ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΘΕΣΜΟΙ VS ΑΣΕΒΕΙΑ!

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ KIKLOPAKI ΛΟΓΩ… ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ!

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά με την διεξαγωγή της δεύτερης ημέρας του τουρνουά χάντμπολ κορασίδων και παγκορασίδων Kiklopaki 2015, εξαιτίας της… προπόνησης που έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει για τους εναπομείναντες παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Σάκης Μουστακίδης το απόγευμα της Δευτέρας.
Η διοργάνωση του χάντμπολ, που τείνει να γίνει θεσμός για την πρωτεύουσα του Έβρου κάθε χρόνο την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διεξάγεται ως γνωστόν κατά βάση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», όπου τις τρεις ημέρες των αγώνων έχουν προγραμματιστεί αναμετρήσεις από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (θυμηθείτε το πρόγραμμα με ένα κλικ ΕΔΩ).
Αν και το γήπεδο έχει ζητηθεί από την δημοτική αρχή εδώ και περίπου τρεις μήνες και υπήρξε η σχετική παραχώρηση, δεδομένου ότι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχουν άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε και προπονήσεις, δημιουργήθηκε εμπλοκή την Κυριακή, όταν γνωστοποιήθηκε ότι το ΤΑΑ Εθνικός ζητά το κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…»

Λίγες μέρες αφότου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, ο Γιάννης Αρβανίτης μιλά στο ΑΕΚ1924 για τα φετινά προβλήματα της ομάδας, τα οποία τον έκαναν μετά από πολύ σκέψη να βάλει τέλος σε αυτό το πολύχρονο ταξίδι.
Ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό πρόβλημα με το γήπεδο, τη βοήθεια της Ερασιτεχνικής, ενώ μίλησε ακόμα για τον κόσμο, από τον οποίο ζήτησε να αγκαλιάσει ξανά το τμήμα.
Η επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα είναι μεγάλη, αλλά έλεγε και ξαναέλεγε στο ΑΕΚ1924 ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω στους παίκτες, καταλήγοντας ότι μετά από 11 χρόνια στην ΑΕΚ, ένας κύκλος κλείνει…
Αναλυτικά η συνέντευξη: