ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (24-25/10/2015)

Ο εβδομαδιαίος ορισμός αγώνων της Handball Premier (6η αγωνιστική) και Α1 Γυναικών (2η και 3η αγωνιστική). Απευθείας από την ΕΡΤ η αναμέτρηση Φίλιππος- ΑΕΚ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Handball Premier (6η αγωνιστική)
ΔΑΚ Βικέλας 15:00 (ΕΡΤ), Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)
ΔΑΚ Κατερίνης 17:00, Αρχέλαος Κατερίνης- Διομήδης Άργους (Τόλιος- Λινάρδος, Ζέρβας)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- stoiximan.gr ΠΑΟΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδών Λουτρακίου- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Πανελλήνιος (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- ΑΣΕ Δούκα (Νάσκος- Χαρίτσος, Χατζηγεωργίου)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Οι βετεράνοι χάντμπολ της Βέροιας θα ταξιδεύσουν το διάστημα 22-25/10 στη Ρούμα της Σερβίας, ώστε να πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά

Για την Ρούμα της Σερβίας θα αναχωρήσουν αύριο οι Βετεράνοι Χάντμπολ Βέροιας για το Τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-25/10, μετά από κάλεσμα της τοπικής ομάδας και αδελφικό σωματείο με την ομάδα της Βέροιας. Την ομάδα θα απαρτίζουν συνολικά 18 παλαίμαχοι αθλητές.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν 8 ομάδες από Σερβία, Ελλάδα, Βοσνία, Κροατία και Μαυροβούνιο και τα γκρουπ έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής του Φιλίππου, που επέστρεψε στην Βέροια την Δευτέρα το βράδυ, μέλη της διοίκησης του συλλόγου και γονείς των θριαμβευτών. Οι διοικούντες τον Φίλιππο περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο Αιγές, έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες και τους ευχαρίστησαν που έκαναν περήφανα τα μέλη του συλλόγου και την Βέροια. Την αποστολή υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Φύκατας και τα μέλη της διοίκησης Νίκος Νούλας, Παναγιώτης Σαράφης, Γιώργος Χατζόγλου, Πρόδρομος Σουβατζόγλου, Σωτήρης Σκουρτόπουλος, Δημήτρης Φιλόσογλου. Επίσης στην υποδοχή παραβρέθηκαν οι Σάββας Καρυπίδης, Γιώργος Κότσυφας.

πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ


ΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ HANDBALL

Για μια ακόμη χρονιά μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Άργους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να δείξουν τις ικανότητές τους στο Σχολικό Τουρνουά Handball που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου (09.30-12.00) θα γίνουν οι αγώνες για τα παιδιά της Α’ και Β’ Δημοτικού, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου (09.30-12.00) οι αγώνες για τα παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου (10.30-13.00) με τη λήξη του τουρνουά οι αγώνες για τους μαθητές και τις μαθήτριες Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

PALLAMANO PRESSANO, Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

PALLAMANO PRESSANO
Η Ιταλική PALLAMANO PRESSANO είναι η επόμενη αντίπαλος του Ποσειδώνα Λουτρακίου, στον τρίτο γύρο του EHF Challenge Cup.
Πρόκειται για την τρίτη ευρωπαϊκή συμμετοχή της Pressano. Την περίοδο 2012-13, στο EHF Challenge Cup είχε αποκλειστεί στη φάση των 16 από την SKA Minsk, έχοντας χάσει με 20-28 εντός έδρας και 39-25 εκτός έδρας. Την περίοδο 2013-14, στο EHF Challenge Cup και πάλι, είχε αποκλειστεί στον τρίτο γύρο από την Φινλανδική Cocks, έχοντας χάσει με 24-30 εντός έδρας και 27-21 εκτός έδρας.
Στην Ιταλική Serie A, είναι δεύτερη, μετά το Bolzano του Κ. Τσιλιμπάρη, έχοντας 9 βαθμούς σε 4 αγώνες (έχει μια ήττα, την 1η αγωνιστική από την Forst Brixen, me 28-27).
Για την ώρα, πρώτος σκόρερ της Pressano στη Serie A, είναι ο αριστερός ίντερ Stabellini Riccardo, με 19 γκολ σε 3 συμμετοχές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ LARISSA HANDBALL CLUB

ΛΑΡΙΣΑ
18/10/2015
Αγαπητοί φίλοι του ΧΑΝΤΜΠΟΛ ,
Χτες, 17/10/2015, έλαβαν μέρος φιλικοί αγώνες, αγώνες προετοιμασίας, μεταξύ της ομάδας μας Larissa Handball Club και του Φιλίππου Βέροιας, στο Φιλίππειο στάδιο, στη Βέροια, τη πόλη που ‘’άνδρωσε’’ το άθλημα του χάντμπολ, με πολλές επιτυχίες αλλά και πολύ δουλειά στις υποδομές, την ευχαριστούμε για την φιλοξενία της.
Μετά από τιμητική πρόσκληση που δεχτήκαμε , βρεθήκαμε στην όμορφη πόλη της Βέροιας και παίξαμε το άθλημα που όλοι αγαπούμε.
3 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού για ηλικιακές κατηγορίες, όπως, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α’, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’, δηλ. Ηλικίες από Ε’ Δημοτικού έως Α’ Λυκείου.
Μετά από τη συναρπαστική εξέλιξη των αγώνων, ευτυχείς από την εικόνα που ‘’δώσαμε ‘’ αλλά και την οργάνωση που μας διέπει για τέτοιες αποστολές, επιστρέψαμε στη βάση μας, τη Λάρισα.