ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΡΟΠΟΥΛΟ

Ήδη πέρυσι, ο Κωνσταντίνος Ιγρόπουλος είχε μια χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις εξακολουθεί να υπάρχει ένα υπόλοιπο της σκωληκοειδίτιδας.
Έτσι ο διεθνής αριστερόχειρας θα υποστεί ακόμη μια χειρουργική επέμβαση. Η ομάδα του, KIF Kolding Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες.

διαβάστε περισσότερα στο handball-world.com

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Εύκολο απόγευμα για τον ΕΣΝ Βριλησσίων και άνετη επικράτηση επί του Τελαμώνα Σαλαμίνας με σκορ 30-21 για την πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΣΧΑ.
Οι παίκτες του Γιάννη Γαλάνη μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα. Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν να προηγούνται στο 20′ με 19-6. Ο Τελαμώνας Σαλαμίνας δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση αν και στο δεύτερο μισό του αγώνα κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά.
Πρώτος σκόρερ για τα Βριλήσσια αναδείχθηκε ο ασταμάτητος Γιάννης Τσικογιανόπουλος με 8 γκολ και ακολούθησε ο συνήθης ύποπτος Τάκης Κλεώπας με 5. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο εμβληματικός αρχηγός Βασίλης Νικολακόπουλος και τρία ο Ηλίας Ντούσικος που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Πολύ καλοί ήταν ο Αλέξανδρος Λιάλιος, ο Νίκος Κορμάζος και το νέο απόκτημα της ομάδας Ευθύμης Όρκας που σημείωσαν από 2 γκολ έκαστος. Ένα τέρμα πέτυχαν οι Δημήτρης Κατρής, Βαγγέλης Σταύρου, Περικλής Γαλανάκης και Πέτρος Λάγιος.
Από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Μπάρμπας που κατάφερε να πετύχει 8 τέρματα.
Ο ιστορικός σύλλογος των Βριλησσίων θα δοκιμαστεί την επόμενη εβδομάδα στη Σαλαμίνα και εάν εμφανιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
πηγή: http://vrilissianews.gr/

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΧΕ (5/10/2015)

Στην 16η συνεδρίαση του, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Μετά την αναστολή λειτουργίας του γυναικείου τμήματος της Ορμής Πάτρας και την διερεύνηση από πλευράς ΔΕΠ/ΟΧΕ προς όλες τις επιλαχούσες ομάδες -όπως προβλέπεται από την προκήρυξη- αποφασίστηκε η Α1 Γυναικών 2015-2016 να διεξαχθεί με επτά ομάδες, καθόσον καμία δεν αποδέχθηκε να προβιβαστεί, υπό τα συγκεκριμένα στενά χρονικά περιθώρια, αλλά και για οικονομικούς, αγωνιστικούς λόγους.
Έτσι εκτός από την Ορμή Πάτρας, θα υποβιβαστεί στην Α2 Γυναικών και η 7η ομάδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών που αρχίζει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Η ΟΧΕ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία Ράγκμπυ, με την οποία να ενημερώνει ότι πλέον αρμόδιος φορέας για το άθλημα στην Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Η απόφαση ελήφθη μετά και την επιβεβαίωση από πλευράς Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) ότι το άθλημα του Ράγκμπυ δεν εκπροσωπείται στην Ολομέλεια της.
Για την κενωθείσα θέση στον 1ο όμιλο της Α2 Ανδρών 2015- 2016 που προέκυψε μετά την άνοδο του Πανελληνίου στην Handball Premier, η ΟΧΕ αποφάσισε να καλυφθεί από τον νικητή του αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Τελαμώνας Σαλαμίνας- Αλκυών Δρεπάνου.
Η ημερομηνία διεξαγωγής θα αποφασιστεί από την ΔΕΠ/ΟΧΕ τις επόμενες ημέρες.
Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ (MHC) το διάστημα 23-25 Οκτωβρίου στη Ρώμη, η ΟΧΕ θα εκπροσωπηθεί από το μέλος του Δ.Σ. και νεοεκλεγέν μέλος της MHC Κωνσταντίνο Βιολιτζή.
Στο κογκρέσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (IHF) στο Σότσι της Ρωσίας το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου θα παραστεί εκ μέρους της ΟΧΕ ο εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Στέλιος Αγγελούδης.
Στο έκτακτο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (ΕΗF) το διάστημα 15-17 Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι, την ΟΧΕ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ...

Ο Γιώργος Ζαραβίνας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Άργος σε ένα παιχνίδι έντονων συναισθημάτων που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier
Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό χάντμπολ, Ολυμπιονίκη και επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής ομάδας.
Στον Διομήδη Άργους πέρασε τα τέσσερα (2010-2014) τελευταία χρόνια της σπουδαίας καριέρας του, διετέλεσε αρχηγός των «Λύκων», ήταν αυτός που σήκωσε το Τσάλεντζ Καπ το 2012 και τα πρωταθλήματα του 2012 και του 2014.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας θα επιστρέψει αύριο στο Άργος, αλλά αυτή την φορά ως αντίπαλος, αφού προπονεί την ομάδα- έκπληξη μέχρι στιγμής της Handball Premier τον Πανελλήνιο.
Οι «Ολυμπιονίκες» έκαναν την νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, την 2η αγωνιστική επικράτησαν άνετα του Αρχέλαου Κατερίνης, ενώ στην πρεμιέρα έχασε στο νήμα από τον Δούκα.
Εκτός από τον Γιώργο Ζαραβίνα, αντίπαλοι για πρώτη φορά με τον Διομήδη θα βρεθούν και τρεις αθλητές που του ανήκουν οι Πάνος Χειβιδόπουλος, Γιάννης Χαντέλης και Δημήτρης Κουτρουμπής, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί στην ομάδα της Κυψέλης.
Οι «Λύκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Δούκα που τερμάτισε το μεγάλο αήττητο σερί 31 αγώνων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο ακόμα «τρέχουν» το αήττητο σερί στην έδρα τους (εκτός πλέι οφ) από τον Οκτώβριο του 2013 με 21 νίκες εντός έδρας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 (κλειστό Νέας Κίου), θα μεταδοθεί ζωντανά από την DR Τηλεόραση και μέσω livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη (www.diomidis-handball.gr). Το livestreaming του καναλιού θα λειτουργεί από αύριο μέσω youtube και ο κώδικάς του θα είναι ανοικτός και ελεύθερος για χρήση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

4η ΚΑΙ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015
Handball Premier (4η αγωνιστική)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Ποσειδών Λουτρακίου (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Νέα Κίος 19:00, Διομήδης Άργους- Πανελλήνιος (Καραπάνος- Αβράμης, Νικολίτσας)
Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015
Handball Premier (4η αγωνιστική)
Συκεών 15:00 (ΕΡΤ), Φοίβος Συκεών- ΑΕΚ (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Παρτεμιάν)
Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΑΣΕ Δούκα (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Βλάχος)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015
Handball Premier (4η αγωνιστική)
ΔΑΚ Κατερίνης 16:00, Αρχέλαος Κατερίνης- ΠΑΟΚ (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Παπαματθαίου)
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015
Handball Premier (5η αγωνιστική)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Χασκής, Κορρές)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΑΤΗΤΕΣ

Α1 Γυναικών (1η αγωνιστική)

Σπίτι του χάντμπολ 15:00, ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Καματερού (Σαπανίδης- Ουζούνης, Χατζηγεωργίου)
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Ζέρβας)
ΔΑΚ Αμυνταίου 18:00, Αμύντας Αμυνταίου- Φιλώτας Φλώρινας (Νάσκος- Χαρίτσος, Αγγελίδης)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΔ/ΟΧΕ (5/10/2015)

Προσθήκες στις λίστες διαιτητών και παρατηρητών Α΄ κατηγορίας
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνει ότι στην Α΄ κατηγορία διαιτητών εντάσσονται και οι Ουζούνης Κυριάκος, Παρασκευούδης Νικόλαος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προαγωνιστικών τεστ και ο Χαρίτσος Βασίλειος, ενώ στη λίστα των παρατηρητών προστίθενται οι Νικολίτσας Αθανάσιος, Κορρές Νικόλαος και Ζέρβας Χρήστος.
Εκ της ΚΕΔ/ΟΧΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SPORT1


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α - Ε.Σ.Χ.Θ.

Ανακοίνωση της Ε.Σ.Χ.Θ. στο profile του fb:

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10/10/2015 και ώρα 10.00 στο ΔΑΚ ΣΥΚΕΩΝ, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση κλιμακίου ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α, για τα σωματεία της Ε.Σ.Χ.Θ.
Τον συντονισμό της προπόνησης θα έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης κ. Θανάσης Καρακεχαγιάς.