ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟ «LOKOMOTIVA CUP 2015» ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ


Ανάρτηση στο επίσημο site της ΧΑΝΘ:

Σε ένα από τα πιο φημισμένα ευρωπαϊκά τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών θα συμμετάσχει η παιδική Ομάδα χάντμπολ της ΧΑΝΘ (αθλητές γεννημένοι το 2000 & 2001), στο Brcko της Βοσνίας από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.
Το σπουδαίο αυτό τουρνουά του Μπρτσκό με την ονομασία «Lokomotiva Cup 2015» συγκεντρώνει στις 2 αναπτυξιακές ηλικίες 36 ομάδες από την Ευρωπαϊκή ζώνη (κυρίως των Βαλκανίων) με μεγάλες σχολές του αθλήματος από Κροατία, Σλοβενία, Δανία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.
Οι 20 από αυτές θα συμμετάσχουν στην κατηγορία των Παίδων και οι 16 στην κατηγορία των Παμπαίδων.
Η συμμετοχή της Ομάδας μας γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ. Αφορά δράσεις της Ανάπτυξης με τη χορηγική υποστήριξη του ελληνικού τουρνουά «Βριληττός» και αποτελεί ιδιαίτερη τιμητικό για το σύλλογό μας η επιλογή του στη συμμετοχή του τουρνουά, όπου η ελληνική εκπροσώπηση περιλαμβάνει ακόμη τον πρωταθλητή Ελλάδος, Φίλιππο Βέροιας και την εθνική Ομάδα Παμπαίδων Α΄ (αθλητές γεννημένων το 2002 και 2003).

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΩΝ HANDBALL PREMIER ΚΑΙ Α2 ΣΥΝΑΝΤΙΌΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ

Με την πρωτοπόρο της Α2 Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας θα βρεθεί αντιμέτωπος αύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Διομήδης στη Μίκρα (Σπίτι του Χάντμπολ, 18.00), για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μεϊμαρίδη.
Η ομάδα της Πυλαίας παρότι αγωνίζεται στην Α2 δεν θα αποτελέσει σίγουρα έναν εύκολο αντίπαλο για τον Διομήδη, καθώς διαθέτει στις τάξεις της έμπειρους παίκτες, αλλά και νέα ταλαντούχα παιδιά διψασμένα για διακρίσεις.
Οι Λύκοι γνωρίζουν ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, προσπαθώντας χωρίς άγχος να πετύχουν ό,τι καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο της Α1 και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού, αντιμετωπίζοντάς το σαν ένα ακόμα ντέρμπυ με σκληρό ανταγωνισμό.
Ο προπονητής των Λύκων Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας handball, διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στο Σεριφάτο Αιγίου και τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 13/12/15.
Η ομάδα μας, μετά από ένα "σκληρό" παιχνίδι, κατάφερε να περάσει αλώβητη από την δύσκολη έδρα του Αιγίου με σκορ 12-15. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες, η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου βρίσκονταν πίσω στο σκορ, αλλά με μια συνεχή αντεπίθεση βρέθηκε προηγούμενη στο ημίχρονο με σκορ 6-7.
Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου η ομάδα του Σεριφάτου Αιγίου, που εμφανίστηκε αρκετά ενισχυμένη, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 γκολ, την οποία και διατήρησε μέχρι το 48ο λεπτό. Τότε, μετά από time οut που κάλεσε το προπονητικό team (Ραμμόπουλος Γ. - Καλλιακμάνης Κ.), τα κορίτσια του Παναιτωλικού εκτέλεσαν πιστά τις οδηγίες και κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 12-15, μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Κορομηλά, ενώ σκόραραν και οι Δήμου, Κωνσταντινίδου, Κοκώνη, Κραμπομπούκη, Παύλου.
Ειδική αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 50 οπαδούς του Παναιτωλικού μας που βοήθησαν την ομάδα μας.
Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για τον 1ο γύρο, το ερχόμενο Σάββατο 19/12/15 με την Αναγέννηση Βύρωνα στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 18:00 μ.μ. Καλούμε όλο τον κόσμο του Παναιτωλικού μας να στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια των αθλητριών μας.
Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σιάσου Α. (Τ/Φ), Παπαδοπούλου Ζ. (Τ/Φ), Δήμου Χ., Κορομηλάα Μ., Παύλου Ε., Κραμπομπούκη Ε., Κοκώνη Α., Αποστολοπούλου Α., Παπαδοπούλου Α., Κωνσταντινίδου Α., Σωτηρίου Κ., Θεοδώρου Α., Πατσέα Κ., Καγγελάρη Μ., Ευμορφίδου Δ.

