ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΕΣΠΕΡΟΣ- ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

(https://twitter.com/ESN_Vrilissia)
Ντέρμπι, με μοιρασμένα τα ημίχρονα στο γυμναστήριο της Καλλιθέας, όπου τελικά ο Έσπερος επικράτησε των Βριλησσίων, με σκορ 23 - 21, για την 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-5, 4-7, 5-8, 8-9, 11-11(ημ.), 15-12, 18-13, 18-16, 20-17, 21-19, 23- 21 (τελικό)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΔΡΑΜΑ 86' - ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ

Μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Πρωτέα Άρτας με σκορ 32 - 26, για την Δράμα '86.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης του Θόδωρου Βαφειάδη, που επιβλήθηκε του ΓΑΣ Κιλκίς με σκορ 22 - 24 (ημ. 10 - 16), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών.
Οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πετύχουν μια μεγάλη νίκη, και να την αφιερώσουν στον μεγάλο απόντα Σταύρο Καϊκη που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας καθώς…παντρευόταν και το κατάφεραν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, οπού είχαν το προβάδισμα και μάλιστα στο 25′ πήραν διαφορά 7 τερμάτων, για να φτάσουμε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Ξανθιώτικη ομάδα να προηγείται με 16-10.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΦΕΤΑ HΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ AΡΤΑΣ- ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με νίκη της Αναγέννησης Άρτας επί του Φιλώτα Φλώρινας, με σκορ 36 - 29, έληξε ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας.
Συνολικά 65 γκολ σημειώθηκαν στην Άρτα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλές επιθέσεις ανάμεσα σε Φέτα Ήπειρο Αναγέννηση Άρτας και Φιλώτα Φλώρινας. Οι γηπεδούχοι πιο έμπειρες και πιο εύστοχες επικράτησαν με 36-29.

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νίκη του Ολυμπιακού Κερατσινίου επί του Τελαμώνα, με 21 - 24 έληξε ο αγώνας Α2 Ανδρών, στο Κλειστό γυμναστήριο Νίκος Γραμματικός. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 3 λεπτά, περίπου, πριν τη λήξη του αγώνα.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ- ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας Α2 Ανδρών μεταξύ του Αρίωνα και του ΑΟ Ιωαννίνων, με 33 - 33.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προηγηθήκαν 14-10 στο 18ο αλλά στο 27ο βρέθηκαν πίσω με 15-17 και στο ημίχρονο με 18-19.
Στην επανάληψη ο Αρίων κυριάρχησε προηγήθηκε 30-26 αλλά στο τέλος η απειρία έδωσε το δικαίωμα στον πιο έμπειρο Α.Ο. Ιωαννίνων να πάρει το βαθμό.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΑΟΚ- ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 38-17

Το απόλυτο των νικών του στην Α1 Γυναικών διεύρυνε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε 38-17 του Αμύντα Αμυνταίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη.
Η ομάδα της Γρηγορίας Γκόλιας έκανε το «3 στα 3», στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει το ρεπό της.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 24-31

η φωτογραφία από το profile fb
του Κ. Χατζηδημητρίου
Νίκησε στο πρώτο φιλικό παιχνίδι η Εθνική μας την αντίστοιχη της Φινλανδίας, με σκορ 24 - 31, αφήνοντας κατ' αρχάς θετικές εντυπώσεις.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς και μάλιστα προηγήθηκαν 13-11. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας σταδιακά ανέβασε την απόδοση της και μετά το 45΄ κατάφερε να πάρει… κεφάλι στο σκορ με 20-23 (48΄) και στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν απειλήθηκε (το 23-28 στο 55΄) διατηρώντας εύκολα το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

PRESSANO – METALLSIDER MEZZOCORONA 25-21 - ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η προσεχής αντίπαλος του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο EHF Challenge Cup, Pallamano Pressano επιβλήθηκε της Metallsider Mezzocorona, με σκορ 25 - 21, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ

Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Άρη Θεσσαλονίκης.
Μετά την απόφαση αποχώρησης, για οικογενειακούς λόγους, του κ. Θανάση Γαγάτση, που είχε γίνει γνωστή πριν από τον τελευταίο αγώνα με τον Δία Πολίχνης, η διοίκηση του Συλλόγου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ στον κ. Κώστα Κοκτσίδη.
Ο νέος τεχνικός υπήρξε αθλητής του Αμύντα Αμυνταίου, της πρώτης ομάδας στην ιστορία του Ελληνικού Χάντμπολ, ενώ αγωνίσθηκε για αρκετά χρόνια και στον Φοίβο Συκεών.

Ο DAVID BARRUFET ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ FC BARCELONA

Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής τερματοφύλακας David Barrufet είναι ο νέος μάνατζερ της FC Barcelona. Ο 45χρονος Ισπανός συμπλήρωσε 26 χρόνια παρουσίας στα Ισπανικά γήπεδα, από μικρή ηλικία, έως το 2010, όταν και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Τώρα, ο παγκόσμιας κλάσης τερματοφύλακας έχει στόχο να υποστηρίξει την FC Barcelona από το νέο του πόστο. "Ήθελα να εμπλακώ στο handball της FC Barcelona και πάλι", δήλωσε στην Ισπανική Marca. "Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας.