ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΛΕΤΟΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει απευθείας την αυριανή αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ και της ΟΧΕ που ήρθε σε συμφωνία με την Λετονική Ομοσπονδία Χάντμπολ, ο αγώνας Λετονία- Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2017 θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ-2) αύριο 4 Νοεμβρίου στις 19:15.

πηγή: http://www.handball.org.gr/

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής, Νότιας & Ανατολικής Πελοποννήσου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία σχολής για νέους διαιτητές και κριτές, στο αγαπημένο άθλημα της περιοχής μας.
Η σχολή θα διεξαχθεί στις 6 - 8 Νοεμβρίου

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΕΚΔΟΣΕΩΝ .... ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ

Μια μικρή αναδρομή σε εκδόσεις της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα το handballaki.
Πρόκειται για εκδόσεις των τμημάτων handball των δύο σωματείων, σε κομβικές χρονικές στιγμές της πορείας τους.



Για την Αναγέννηση Άρτας προβάλλονταν η κατάκτηση του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, καθώς και η κατάκτηση του 7ου κυπέλλου, με πολλές αναδημοσιεύσεις από τον ημερήσιο τύπο, πολλές φωτογραφίες καθώς επίσης και παρουσίαση της ομάδας.

Στο περιοδικό του Δικεφάλου υπάρχει μια ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του τμήματος, αναφορά στα πρόσωπα που στήριξαν την προσπάθεια αυτή (αθλητές, προπονητές, παράγοντες αλλά και χορηγούς), καθώς επίσης και η παρουσίαση της ομάδας της περιόδου 200-2001.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μεγάλη διάκριση για τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.
Ο υπεύθυνος τύπου της ΟΧΕ, επιλέχθηκε από το handball planet, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα στον κόσμο για θέματα χειροσφαίρισης, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ως κριτής για τον ετήσιο διαγωνισμό World Handball Player και World Handball Coach, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στο άθλημα μας.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α2 ΑΝΔΡΩΝ, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
2ος ΟΜΙΛΟΣ

MVP Η ΜΥΡΤΩ ΝΟΥΛΑ

Η διεθνής περιφερειακή του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε κορυφαία της 4ης αγωνιστικής
Με 10 τέρματα απέναντι στον Αμύντα Αμυνταίου η Μυρτώ Νούλα του ΠΑΟΚ κατάφερε να αναδειχθεί MVP της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Μυρτώ Νούλα (Περιφερειακή ΠΑΟΚ) 5 ψήφους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ, IN MEMORIAM

Ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα για τον αδικοχαμένο Γιάννη Ξεσφίγγη

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 ο Γιάννης Ξεσφίγγης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 52 ετών. Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές χάντμπολ με μακρόχρονη παρουσία στην Εθνική Ανδρών.
Παλιοί συναθλητές του, φίλοι και συγγενείς ήταν παρόντες σε εκδήλωση στη μνήμη του που πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα.
Οι παλαίμαχοι αθλητές του Βύρωνα έδωσαν στον γιο του Μάνο αναμνηστική πλακέτα, ενώ στον Πρόεδρο της Αναγέννησης Βύρωνα Γιώργο Μυλωνά παραδόθηκαν δύο φωτογραφίες των Γιάννη Ξεσφίγγη και Γιάννη Γρίσπου, ώστε αυτές να αναρτηθούν στο κλειστό γυμναστήριο.