ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ... ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΗΣΕ!

Η γυναικεία εθνική ομάδα handball της Δανίας, συνδυάζοντας τους προκριματικούς αγώνες για το EURO 2016 αυτής της εβδομάδας, ήταν παρούσα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Aarhus στις 6 Οκτωβρίου, προκειμένου να παρουσιαστεί το μοναδικό και ιδιαίτερο τραίνο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
"Το τραίνο του παγκοσμίου πρωταθλήματος αποτελεί ένα όμορφο και εορταστικό εργαλείο το οποίο θα προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, σε δύο μήνες. Το τραίνο Arriva είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας μοναδικής ενέργειας, η οποία συνεισφέρει σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα πριν από το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Δανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Klavs Bruun Jørgensen.


δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΜΕΣΑ


Μετά από την αποχώρηση της Ορμής Πατρών από το πρωτάθλημα Ελλάδος,η Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ θα έχει ρεπό την 1η αγωνιστική.'Ετσι,η πρεμιέρα της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν θα γίνει το διήμερο 16,17 Οκτωβρίου, με τη διπλή αναμέτρηση απέναντι στην London GD.Oi αγώνες γίνονται στο πλαίσιο του β' γύρου του EHF cup και θα διεξαχθούν και οι δύο στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στις 6 μ.μ.Οι Αγγλίδες θα είναι τυπικά γηπεδούχες την Παρασκευή και ο Ο.Φ.Ν.Ι. το Σάββατο.Αν προκριθούν οι νταμπλούχες Ελλάδος, θα αντιμετωπίσουν στον 3ο γύρο την ρωσική Αστραχανότσκα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Σήμερα, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και στις 9 το βράδυ ακούστε τον Στέφανο Δούγια, με καλεσμένο τον διεθνή διαιτητή Handball, Κώστα Κατσίκη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ IGOR ANIC ΣΤΟ THW KIEL

Η ομάδα του THW KIEL ανακοίνωσε την απόκτηση του Igor Anic, από τη Γαλλική HBC Nantes.
Οι Γερμανοί προχώρησαν στη μετεγγραφή αυτή προκειμένου να καλύψουν το κενό του τραυματία Patrick Wiencek. Ο 28χρονος παγκόσμιος αλλά και ευρωπαϊκός πρωταθλητής φόρεσε και στο παρελθόν τη φανέλα των "Zebra" και συγκεκριμένα την περίοδο 2007-2010. Ο Anic μπορεί να παίξει άμεσα στην Bundesliga και θα αγωνίζεται με το Νο 19.  Στο Champions League ο Anic δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακόμη μία φωτογραφία από τους τελικούς αγώνες Παίδων το 2001, από το αρχείο του κου. Απόστολου Παπαδόπουλου.


ΒΑΟ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Ένα όμορφο αφιέρωμα στην ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ κάνει το site http://www.thebest.gr/ και στις στιγμές που χάρισε στο Πατρινό (εμείς λέμε στο Ελληνικό) handball!

Η ομάδα που κέρδισε τον 1ο τίτλο

Στα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στα δρώμενα του ελληνικού και ευρωπαϊκού χάντμπολ η Ορμή Λουξ έχει χαρίσει πολλούς τίτλους στον πατραϊκό αθλητισμό, τους περισσότερους μάλιστα στην σύγχρονη ιστορία του.
Οι "λέαινες" έχουν κερδίσει συνολικά έξι πρωταθλήματα Ελλάδας και τέσσερα κύπελλα, ενώ έχουν αγωνισθεί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Διαβάστε τη δημοσίευση και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
πηγή: www.thebest.gr

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΓΟΥΜΗ

Νίκη για την ομάδα του Κώστα Γουργούμη στο χθεσινό τους αγώνα,

HC VISÉ BM - UNION BEYNOISE 35 - 25

Η βαθμολογία:

J
V
N
D
BP
BC
PTS
1
HC VISÉ BM
5
5
0
0
159
123
10
2
SPORTING NELO
4
3
1
0
104
85
7
3
OLSE MERKSEM
4
2
1
1
119
85
5
4
EHC TOURNAI
4
2
0
2
111
109
4
5
HC EYNATTEN-RAEREN
4
2
0
2
118
117
4
6
UNION BEYNOISE
5
1
0
4
124
166
2
7
KREASA HOUTHALEN
4
1
0
3
92
104
2
8
KV SASJA (R)
4
0
0
4
88
126
0
Επόμενο παιχνίδι της HC VISÉ BM, το Σάββατο 10/10, στη Βάρνα της Βουλγαρίας, για το challenge cup, κόντρα στη Lokomotiv Varnas.