ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 28-23

Ήττα για την Εθνική Ανδρών στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο Ελσίνκι

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας απέναντι στην Φινλανδία.
Στον δεύτερο αγώνα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 28-23, ενώ στο ημίχρονο ήταν πίσω με 14-11.
Η τεχνική ηγεσία είχε σχεδιάσει εξ’ αρχής στον δεύτερο αγώνα να δοκιμάσει διαφορετικές άμυνες, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων.
«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τις ανοιχτές άμυνες που χρησιμοποιήσαμε, δεχθήκαμε πολλά δίλεπτα και εύκολα γκολ, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε να δοκιμάσουμε. Αυτά τα δύο παιχνίδια μας βοήθησαν πολύ. Δεθήκαμε περισσότερο και μας δόθηκε η ευκαιρία να βελτιωθούμε», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης.
Η Εθνική αύριο στις 10:30

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ - ΘΗΣΕΑ ΛΕΧΟΒΟΥ

Φιλικό παιχνίδι για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας του Αρίωνα πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Γ. Χαλκίδης! Η ομάδα της Πτολεμαΐδας φιλοξένησε τον Θησέα Λεχόβου και για 2 ώρες αγόρια και κορίτσια γέμισαν το γήπεδο με φωνές. Μεγάλη ήταν και η παρουσία των γονιών όπου ήρθαν να καμαρώσουν τους νεαρούς αθλητές.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Σάββατο στο Λέχοβο.

πηγή: Φ.Σ. Αρίων, fb profile

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Το Σεριφάτο Αιγίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού, απέναντι στην ομάδα του Γ.Α.Σ Καματερό. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Αιγιώτικης ομάδας σε ισάριθμους αγώνες.
Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το άθλημα, αφού ήταν πολύ ωραίο σε όλη την διάρκεια του. Το ματς χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και το πάθος που είχαν και οι δύο ομάδες.