ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥ.Δ.Χ.Δ.Ε.

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΥ.Δ.Χ.Δ.Ε.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχει πλέον νέα διοίκηση που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Πάτρα.
Πρόεδρος: Γεώργιος Αβράμης
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Χρόνης
Ταμίας: Γιάννης Χρυσικόπουλος

Τα νέα e-mail του συνδέσμου μας είναι: sdhpatras@gmail.com / georgeavramis1@gmail.com

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ                                ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ (18/11-5/12)

Η ΟΧΕ ανακοινώνει τους αγώνες που θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ-2 την 8η, την 9η και την 10η αγωνιστική της Handball Premier
Μετά από ενημέρωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι οι αγώνες της Handball Premier που θα μεταδοθούν απευθείας το επόμενο διάστημα από την ΕΡΤ-2 είναι οι εξής:

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Τη δυνατότητα να δει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του είχε ο προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας χάντμπολ, Νίκος Μάντζος, αφού το πρωτάθλημα Premier της A1 Ανδρών έχει διακοπή εδώ και δύο βδομάδες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδος. Έτσι το Σάββατο 7/11/2015 η ομάδα μας ταξίδεψε στην Ημαθία και αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Φίλιππο Βέροιας κερδίζοντας τον με 31-29. Οι δύο ομάδες είχαν απουσίες αφού από τον γηπεδούχο Φίλιππο δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Καρυπίδης, Ανανιάδης, Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης και ο διεθνής Μαστορόγιαννης, ενώ από την ομάδα μας απουσίασαν οι Τσαβδάρης, Παντελίδης, Σ. Ναουμίδης, Καράγγελος και ο διεθνής μας Τάσος Δέσπος.
Μαζί για εμπειρίες και οι «μικροί»

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ ΤΗΣ ΕΣΧΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΧΑ η κλήρωση του Τοπικού Πρωταθλήματος Αττικής στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄.
Οι όμιλοι της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης που βγήκαν μετά από κλήρωση είναι:
Α΄ Όμιλος: Ολυμπιακός Κερατσινίου, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ΓΑΣ Καματερού, Αναγέννηση Βύρωνα, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, Έσπερος Καλλιθέας.
Β΄ Όμιλος: ΟΦ Ν. Ιωνίας, ΑΟ Πολιτείας, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, ΑΟ Άνοιξης, Δίας Μοσχάτου.
Γ΄ Όμιλος: Βριλήσσια, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ, ΓΝΟ Άρης Νικαίας, Ηλυσιακός, Τρίτωνας Π. Φαλήρου, ΑΣ Ηλιούπολης.
Δ΄ Όμιλος: Πανιώνιος, ΑΣΕ Δούκα, Πανελλήνιος ΓΣ, Αστέρας Μελισσίων, Θρακομακεδόνες.
Στην 1η αγωνιστική που θα γίνει 14,15/11/2015 θα παίξουν:

MVP H ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΤΣΑΚΑΛΟΥ

Η διεθνής πλέι μέικερ αναδείχθηκε κορυφαία της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών
Με επτά γκολ που σημείωσε η Λαμπρίνα Τσάκαλου κατάφερε να ψηφιστεί από τους προπονητές της Α1 Γυναικών ως η πολυτιμότερη παίκτρια της 5ης αγωνιστικής.
Η νεαρή αθλήτρια βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη της Νέας Ιωνίας με 32-22 επί της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, που ήταν η 4η για την νταμπλούχο Ελλάδος.
Η ψηφοφορία

ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοίνωση της Α.Ε.Π. Ακαδημίας των Σπορ:
Η ομάδα της Α.Ε.Π. Ακαδημίας των Σπορ στήριξε την εθνική Ελλάδος χαντ-μπολ στο Κουκούλι με την εθνική Κύπρου στις 8/11/15 όπου η Ελλάδα μας νίκησε με σκορ 31-27.
Εκτός από την μεγάλη νίκη της εθνικής μας το άθλημα στην πόλη μας σημείωσε άλλη μια μεγάλη επιτυχία. Το κλειστό στο Κουκούλι γέμισε όχι μόνον από τον '' κόσμο '' του αθλήματος στην πόλη μας , αλλά και από φιλάθλους άλλων αθλημάτων, οικογένειες, πολλά παιδιά, τοπικές αρχές και παράγοντες-διοικήσεις άλλων αθλημάτων.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ντέρμπι κορυφής στο Σπίτι του Χάντμπολ με τον «δικέφαλο» του Βορρά να αντιμετωπίζει την νταμπλούχο Ελλάδος
Η 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, με ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία στο κλειστό της Μίκρας «Σπίτι του χάντμπολ».
Οι δύο ομάδες μαζί με την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας ισοβαθμούν στην 1η θέση με 8 πόντους, έχοντας κάνει όλες το ρεπό τους, ενώ η ομάδα της Άρτας έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.
Από την πορεία του πρωταθλήματος και το επίπεδο των ομάδων είναι φανερό ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά και η νταμπλούχος Ελλάδος έχουν διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες και θα είναι οι δύο βασικές διεκδικήτριες των φετινών εγχώριων τίτλων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (11-14/11/2015)

Εβδομαδιαίος ορισμός αγώνων για Handball Premier (7η αγωνιστική), Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική)- Απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση ο αγώνας ΑΕΚ- Ποσειδώνας
Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015
Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- ΟΦΝΙ (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015
Handball Premier (7η αγωνιστική)

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015-16

Δύο ζευγάρια προέκυψαν στον 1ο γύρο του θεσμού
Στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών 2015-2016 δήλωσαν συμμετοχή 10 ομάδες, οι οποίες είναι: ΟΦ Νέας Ιωνίας, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΟΚ, Εθνικός Κοζάνης, Ορφέας Κατερίνης, Αμύντας Αμυνταίου, Παναιτωλικός, Κύκλωπες Αλεξ/πολης, Αρίων Πτολεμαΐδας και Φίλιππος Βέροιας.
Μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ, στην Α’ φάση (1ος γύρος) που θα διεξαχθεί 28-29 Νοεμβρίου 2015, θα αναμετρηθούν οι ομάδες: