ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ BUNDESLIGA

Με την παρουσία των MT Melsungen, HSG Wetzlar, Füchse Berlin και FRISCH AUF! Göppingen στην πρώτη οκτάδα, συνεχίζεται ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Η βαθμολογία είναι:

ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2016 ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ “ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ”

Στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί και το 2016 το διεθνές τουρνουά «Βριληττός».
Μετά από μια εγκάρδια συνάντηση, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς έδωσαν τα χέρια με τους υπεύθυνους του «Βριληττός» Δημήτρη Κοτσιώνη και Ηλία Πρωτογέρη για τη διεξαγωγή του τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Ο Φίλιππος Βέροιας εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τους Νικόλαο Νούλα πρόεδρο επιτροπής χειροσφαίρισης και Παναγιώτη Σαράφη γενικό γραμματέα του Δ.Σ, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου για την διοργάνωση και επιτυχία του τουρνουά.

Αναμένονται νέες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες και τις συμμετοχές.

πηγή: http://www.pliroforiodotis.gr/ Αντώνης Χατζηκυριακίδης

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ: ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Με θετικό πρόσημο το ξεκίνημα της ομάδας των νεανίδων της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων ΠΑΝΟΡΑΜΑ, στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ που φέτος άρχισε νωρίς για να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.
Αν και οι ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δεθεί, να αναπτύξει τον τρόπο παιχνιδιού που της ταιριάζει, έδειξε πως είναι αξιόμαχο σύνολο και δήλωσε παρούσα στους δυο πρώτους αγώνες της κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑ. Βγήκε νικήτρια και από τις δύο αναμετρήσεις και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της με τον ΓΑΣ Κιλκίς.
Στον πρώτο της αγώνα στις 10/10, η ΑΕΠ αντιμετώπισε την ενισχυμένη ομάδα του ΠΑΟΚ σε ένα αγώνα για δυνατά νεύρα. Η ΑΕΠ παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα. 

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ: http://www.ionikosnf-handball.gr/

Με νίκη ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι παίδες του Ιωνικού απέναντι στην ομάδα του Τελαμώνα. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο δείχνει το τελικό 46-32 αφού ο Τελαμώνας στάθηκε πολύ καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο 22-17 αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Συνέντευξη «ποταμός» του Δημήτρη Τσακίρη στο PAOK24.
Ο μέχρι πρότινος αθλητής του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσακίρης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4».
Ο Τσακίρης, ο οποίος δεν αγωνίζεται φέτος στην ομάδα και παραμένει ανενεργός από προσωπική επιλογή επειδή δε συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αναφερόμενος στους πραγματικούς λόγους που δε συνέχισε στον «Δικέφαλο», στα προβλήματα της ομάδας, βγάζοντας μεγάλο παράπονο για τη διοίκηση του ΑΣ και αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή του υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου / http://www.sport-fm.gr
Μετά από 5 αγωνιστικές στην Handball Premier η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας απολέσει συνολικά πέντε πόντους.
Και αν μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος μια ήττα από τον Διομήδη (βέβαια όχι με το βαρύ 27-17) σε ένα ντέρμπι, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις απώλειες βαθμών κόντρα σε Φοίβο και ΧΑΝΘ.
Στο τμήμα υπάρχει προβληματισμός, αφού οι στόχοι της «Ένωσης» είναι για φέτος πρωταγωνιστικοί, αλλά η εικόνα της ομάδας σύμφωνα με τους ανθρώπους της βασίζεται κυρίως στο γεγονός της έλλειψης προπονήσεων.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Μετά την τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία του Ποσειδώνα Λουτρακίου και την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του ChallengeCup 2015, Χαράλαμπος Βαμβακάς μίλησε στο athlimatawebradio και στις Λία Πλαβούκου και Ζέτα Κατσίκα για την μοναδική αυτήν εμπειρία. Ο πίβοτ της ομάδας του Λουτρακίου αναφέρθηκε στην εκπομπή HandballLive για τα συναισθήματα και τις όμορφες στιγμές της πρόκρισης, για το επικείμενο ματς με τον Αρχέλαο που κλείνει την 5η αγωνιστική, αλλά και τους στόχους της ομάδας.