ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 27-23 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ... ΝΟΗΜΑΤΑ!

Δηλώσεις με ιδιαίτερα νοήματα έκαναν προπονητής και αθλητής του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ κατά τη συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα:
Παναγιώτης Ιατρούδης: « ... Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΚΕΔ για τη σωστή αξιολόγηση που κάνει. Έβαλε δύο νέους ταλαντούχους διαιτητές, οι οποίοι νομίζω ότι θα κάνουν διεθνή καριέρα. Νομίζω ότι έπαιξαν πολύ υπέρ μου. Θα μπορούσαν κάλλιστα να παίξουν 50-50. Μας προστάτεψαν ιδιαίτερα, έδιναν συνεχώς δίλεπτα στον ΠΑΟΚ, καθώς και πέναλτι. Περιμένουμε ότι θα κάνουν καριέρα στο διεθνές στερέωμα και πρέπει να τους προστατεύσουμε για να γίνουν διεθνείς».
Χρήστος Κεδέρης: «... Υπάρχει υλικό για να δείτε τι γενιά διαιτητών βγάζουμε για να βοηθήσει το άθλημα. Ευτυχώς ή δυστυχώς μας βλέπουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Όχι ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μας έπαιξαν στα ίσια για να διεκδικήσουμε ότι αξίζαμε...».
Ο αγώνας και οι δηλώσεις:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «KIKLOPAKI 2015»

Στη τελική ευθεία μπαίνουν ο προγραμματισμός και οι εργασίες για το τουρνουά Χάντμπολ “KIKLOPAKI” 2015, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης. Από την πλευρά τους η οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές αισιοδοξούν ότι φέτος η διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη και πιο αναβαθμισμένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη του 2014.
Συγκεκριμένα οι προετοιμασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και τα πάντα θα είναι έτοιμα για το γυναικείο τουρνουά Χειροσφαίρισης under 16, στο οποίο θα πάρουν μέρος ομάδες από την Ελλάδα και την Βουλγαρία.
Όσον αφορά τις ομάδες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το πράξουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ επίσης υπάρχει και μία αλλαγή στο πρόγραμμα, αφού μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτό και ομάδες παγκορασίδων Α (σε περιορισμένο αριθμό) και αυτό γιατί υπήρχαν πολλά αιτήματα από όλη την Ελλάδα, με τις ομάδες παγκορασίδων Α να αγωνίζονται σε έναν όμιλο, στη πρώτη φάση μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια θα μπούνε στο κανονικό πρόγραμμα των 4 ομίλων.
Μέχρι στιγμής οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: