ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 30-23

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη
Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα άσχημο δεύτερο είχε η Εθνική Ανδρών απέναντι στην Τουρκία στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 30-23 (ημίχρονο 14-12), ενώ αύριο οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά στις 15:30.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης επεσήμανε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε μαχητικότητα. Μας έλειψε η τακτική σκέψη στην επίθεση. Κρατάμε την καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη στο αυριανό ματς. Η Τουρκιά είναι δυνατή ομάδα με καλά κορμιά».
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μπάρμπας, Κατσίκης 2, Λοϊζος, Μυλωνάς Πασσίας, Παπαδόπουλος Α. 3, Σεϊρεκίδης, Κωστακίδης 2, Μπάγιος 1, Αραπακόπουλος 4, Μαστορογίαννης 2, Μπουκοβίνας, Παλάσκας 1, Τσίλης 1, Παπαδιονυσίου, Παπαδόπουλος Β. 4, Μάλλιος 2, Μπασμαλής 1.

πηγή: http://www.handball.org.gr/

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ 2015 ΜΕ ΤΟ sport1.de

1 Φεβρουαρίου: Η Ολυμπιονίκης Γαλλία θα σταματήσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ντόχα, τη θριαμβευτική πορεία της διοργανώτριας χώρας και θα στεφτεί η ίδια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Η νίκη έρχεται με 25:22 από τον σούπερ σταρ Nikola Karabatic (2ος από αριστερά) και Σια! © Getty Images
Μια πολλή ωραία φωτογραφική αναδρομή στο handball το 2015 κάνει το sport1.de.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