ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ VELUX EHF Champions League ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9

Μεγάλη νίκη της Rhein Neckar Lowen επί της FC Barcelona και διπλό της HC Vardar στο Montpellier HB, στο πλαίσιο του 1ου γύρου, για τα GROUP B και D.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Rhein-Neckar Löwen ΕΠΙ ΤΗΣ FC Barcelona

Εκπληκτική νίκη της Rhein-Neckar Löwen επί της FC Barcelona, με 22-21 για το GROUP B του ChL, σε ένα παιχνίδι γεμάτο παλμό στην επίθεση, μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα!


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΧ

Με post στο fb, ο Γιάννης Αρβανίτης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και ευχαρίστησε φίλους και συνεργάτες:

"Έλλειξε μετά από εφτά χρόνια η υπέροχη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα Κύπρου. Η συνεργασία αυτή εκτός από το ότι εμπλούτισε σημαντικά την εμπειρία μου σε διεθνείς αγώνες μου χάρισε πολλούς και καλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία και τη στηριξή τους το διοικητικό συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδιας Χειροσφαίρισης και τον πρόεδρο της Στρατηγό Λοττα, καθώς και το γραφείο της Ομοσπονδίας τον Μιχάλη και τη Μαρία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου τον Σταύρο, τον Αχιλλέα, τον Παντελη, τον Γιάννη, τον Ανδρέα και τον Ανδρέα για τις καλές και κακές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που ταλαιπώρησα όλα αυτα τα χρόνια. Η σχέσεις που αναπτύχθηκαν με όλους μου δίνει τι δικαίωμα και την ελπίδα ότι δεν θα χαθούμε με κανένα τους. Ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά."


Παράλληλα, η ΚΟΧ κάνει μια αναδρομή στην παράλληλη πορεία Αρβανίτη και Εθνικής ομάδας:

"Ο κ. Αρβανίτης ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα τον Οκτώβριο του 2008. Η πρώτη του αποστολή με την Εθνική μας ήταν στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2010, όπου η Κύπρος συμμετείχε στον 7ο προκριματικό όμιλο μαζί με τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, Ουκρανίας, Λιθουανίας και της Ολλανδίας. 
Έκτοτε, με τον Γιάννη Αρβανίτη οι εθνικές μας ομάδες άλλαξαν ... επίπεδο. Άλλαξαν πολλά δεδομένα στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των Εθνικών, ενώ άλλαξαν και πολλά πράγματα σε θέματα οργάνωσης. Σαν Κύπρος δεν καταφέραμε μαζί του να πανηγυρίσουμε κάποιο μεγάλο άθλο, καταφέραμε όμως να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες, όπως για παράδειγμα τη νίκη σε βάρος της Λευκορωσίας, αλλά και κάποια άλλα αξιοσημείωτα αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλα ονόματα του χώρου. 
Η προσφορά του Γιάννη Αρβανίτη δεν περιορίστηκε μόνο στο κοουτσάρισμα της Εθνικής. Ήταν παρών και σε διάφορα προπονητικά σεμινάρια, ενώ ήταν παρών και δίδαξε και στην πρόσφατη σχολή προπονητών που διοργάνωσε η ΚΟΧ. Με την ευκαιρία, θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη για την σημαντική προσφορά του στο κυπριακό χάντμπολ σε αυτά τα 7 χρόνια που ήταν μαζί μας, αλλά και τον άνθρωπο Γιάννη Αρβανίτη για την εξαιρετική, ειλικρινή σχέση που κατάφερε να δημιουργήσει με όλο τον κόσμο που ήταν κοντά στο άθλημα και τις εθνικές μας ομάδες, ειδικότερα. Του ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια και να συνεχίσει να γράφει επιτυχίες όντας προπονητής στην ΑΕΚ Αθηνών."


ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Με μια λιτή ανακοίνωση στο επίσημό της site, η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αρβανίτη και την ανάληψη των ηνίων της Εθνικής Κύπρου από τους Ανδρέου και Μιχαήλ.

Η ανακοίνωση:
"Μετά από προβληματισμό το ΔΣ της ΚΟΧ έκρινε ορθό να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον ελλαδίτη τεχνικό Γιάννη Αρβανίτη. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις γνώσεις και την ικανότητα του κ. Αρβανίτη, τον οποίο με την ευκαιρία το ΔΣ της ΚΟΧ ευχαριστεί θερμά για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στις Εθνικές μας ομάδες. 
Ωστόσο, οι δύο προπονητές, Ανδρέου και Μιχαήλ, με την προπονητική εμπειρία και τις επιδόσεις τους, έχουν επίσης κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΚΟΧ η οποία θεωρεί ότι δικαιωματικά οι κύπριοι τεχνικοί πρέπει να έχουν μια ευκαιρία αναλαμβάνοντας την τύχη των Εθνικών μας ομάδων. "

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Όπως ενημερώνει το τμήμα handball του ΠΑΟΚ στο facebook "ΠΑΟΚ και Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζουν μαζί".
Η ανάρτηση του PAOK Handball Club / ΠΑΟΚ:

"ΠΑΟΚ και Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζουν μαζί.
Μία παρεξήγηση, που δημιουργήθηκε λόγω κακής διατύπωσης στους όρους της συμφωνίας, λύθηκε σήμερα και έτσι η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και ο Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζουν μαζί την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014. Μαζί του στον πάγκο θα βρίσκεται και ο άμεσος συνεργάτης του, Αντώνης Τσολάκος.
Η οριστική συμφωνία σφραγίστηκε σήμερα και έτσι ο τεχνικός των νταμπλούχων θα βρίσκεται κανονικά μαζί με την ομάδα στο ταξίδι για την Αθήνα, ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ (Τρίτη, 22.00).
Παράλληλα, οι άνθρωποι του τμήματος ευχαριστούν τον προπονητή των ακαδημιών Γιάννη Μπιζέτα, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να κοουτσάρει την ομάδα στην περίπτωση που δεν θα ήταν χρονικά δυνατό να κατατεθεί το συμβόλαιο με το Νίκο Γεωργιάδη, για να εκδοθεί η κάρτα προπονητή. Ο Γιάννης Μπιζέτας ενήργησε ως στρατιώτης του τμήματος, όπως πράττει εδώ και 14 χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο από την πλευρά της διοίκησης και του προέδρου Θανάση Κατσαρή, όσο και από την πλευρά του Νίκου Γεωργιάδη έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Άλλωστε ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν απόλυτα επιτυχημένος στην παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του περσινού νταμπλ και την ανάδειξή του ως κορυφαίου προπονητή της Α1. Με αυτές τις επιτυχίες δεν θα μπορούσε παρά να χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης της διοίκησης."

"Le Kung Fu"

Καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ της Flensburg επί της PSG.
Δείτε το video ΕΔΩ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ VELUX EHF Champions League ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9

Και οι τρεις γηπεδούχοι στα Groups C και D, Motor Zaporozhye, Meshkov Brest και FC Porto ήταν οι νικητές των αγώνων του Σαββάτου.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ.

Με επιστολή του προς την ΟΧΕ το ΔΣ της Αναγέννησης ενημέρωσε για την αναστολή λειτουργίας του ανδρικού της τμήματος για ένα έτος.

Η επιστολή:
Κύριε Πρόεδρε
Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας και αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικών πόρων, αποφασίζουμε με μεγάλη μας λύπη την αναστολή λειτουργίας της ανδρικής ομάδας του σωματείου μας για ένα (1) έτος από το πρωτάθλημα της Handball Premier και από το Κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση
Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Μυλωνάς             Αλέξης Μυλωνάς

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Μυλωνάς με επιστολή, που υπογράφει ο ίδιος, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση και παράλληλα εκφράζεται η συγγνώμη προς όλους τους συντελεστές του αθλήματος.
Αναφέρει ακριβώς: