ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΕΚ - ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ!

Σούπερ ντέρμπι στο «ανακαινισμένο» ΔΑΚ Βικέλας. Ντεμπούτο θα κάνει ο Σάββας Καρυπίδης απέναντι στην παλιά του ομάδα- Τρομερή παράδοση η ΑΕΚ
Το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Βικέλας ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και ΑΕΚ.
Το κλειστό γυμναστήριο Μακροχωρίου είναι αγνώριστο, αφού έχει τοποθετηθεί τάραφλεξ για τις ανάγκες της τηλεοπτικής μετάδοσης.
Αήττητοι στο πρωτάθλημα και με ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι που προέρχονται από ιστορική ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Κράσνονταρ.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα- σοκ κόντρα στη ΧΑΝΘ και χαμένο βαθμό απέναντι στον Φοίβο και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Ο Φίλιππος έχει δύο μεγάλα προβλήματα, αφού θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού ο ηγέτης και αρχισκόρερ της ομάδας Γρηγόρης Σανίκης, καθώς και πολύτιμος στην άμυνα Μπάμπης Ανανιάδης, ωστόσο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Σάββας Καρυπίδης.
Ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία και είναι πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο τη σεζόν 2013-2014.
Από την ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Μανώλης Κουμαραδέλης και Τζήμα Γιαννόπουλος

ΣΤΟ EURO H ΕΛ.ΑΣ.!

Η Ελληνική Αστυνομία νίκησε 35-24 την Ολλανδική Αστυνομία και προκρίθηκε στα τελικά της Δανίας.

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Αστυνομικών θα διεκδικήσει η Ελληνική Αστυνομία στο 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Δανία το διάστημα 29 Μαΐου- 5 Ιουνίου 2015.

Η ΕΛ.ΑΣ., με κορυφαίους τους Μαστορογιάννη και Βότση που σημείωσαν από 10 γκολ, νίκησε 35-24 την Ολλανδική Αστυνομία στο κλειστό του Βύρωνα στα προκριματικά της διοργάνωσης.
Στην τελική φάση έχουν προκριθεί επίσης οι: Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Αυστρία, Ελβετία.
Ο προπονητής της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Βελαώρας, είπε: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία δυνατή ομάδα. Πήραμε την πρόκριση και τώρα θα προετοιμαστούμε για τα τελικά».

ΚΛΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ

Προπονήσεις στον Βύρωνα για το νότιο κλιμάκιο της Νέων, στην Προσοτσάνη 12 αθλητές των σωματείων της ΕΣΧΑ.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 16:00-18:00, καθώς και την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου (12:00-14:00) θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα προπονήσεις της Εθνικής Νέων Νοτίου κλιμακίου υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Στέλιου Σεϊρεκίδη.
Οι 22 παίκτες που κλήθηκαν είναι: Μωραϊτης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης, Πάνου, Τριανταφυλλίδης, Μπελεχρής, Κολλίρης (Δούκας), Μελετάκος, Τσάτσας, Χαρμπής, Κρητικός (Άρης Νίκαιας), Παπαπούλιος, Τζάνος, Κρητικός, Μακρυγιάννης (Πανελλήνιος), Τσομπανίδης, Κεδέρης (Νέα Ιωνία), Μπεκιάρης, Καρκαλάτος, Τουνγκελίδης (Διομήδης), Ταουσιάνης (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Συμεωνίδης (ΓΑΣ Καματερού).

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 θα αναχωρήσει από το σταθμό Λαρίσης με προορισμό την Προσοτσάνη η αποστολή του κλιμακίου παίδων της ΕΣΧΑ, ώστε να λάβει μέρος στο διακλιμακιακό καμπ.
Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Μάινας, Σακάλογλου, Λώλας (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Ζαφειράκης, Δαπόλας, Στραβομύτης (ΑΣΕ Δούκα), Τερλέτσκι, Χουρσουντιάν (Άρης Νίκαιας), Μαραμαθάς (Πανιώνιος), Θεοδωρόπουλος (Ιωνικός ΝΦ), Κρητικός, Λάσκος (Βριλήσσια).

πηγή: http://www.handball.org.gr/

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί Διακλιμακιακό καμπ Παμπαίδων Α΄ και Παίδων με την συμμετοχή 100 παιδιών.
Το διάστημα 25-28 Οκτωβρίου στην Προσοτσάνη Δράμας θα πραγματοποιηθεί το 1ο Πανελλήνιο Διακλιμακιακό καμπ στις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων Α΄ και Παίδων με την συμμετοχή 100 αθλητών, από τις πέντε Ενώσεις Χειροσφαίρισης της επικράτειας.
Θα διεξαχθούν διπλές προπονήσεις, τεστ κινητικότητας και δεξιοτήτων, προπόνηση θέσεων, ενώ θα καταγραφεί και μια πρώτη αξιολόγηση της δυναμικότητας των αθλητών.
Τον συντονισμό του καμπ θα έχουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Ανάπτυξης Παναγιώτης Ιατρούδης, Χρήστος Τζουβάρας, Γιώργος Ζαραβίνας, Τάσος Χατζηπαρασίδης, Κώστας Κότσιρας, Νίκος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Σκάρλος, Θανάσης Καρακεχαγιάς και ο Τέλης Καζαντζίδης που θα κάνει προπόνηση τερματοφυλάκων.
Η Ταμίας της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Κυριακή Μπακουλοπούλου είπε: «Αυτό το καμπ σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας αναπτυξιακής διετίας, ιδιαίτερα σημαντικής για το άθλημα του χάντμπολ, όπου η ΕΑΠ/ΟΧΕ θα επενδύσει σε βάθος με στόχο την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος μέσα από στοχευμένες δράσεις σε όλη την Ελλάδα»


πηγή: http://www.handball.org.gr/