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ... ΠΑΙΖΟΥΝ HANDBALL

Πολύ όμορφη δράση του Διομήδη Άργους!
Η ανακοίνωση της ομάδας:

Αγαπητοί γονείς, τόσο καιρό παρακολουθείτε με απορία αυτό το παράξενο άθλημα στο οποίο σας οδήγησε το παιδί σας. Παρακολουθείτε με έκπληξη τις κινητικές, νοητικές και ψυχικές ικανότητες που αποκτά ο μικρός σας άγγελος. Παρακολουθείτε με θαυμασμό το βαθμό εκγύμνασης και την τακτική της αντρικής μας ομάδας.
Ήρθε η ώρα όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση να ξετυλιχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μάχη.
Όπως καταλάβατε, την Κυριακή 20/12/2015 στις 13.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ των γονέων των μικρών μας Λύκων.
Δηλώστε συμμετοχή στην κυρία Μάγδα Πέππα (6949094009).
Θα συγκεντρωθούν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα, ώστε να σταλούν στην Κιβωτό του Κόσμου, όπως κάναμε και πέρσι.
Και κάτι ακόμα: Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς στις 12.00 θα αγωνιστεί η παιδική μας ομάδα εναντίον του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου. Θα θέλαμε τη συμπαράστασή σας.
Όλος ο Διομήδης μια οικογένεια!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ (16/12/2015)

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Βύρωνα 13:30, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (Τσάκωνας- Χασκής, Μπεμπέτσος)
Άρτας 16:00, Πρωτέας Άρτας- Φίλιππος Βέροιας (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Αιγίου 17:00, Σεριφάτο- ΧΑΝΘ (Καραπάνος- Αβράμης, Νικολάου)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Διομήδης Άργους (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- Φοίβος Συκεών (Τόλιος- Ανταλής, Τσάμος)
ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 18:00, ΑΟ Ιωαννίνων- Ποσειδών Λουτρακίου (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Ζέρβας)
Βριλησσίων 18:00, Βριλήσσια- Αερωπός (Τσάμος- Φωκίτης, Κορρές)
Λαμίας 18:30, Φθία Λαμίας- ΑΣΕ Δούκα (Βήτας- Σκλαβενίτης, Παπαματθαίου)

πηγή: handball.org.gr

MVP O ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Ο πίβοτ της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 12ης αγωνιστικής
Ήταν από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Κύπριος πίβοτ Βασίλης Δημοσθένους σημείωσε έξι τέρματα στην ισοπαλία 25-25 για την 12η αγωνιστική της Handball Premier.
Ο Βασίλης Δημοσθένους τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Ευχαριστώ τους προπονητές. Μοιράζομαι με όλους τους συμπαίκτες μου αυτή τη διάκριση γιατί όλοι προσπαθήσαμε και παίξαμε ομαδικά. Δουλέψαμε σκληρά μετά από ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Προσέξαμε την άμυνα μας και προσπαθήσαμε με αντεπιθέσεις να χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ. Είχαμε ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας φτάσει. Τώρα στο μυαλό μας είναι ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».
Η ψηφοφορία
Δημοσθένους (πίβοτ- ΑΕΚ) 6
Λοίζος (τερματοφύλακας- Διομήδης) 3
Σανίκης (αριστερός ίντερ- Φίλιππος) 2
Αλβανός (δεξιός ίντερ- ΠΑΟΚ) 1

πηγή: handball.org.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ HANDBALL SONG

Μπράβο στα παιδιά!
Μπράβο στην ομάδα!