ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Α2 Ανδρών (11η αγωνιστική)
Χιλιώτης Δράμα - Ζαφειράκης: 29-27
ΓΑΣ Κιλκίς - Πρωτέας Άρτας: 26-21
Αρίων – Ασπίδα: 25-25
Τελαμώνας - Αγριά Βόλου : 24 – 21
ΟΦ Νέας Ιωνίας - Βριλήσσια: 24-23
Φθία Λαμίας – Σεριφάτο: 26-34
ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΑΟ Ιωαννίνων: 30 - 25
Έσπερος - Ολυμπιακός: 28 - 21
Άρης Θ.- Δίας Πολίχνης: 24 - 37
ΓΑΣ Καματερού- Άρης Νίκαιας: 20 - 19

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ

Λίγους μόλις μήνες μετά την αναστολή λειτουργίας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ορμής και την αποχώρησή της από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδας, μια ακόμη αρνητική εξέλιξη σημειώθηκε στις τάξεις του συλλόγου.
Ηταν λίγο πριν από τις γιορτές, όταν ο προπονητής των ηλικιακών τμημάτων της Ορμής, Τάκης Καρακίτσος ενημερώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου ότι το οικονομικό αποτελεί, πλέον, ανυπέρβλητο εμπόδιο και για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομών της ομάδας, με αποτέλεσμα αφενός τη διακοπή της συνεργασίας των δυο πλευρών και αφετέρου την παύση των προπονήσεων στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο.
ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ: «ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ»

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ


Ήττα για τον ΑΟΙ στην Πυλαία, υποσχέσεις από τους νεαρούς παίκτες

Την ήττα με 30-25 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η αντρική ομάδα του ΑΟΙ, που στο πρώτο ματς του 2016 αντιμετώπισε στην Πυλαία, για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας, την τοπική ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Παρά τις απουσίες παικτών ο ΑΟΙ, αντιμετώπισε την Πυλαία με αποτελεσματικές επιθέσεις, σε ένα ματς που είχε και ευχάριστες εκπλήξεις για τον προπονητή Κώστα Χαρίση, ο οποίος είδε στα τελευταία πεντάλεπτα τους νεαρούς παίκτες της ομάδας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Α2 Γυναικών (5η αγωνιστική)

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΛΚ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ 26-25

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Δεν τα κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το δεξί, για το 2016, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κένταυρου, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
Η ομάδα της Αγριάς γνώρισε την ήττα χθες Σάββατο 10 Ιανουαρίου, στη Σαλαμίνα από την ομάδα του Τελαμώνα με 24 - 21, λυγίζοντας κυρίως από τα πολλά λάθη στην επίθεση. Το θετικό είναι ότι ο Κένταυρος κράτησε τη διαφορά των 4 τερμάτων με την οποίο είχε κερδίσει εντός έδρας και έτσι υπερτερεί έναντι της ομάδας της Σαλαμίνας σε περίπτωση ισοβαθμίας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

Κύπελλο Γυναικών (προημιτελικά)

Εθνικός Κοζάνης - ΠΑΟΚ: 19-39
Φίλιππος Βέροιας - ΟΦ Νέας Ιωνίας: 19 - 35
Παναιτωλικός - Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας: 23-31
Ορφέας - Αμύντας Αμυνταίου: 12 - 31

ΗΤΤΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Η Εθνική Ανδρών αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017
Μετά τη μεγάλη νίκη (27-25) στο Κίεβο η Εθνική Ανδρών δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση και ηττήθηκε από την Ουκρανία στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με 27-21 για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από αυτή την ήττα, αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για πρόκριση στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.