ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (13-15/12/2015)

Handball Premier (12η αγωνιστική), Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική), Α2 Ανδρών (9η αγωνιστική), Β΄Ανδρών (5η αγωνιστική), Α2 Γυναικών (4η αγωνιστική).
*Τη Δευτέρα 14/12/2015 (12:00) στα γραφεία της ΟΧΕ η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών (προημιτελική φάση).

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
Handball Premier (12η αγωνιστική)
Σπίτι του Χάντμπολ 15:00 (ΕΡΤ2), ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
ΔΑΚ Κατερίνης 18:00, Αρχέλαος- ΧΑΝΘ (Νάσκος- Χαρίτσος, Καζαντζίδης)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός- Ποσειδών Λουτρακίου (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Βλάχος)
ΔΑΚ Συκεών 18:00, Φοίβος- Φίλιππος Βέροιας (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)
Νέα Κίος 19:00, Διομήδης Άργους- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Νικολίτσας)
Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική)
ΔΑΚ Αμυνταίου 16:00, Φιλώτας Φλώρινας- ΓΑΣ Καματερού (Κάργατζης- Στεφανίδης, Μεϊμαρίδης)
ΔΚΓ Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΠΑΟΚ (Γρηγοριάδης- Τομίδης, Ζέρβας)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝΙ- Αμύντας Αμυνταίου (Χρηστίδη- Παπαματθαίου, Μίγκας)
Α2 Ανδρών (9η αγωνιστική)

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ!


Φινάλε του πρώτου γύρου το Σάββατο στην Α2 χάντμπολ των ανδρών, με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη Νίκαιας και το Σεριφάτο. Η ομάδα του Αιγίου με νίκη, θα “πιάσει” (και θα ξεπεράσει καθώς θα έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία) τον αντίπαλό της στην κορυφή, ενώ αν χάσει, θα μείνει πίσω 4 ολόκληρους βαθμούς, που σημαίνει, ότι, η ομάδα της Νίκαιας θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα στη “μάχη” της πρώτης θέσης στον όμιλο. Και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι πολύ σημαντικός για το Σεριφάτο, αλλά βέβαια – όπως σε κάθε ματς – θα παίξει μόνο για τη νίκη. Χωρίς άγχος και με συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, μπορεί να τα καταφέρει και να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Θυμίζουμε, ότι μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν πλέϊ οφ, με τις 4 πρώτες ομάδες από τους δύο ομίλους να αναμετρώνται χιαστί (ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο κάθε ομίλου). Εκτός και αν, η διαφορά ανάμεσα στις ομάδες είναι μεγαλύτερη των 5 βαθμών. Άρα, η πρώτη ή η δεύτερη θέση μπορεί να δώσουν στις ομάδες που θα την καταλάβουν, μόνο θεωρητικό πλεονέκτημα και στην πράξη η κατάσταση να ανατραπεί…

πηγή: http://protionline.gr/

ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ

Τον Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Δικέας υποδέχεται ο Διομήδης αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπυ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Λινάρδος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Οι Λύκοι προέρχονται από ένα σερί νικών σε δύσκολους αγώνες, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά την αυξημένη κούραση των επαναλαμβανομένων αγώνων (Τετάρτη – Σάββατο).
Ο Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Δικέας είναι αναμφίβολα μια πολύ δυνατή ομάδα με φιλοδοξία να παραμείνει στην αρχική τετράδα (είναι 4ος μαζί με τον Δούκα) και βεβαίως με παίκτες ικανούς να πάρουν το παιχνίδι επάνω τους και να διαχειριστούν με μεγάλη εμπειρία ένα ντέρμπυ.

Ο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ SOS

Ο Α.Ο Άνοιξης Handabll λέει ΟΧΙ στην παιδική κακοποίηση και τον σχολικό εκφοβισμό. Μεταφέρει μήνυμα για το Χαμόγελο του παιδιού και λέει ΝΑΙ στη Γραμμή SOS 1056.
Το βίντεο επιμελήθηκαν οι αθλητές του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο Α.Ο Άνοιξης Handabll ή ΟΧΕ και το Χαμόγελο του Παιδιού την Κυριακή 13/12 στο ΠΚ Κρυονερίου με αφορμή την 11η Δεκεμβρίου Παγκόσμια ημέρα παιδιού.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Ο Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. Αναργύρων ανακοινώνει την συνεργασία του με το Δήμο μας όσον αφορά το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας!!!!!
Τι προβλέπει: Όσοι περισσότεροι αθλητές, γονείς, συγγενείς επιθυμούν μπορούν στις 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Καματερού (η ώρα δεν είναι ακόμα γνωστή) να προσέλθουν δίνοντας αίμα λέγοντας ότι είναι από το σύλλογο Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων. Από εκεί και πέρα θα γίνει μία τράπεζα αίματος της ομάδος μας, που ανά πάσα στιγμή ο σύλλογος χρειαστεί αίμα για κάποιον, θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε άμεσα διαθέσιμο από εκεί!!!!!
Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο και θυμηθείτε: για Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων!!!!! Ισχύει για όλα τα τμήματα του συλλόγου και παρακαλούνται οι προπονητές τον τμημάτων να ενημερώσουν αθλητές και γονείς και να φτιάξουν μια λίστα με τα ονόματα!!!!!!!

πηγή: profile fb AO LEONIDAS

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Στη Βοσνία θα ταξιδεύσουν η Εθνική Παμπαίδων, ο Φίλιππος και η ΧΑΝΘ για να πάρουν μέρος στο φημισμένο τουρνουά του Μπρτσκό «Lokomotiva Cup 2015»
Με την υπογραφή σχετικής σύμβασης επισημοποιήθηκε η συνεργασία του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ που αφορά τις δράσεις των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων μέσω χορηγίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η πρώτη δράση πάνω στην συγκεκριμένη χορηγία του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών (Βέροια, 22-27 Απριλίου 2016) είναι η αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003), καθώς και του Φιλίππου Βέροιας και της ΧΑΝΘ στην κατηγορία των Παίδων στη Βοσνία το διάστημα 17-21 Δεκεμβρίου 2015.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι δύο ελληνικοί Σύλλογοι θα πάρουν μέρος στο σπουδαίο τουρνουά του Μπρτσκό «Lokomotiva Cup 2015» μαζί με σπουδαίες ομάδες από Κροατία, Σλοβενία, Δανία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.
Προετοιμασία στη Βέροια
Μάλιστα για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων, ενόψει του τουρνουά, ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» -σε συνεννόηση με την ΕΑΠ/ΟΧΕ- αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα (μετακίνηση, διαμονή, διατροφή) της ομάδας, ώστε να πραγματοποιήσει τριήμερο προπονητικό καμπ στη πόλη της Βέροιας, το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2015.
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων: