ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ GRABARCZYK ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36΄΄ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Οι μονομαχίες μεταξύ THW Kiel και HSV Hamburg στην Bundesliga είναι γνωστά για την δυναμική τους. Έτσι και η τελευταία συνάντησή τους δεν αποτέλεσε εξαίρεση, όπως αποδείχθηκε από τη ιδιαίτερα δυνατή άμυνα του Piotr Grabarczyk στον Marko Vujin, με τις δύο γροθιές του προτεταμένες.
Ο διεθνής Πολωνός τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους συμπαίκτες του μετά από μόλις 36 δευτερόλεπτα αγώνα!
Δείτε το video της φάσης ΕΔΩ

πηγή: http://handnews.fr/

ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Προπόνηση Κλιμακίου Παγκορασίδων Α΄ με την συμμετοχή 24 αθλητριών

Την Κυριακή 15 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του κλιμακίου Παγκορασίδων Α΄ Δυτικής Μακεδονίας στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου υπό την επίβλεψη των Προπονητών ανάπτυξης Γιώργου Παπαδόπουλου και Κικής Τριανταφυλλίδου.
Στην προπόνηση παραβρέθηκε επίσης και ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας για το γυναικείο κ. Γιάννης Στρατάκης, καθώς και αναπτυξιακοί προπονητές της περιοχής.
Στην προπόνηση πήραν μέρος οι αθλήτριες:

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΧΑΝΘ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, στραβοπάτησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Φοίβο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις χθες, Δευτέρα, το βράδυ και οι εξετάσεις «έδειξαν» διάστρεμμα.
Έτσι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη ΧΑΝΘ.
Οι νταμπλούχοι θα στερηθούν κατά πάσα πιθανότητα των υπηρεσιών του για 7 με 10 μέρες, εκτός και αν ο Πετρίδης κάνει την έκπληξη και κάνει αποθεραπεία-αστραπή.
Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στο Δικέφαλο καθώς δεν είναι λίγοι οι τραυματισμοί βασικών του παικτών τη φετινή χρονιά.

πηγή: http://www.paok24.com/