ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Τελείωσε η πρώτη φάση της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ που φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η περίοδος που πέρασε περιλάμβανε προπονήσεις για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.
Καθολική συμμετοχή υπάρχει από τους όλους τους αθλητές στις προπονήσεις, ενώ οι φετινές μεταγραφικές προσθήκες  του καλοκαιριού με ιδιαίτερο ζήλο συμμετέχουν στην νέα τους ομάδα.
Στην ομάδα έχουν επιλεγεί 24 αθλητές που θα την απαρτίζουν στοχεύοντας σε βάθος χρόνου την δημιουργία ενός νεανικού συνόλου με μέλλον για το Πατραϊκό ανδρικό χάντμπολ.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Γιάννη Παπαγιαννόπουλου:
"Το ρόστερ της ομάδος το 80% αποτελείται από αθλητές ηλικίας 15-18 ετών, ενώ το υπόλοιπο το αποτελούν πεπειραμένοι αθλητές με βασικό στόχο την δημιουργία μιας ομάδος που να έχει μέλλον στο άθλημα.
Οι μεγάλοι σε ηλικία αθλητές βοηθούν τους μικρότερους στα πάντα από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας και σιγά-σιγά τα σχέδια μας αρχίζουν να βάζουν τις στέρεες βάσεις".

πηγή: http://www.thebest.gr/

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ TΟΠΙΚΟ NΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Ο Αμύντας της νέας εποχής, υποδέχεται το Σάββατο (10/10, 18:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το νεοφώτιστο ΜΠΣ Φιλώτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η οικονομική συγκυρία και η επιβολή των capital controls, υποχρέωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου να εφαρμόσουν μια λιτή οικονομική συνταγή, προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα της ομάδας και να προστατέψουν το κύρος του ιστορικού συλλόγου.
Έτσι διοίκηση και τεχνικό τιμ, αποφάσισαν από κοινού τη μη συμμετοχή της ομάδος στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση της  Τσάλεντς Καπ και την εγκατάλειψη του μοντέλου των πολυδάπανων μεταγραφικών κινήσεων.
Τη φετινή περίοδο, ο Αμύντας έχει επενδύσει πολλά στις γηγενείς αθλήτριες των υποδομών του, τις οποίες προώθησε στην πρώτη ομάδα, με την ελπίδα να θέσει σε νέες υγιείς βάσεις το αγωνιστικό του μέλλον. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Νίκος Γιώσκος θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος καλείται να φέρει εις πέρας τη νέα αυτή πρόκληση.
Οι παίκτριες του Αμύντα γνωρίζοντας τη δυσκολία και συνάμα την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, απηύθυναν κάλεσμα στους φίλους τους ομάδας, να γεμίσουν τις κερκίδες και να τις βοηθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.


πηγή: http://amyntashandball.gr/

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΝΙΚΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Τρίτη το πρωί, στο πλαίσιο της Ημέρας Αθλητισμού, ο ίντερ του Φιλίππου Γρηγόρης Σανίκης κλήθηκε από την διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και μίλησε στους μαθητές των μεγάλων τάξεων για το χάντμπολ και για την καριέρα του.
Ο Γρηγόρης Σανίκης εξήγησε στους μαθητές για το πώς παίζεται το χάντμπολ, αμέσως μετά την προβολή στιγμιότυπων από αγώνες πρωταθλήματος. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών γύρω από το σπορ, το πώς επέλεξε να ασχοληθεί με το χάντμπολ, τι θα κάνει μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας κ.α.
πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/