ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Φιλικό αγώνα έδωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ερασιτέχνη με το Σεριφάτο Αιγίου το απόγευμα της Κυριακής (25/10) στο Αίγιο.
Η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου, έχοντας στη σύνθεσή της κάποια από τα νέα της αποκτήματα,

ΚΥΠΡΟΣ: Η Ε.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο "ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Η φετινή ομάδα της Λεμεσού, σε τίποτα δεν θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος. Η πιο σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με το ρόστερ όπου σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ολόκληρη η ομάδα στηρίζει την προσπάθεια της σε κύπριους χειροσφαιριστές.
Ο προπονητής Μίλτος Αναστασίου κατάφερε να «παντρέψει» στην ομάδα την εμπειρία του τερματοφύλακα Ανδρέα Στυλιανού με την εμπειρία και το ταλέντο των Στέφανου Στεφάνου και Σωτήρη Στυλιανού, τους οποίους πλαισιώνουν νεαροί αθλητές όπως οι Χρίστος Ταλιώτης, Αντρέου Αλέξανδρος, Νικόλας Στυλιανού, Χρίστος Κυριάκου, Ανδρέας Στυλιανού, Κωνσταντίνος Κυριάκου και Πέτρος Ορφανού, χειροσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία. Κοντά σε αυτούς βέβαια είναι και ο έμπειρος πίβοτ, Γιώργος Μιχαήλ που λόγω τραυματισμού δεν μπήκε για καλά στο κλίμα της ομάδας.

ΚΥΠΡΟΣ, Α1 ΑΝΔΡΩΝ: 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ευρωπαϊκό – ΑΣΣ ΣΠΕΣ 25-19
Ντέρμπι από τα ... παλιά θύμιζε το πρώτο ημίχρονο στο κλειστό του Cyprus College, όπου Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ΣΠΕΣ αντάμωσαν στο πρώτο φετινό τους ραντεβού. Στο ξεκίνημα του το παιγνίδι ήταν αμφίρροπο με την ΣΠΕΣ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιθετική αστοχία αλλά και τις αδυναμίες στην άμυνα των γηπεδούχων και (παρόλο που λίγο πριν το τέλος έχανε με 9-7) να προηγηθεί στο ημίχρονο με 10-11.
Στην επανάληψη όμως το Ευρωπαϊκό φόρεσε άλλο ... κοστούμι. Με καλή αμυντική λειτουργία και τους τερματοφύλακες να δίνουν τις λύσεις που δεν έδωσαν στο πρώτο μέρος, άρχισε σιγά-σιγά να κτίζει μια καλή διαφορά (15-11) απέναντι στην ΣΠΕΣ, που έδειξε ότι δεν είχε τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση για να ανατρέψει και πάλι τη ροή της αναμέτρησης. Έτσι, το Ευρωπαϊκό, αφού συντήρησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη κλείνοντας το σκορ στο 25-19.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΑΝΔΡΩΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορεί η αγωνιστική σεζόν 2015-16 να ξεκίνησε την Τετάρτη 14/10, με τον αγώνα για το super cup, επίσημα ωστόσο η αυλαία του Κυπριακού πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ ανδρών άνοιξε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής.
Το πρόγραμμα των αγώνων βγήκε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΧ.