ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

«ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ… ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), σε συνεργασία με την ομάδα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης (Α.Ο.Α), διοργάνωσαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης (Κανάρη 3 – Άνοιξη) έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο αγώνα χάντμπολ, με συναθλητές σ’ αυτή την πρωτοβουλία Ολυμπιονίκες, Διεθνείς Αθλητές Χάντμπολ, Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφους και Πολιτικούς.
Το μότο της εκδήλωσης ήταν: «Δίνουμε πάσα στον … «Άλλο Άνθρωπο» και βάζουμε μαζί γκολ!»
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και αγαθών (τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, σχολικά κ.τ.λ.) για το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου αλλά και για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Κρατάμε τα λόγια του κυρίου Κώστα Σταματιάδη: "Βάλαμε σοβαρή παρακαταθήκη φέτος και του χρόνου θα είμαστε πιό έτοιμοι, καλύτεροι. Να το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Και να μην σταματήσουμε εδώ. Πρέπει συνέχεια να δίνουμε το στίγμα μας και να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας. Με κάθε τροπο. Κάθε στιγμή. Που ξέρετε, μπορεί τελικά αν προσπαθούμε συνέχεια να μπορέσουμε να κάνουμε την διαφορά. Όχι για μας. Για όλους τους άλλους. Και πάντα με υπομονή.", αλλά και κάποιες φωτογραφίες του κυρίου Γιώργου Οικονόμου.




ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΟ HBW Balingen-Weilstetten


Με κολακευτικά σχόλια αλλά και εντυπωσιασμένοι μιλούν οι Γερμανοί για την απόδοση του "γέρου και του γκολ" (κάνοντας λογοπαίγνιο με το Der alte Mann und das Meer - Ο Γέρος και η Θάλασσα).
Το αγόρι των 36 ετών ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του HBW Balingen-Weilstetten, με 7 γκολ, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στο ThSV Eisenach.

Διαβάστε την ανάρτηση της DKB Handball-Bundesliga ΕΔΩ

SC MAGDEBURG vs HSV HANDBALL

Η 7η αγωνιστική της BUNDESLIGA συνεχίζεται σήμερα, με τον αγώνα SC MAGDEBURG vs HSV HANDBALL.
Το παιχνίδι μεταδίδεται live από το Γερμανικό κανάλι Sport1, ενώ η εκπομπή ξεκινάει στις 18:10 ώρα Ελλάδας.



Μπορείτε να δείτε το trailer της μετάδοσης από το video της DKB Handball-Bundesliga   ΕΔΩ

HANDBALL BUNDESLIGA 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ





ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ THW Kiel

Μετά από 15 χρόνια τίτλων και θριάμβων το δάπεδο του γηπέδου της Sparkassen-Arena THW Kiel μεταφέρθηκε και τεμαχίστηκε σε κομμάτια, προκειμένου (αφού πρώτα συσκευαστούν) να πουληθούν ως συλλεκτικά - αναμνηστικά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όποιος από εσάς επιθυμεί να αποκτήσει ένα κομμάτι, δεν έχει παρά να συμπληρώσει και να στείλει την ΦΟΡΜΑ.

ΤΟ THW Kiel ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Με ανακοίνωσή της ομάδα του THW Kiel ζητάει από τους θεατές του σημερινού αγώνα ChL με τη Besiktas να προσφέρουν ό,τι μπορούν σε προϊόντα  προσωπικής υγιεινής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κυριακή σήμερα, 27/09 και το αρχείο μας εμπλουτίζεται με δύο στιγμιότυπα από γυναικείο handball.
Πρόκειται για δύο φωτογραφίες από τον γυναικείο αγώνα ΑΡΗΣ Θ. - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, που είχε γίνει την Κυριακή 29/01/1989.



29/01/1989 ΑΡΗΣ Θ. - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


29/01/1989, Συνέντευξη τύπου (θα λέγαμε)!
Σωκράτης Σκούφας, Μήττα, Κακατάκη, Αϊβαζίδου, Αστέρης Μαυρουδής και η δημοσιογράφος Μαρία Ψωμιάδου