρα παίρνουν οι Παίδες, στο πολύ μεγάλο τουρνουά που αρχίζει 2/1/2016 το απόγευμα και που συμμετέχουν 17 ομάδες!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η κατάταξη και οι ατομικές βραβεύσεις:

ΚΑΜΠ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α’

Οι κλήσεις για την προετοιμασία στο Αμύνταιο το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου 2016

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο «ΑΤΕΡΟΝ» στο Αμύνταιο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νεανίδων Α’, η οποία θα πραγματοποιήσει 4ημερο καμπ έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών τεχνικών Μενέλαου Δανήλου και Αλέξανδρου Ταρινίδη.
Οι 20 αθλήτριες που κλήθηκαν είναι οι:

ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ - ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου στο sport-fm.gr (που δεν διαψεύδει ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας), ο Φίλιππος είναι κοντά στο να ανακοινώσει Τσιλιμπάρη και Βουτσά!
Το πλήρες ρεπορτάζ:
Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο Φίλιππος Βέροιας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Οι «Βεροιώτες» έχοντας τρεις στόχους, θέλουν να ισχυροποιηθούν και σε μεγάλο βαθμό θα τα καταφέρουν με τις δύο κινήσεις- ματ που ετοιμάζουν.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ KIKLOPAKI 2015 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά το τουρνουά χάντμπολ under 16, KIKLOPAKI 2015, όπου βρήκε νικήτρια την βουλγαρική ομάδα Μπέκι Γκάμπροβο, η οποία επικράτησε στον μεγάλο τελικό σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 25-24, με την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.
Τρίτο στην κατάταξη αναδείχθηκε το Χάσκοβο, καθώς κέρδισε στον μικρό τελικό με 15-13 τη Δράμα ’86, η οποία τερμάτισε τέταρτη, ενώ σπουδαία αναμέτρηση έγινε για την πέμπτη θέση με την Προσοτσάνη να τα καταφέρνει τελικά, μιας και επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι, 16-16 η κανονική διάρκεια, των διοργανωτών Κυκλώπων, που έφτασαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά το πρώτο ματς χρονικά της τελευταίας ημέρας ο Φέρωνας κατέκτησε την έβδομη θέση, κερδίζοντας 16-14 τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν όγδοοι την παρουσία τους στη διοργάνωση.
Έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων είχαμε την τελετή λήξης και τις απονομές στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ


Από το profile του Διομήδη στο fb:
"Η παιδική φαντασία ξεπέρασε ακόμα και τις ιδέες των ενηλίκων για τον σχεδιασμό της επίσημης ευχετήριας κάρτας του Διομήδη. Σε ένα κομμάτι χαρτί, ο μικρός μας φίλος ή η μικρή μας φίλη Κ.Θ. (δεν γνωρίζουμε ποιος ή ποια στόλισε το δέντρο μας με τη συγκεκριμένη ζωγραφιά) αποτύπωσε με χρώματα τον αγώνα handball μεταξύ του Διομήδη και του Αη Βασίλη, κερδίζοντας από την αρχή τις εντυπώσεις και βεβαίως τον διαγωνισμό για την πιο πρωτότυπη ζωγραφιά. Όπως είχαμε υποσχεθεί, η συγκεκριμένη ζωγραφιά ήδη κοσμεί την επίσημη ευχετήρια κάρτα μας. Η συμμετοχή ήταν τεράστια, κάνοντας τη διαδικασία της επιλογής πολύ δύσκολη. Πάνω από 100 ζωγραφιές έχουν συγκεντρωθεί και πολλές ακόμα συνεχίζουν να στολίζουν το δέντρο μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Αγίου Πέτρου. Όλες οι δημιουργίες των μικρών μας φίλων θα μαζευτούν, θα γίνουν ένα υπέροχο κολάζ και θα τοποθετηθούν για όλη τη σεζόν στον τοίχο των αποδυτηρίων της ανδρικής ομάδας στη Νέα Κίο, για να υπενθυμίζουν καθημερινά στους Πρωταθλητές μας την αγάπη και τον θαυμασμό των μικρών Λύκων προς τους ίδιους και προς τον Διομήδη!"