ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

CHALLENGE CUP, ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΕΚ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11, 20:00 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΡΟΙΩΤΩΝ

Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης δήλωσε: «Στο πρώτο ματς κερδίσαμε 34-36 και πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα. Το ότι μας κέρδισε 12 ματς στην σειρά το δείχνει αυτό. Μας έχει κάνει πολλές φορές ζημιά στην Βέροια. Πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε, που είναι και ο στόχος μας, διότι αν μπούμε σε άλλη λογική με διαφορές μπορεί να μας οδηγήσει αλλού. Αγωνιστικά, είχαμε κάποια προβληματάκια όλη την εβδομάδα αλλά σε συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές προσπαθήσαμε να τα λύσουμε. Θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά θα είναι στην διάθεσή μας. Περιμένω ένα κλειστό ματς, γιατί το πρώτο ήταν ανοιχτό με κακές άμυνες και μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα έρθει προετοιμασμένη στο αμυντικό κομμάτι και εμείς όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε αυτή την κατάσταση. Αυτή την χρονική περίοδο είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς και με μια καλή προσπάθεια και συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».
Ο Σάββας Καρυπίδης δήλωσε:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (28/11-2/12-2015)

Εβδομαδιαίος Ορισμός αγώνων για Handball Premier (9η αγωνιστική), Κύπελλο Γυναικών (1ος γύρος), Α2 Ανδρών (7η αγωνιστική), Β' Ανδρών (3η αγωνιστική). Ζωντανά από την ΕΡΤ-2 η αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Φίλιππος Βέροιας
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2015
Handball Premier (9η αγωνιστική)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Φοίβος Συκεών (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΧΑΝΘ (Καραπάνος- Χρόνης, Νικολίτσας)
Δαϊς 19:30, ΑΣΕ Δούκα- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπεμπέτσος)
Κύπελλο Γυναικών (1ος γύρος)
Γιώργος Χαλκίδης 16:00, Αρίων Πτολεμαϊδας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Κυριακού- Λιακόπουλος)
Α2 Ανδρών (7η αγωνιστική)
Αμοιρίδης 19:30, Ασπίδα Ξάνθης- ΑΟ Ιωαννίνων (Ουζούνης- Ηλιάδης)
Κραχτίδη 18:00, Χιλιώτης Δραμα- Άρης Θ. (Σαπανίδης- Παρασκευούδης)
ΔΑΚ Άρτας 18:00, Πρωτέας Άρτας- Δίας Πολίχνης (Χασκής- Τσατσαρώνης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Στεφανίδης- Λινάρδος)
Γιώργος Χαλκίδης 18:00, Αρίων Πτολεμαϊδας- Ζαφειράκης (Κάργατζης- Καζαντζίδης)
Κερατσινίου 18:00, Ολυμπιακός- Σεριφάτο Αιγίου (Τσάμος- Φωκίτης)
Σαλαμίνας 18:00, Τελαμώνας- Φθία Λαμίας (Καρατζίνας- Ψύλλος)
Βριλησσίων 19:30, ΕΣΝ Βριλήσσια- Άρης Νίκαιας (Τσάκωνας- Κουτσός)
Καλλιθέας 21:00, Έσπερος- ΓΑΣ Καματερού (Τόλιος- Παχής)

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ντέρμπι «δικεφάλων» στον 1ο γύρο του θεσμού για μια θέση στα προημιτελικά
Όπως και στην πρεμιέρα της Handball Premier 2015-2016, έτσι και στον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Είναι η 6η φορά που οι δύο ομάδες κληρώθηκαν αντίπαλοι για τον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας από δύο νίκες, αφού ο μεταξύ τους αγώνας στη Λαμία δεν διεξήχθη ποτέ, λόγω επεισοδίων που οδήγησαν στην ματαίωση του φάιναλ φορ.
Προϊστορία
2009-2010 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (φάιναλ φορ Λαμίας)
2010-2011 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 28-25 (Βύρωνας, Προημιτελικά)
2011-2012 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 25-24 (Πάτρα, Τελικός)
2012-2013 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 27-23 (Κέρκυρα, Τελικός)
2014-2015 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 27-29 (Θεσσαλονίκη, Τελικός)
Αξιοσημείωτο στα υπόλοιπα ζευγάρια είναι πως όλα προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες με τις ομάδες της Handball Premier να έχουν προφανώς το πλεονέκτημα.
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Τα ζευγάρια των «16»:

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - Χ.Α.Ν.Θ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DR ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ LIVESTREAMING

φωτογραφία αρχείου
Την Χ.Α.Ν.Θ. υποδέχεται αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου (18.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου ο Διομήδης, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Χρόνης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Ένα ακόμα ντέρμπυ στο πρόγραμμα των Λύκων, καθώς η Χ.Α.Ν.Θ. είναι πολύ ανταγωνιστική, επικίνδυνη και ικανή να κάνει την ανατροπή σε εκτός έδρας παιχνίδι, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες και οι προπονητές του Διομήδη.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδηwww.diomidis-handball.gr.
Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα είναι το Diverso Club, το κατάστημα Lonsdale και το κατάστημα Donuts Coffee and more.
Ο προπονητής των Λύκων, Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε

ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Το μεγάλο ραντεβού του Ποσειδώνα με την πρόκριση για την επόμενη φάση του EHF Challenge Cup έφτασε! Η ομάδα του Λουτρακίου αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, την Pressano στην έδρα της, στον επαναληπτικό του 25 - 21 του πρώτου αγώνα.
Οι Ιταλοί θεωρούν ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παλέψουν για την πρόκριση στους 16, που την αναζητούν τα τελευταία χρόνια... Στις τάξεις τους υπάρχει αρκετός προβληματισμός για το πώς θα αντιμετωπίσουν τους Έλληνες παίκτες, κυρίως τον "απρόβλεπτο" και "ασταμάτητο", πολλές φορές, Πέρρο. Κωστακίδης και Τζηράς είναι στο μικροσκόπιο των Τρεντίνων, ενώ, θεωρούν, πως με την προσθήκη του Βλαχογεώργου η ομάδα του Λουτρακίου παίρνει διεθνή διάσταση - και δεν έχουν άδικο!
Οι Ιταλοί βασίζονται στην έδρα τους, αλλά και στην αποκατάσταση του Alessandrini, ο οποίος δεν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πρώτο αγώνα.
Ο αγώνας διεξάγεται αύριο, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στην έδρα της Pressano στο Palavis. Διαιτητές είναι οι Stephen Martens και Angelo Verdonck, από το Βέλγιο, και delegate της EHF ο Matthew Mamo.