ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΝΘ- ΑΕΡΩΠΟΣ 20-23

Σπουδαίο «διπλό» του Αερωπού στη Θεσσαλονίκη
Νίκη που τον βάζει σε «τροχιά» πρώτης εξάδας σημείωσε στη Θεσσαλονίκη ο Αερωπός με 23-20 επί της ΧΑΝΘ.
Οι Εδεσσαίοι έδειξαν αποφασιστικότητα και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και πανηγύρισαν στο τέλος ένα σημαντικό δίποντο. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς είχαν μια ακόμη ατυχία τη φετινή σεζόν, αφού έχασαν με τραυματισμό τον Κεσίδη μόλις στο 9’ της αναμέτρησης, κάτι που όπως φάνηκε τους στοίχισε στην επίθεση.
ΧΑΝΘ- ΑΕΡΩΠΟΣ 20-23
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 2-3, 4-6, 7-8, 8-10, 9-11 (ημχ.) 10-13, 12-16, 14-18, 15-19, 16-21, 20-23
ΧΑΝΘ (Νίκος Μάντζος): Λαγούδης , Σπυρόπουλος 1, Σαρηγιαννίδης , Δέσπος 3, Χρ. Παπαδόπουλος 2 , Ιωαννίδης, Θ. Παπαδόπουλος , Κόντης 1, Αργυρίου 4 , Παντελίδης , Κεσίδης 1 , Μαυρόπουλος, Μπαιρλής 2 , Σ. Ναουμίδης , Στίγγας, Τσαβδάρης 6
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 5, Γιόσμου 2, Βλάχος 2, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 2 , Θεοδωρόπουλος 2 , Δέλιος, Δημάκης 5, Αποστολίδης 1 , Βαφείδης , Αρβανιτίδης Π., Πίτος, Κυριακού 4 , Πουρδάνης, Μπαγγέας
Διαιτητές: Πατιός- Χασκής δίλεπτα: 2/2 , Πέναλτι: ½-4/5
Συνέντευξη Τύπου

ΣΚΛΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ!

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ ΚΕΔ ΟΧΕ και Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ!
Μετά την προ λίγων ημερών καταγγελία της ομάδας της Αργολίδας, ο σύλλογος επανέρχεται και καταγγέλλει εκ νέου, συνοδεύοντας αυτή τη φορά την καταγγελία με πράξεις.
Το δελτίο τύπου του Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ τμήμα χάντμπωλ

Ήμασταν σίγουροι, ότι αυτοί που διοικούν την ΟΧΕ και οι υπεύθυνοι της ΚΕΔΧ θα πέταγαν στο καλάθι των αχρήστων την σοβαρή καταγγελία μας.
Αντί να μας απαντήσουν, όπως όφειλαν σε ένα μέλος της ομοσπονδίας, αυτοί έκαναν επίδειξη δύναμης και αδιαφορίας. Όρισαν διαιτητή σε αγώνα φωτιά μέσα στη Πάτρα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ, τον κύριο που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο «dikaios» στα χαντμπολικά σάιτς, αν και ζητήσαμε να εξαιρεθούν οι πατρινοί διαιτητές.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας, ομόφωνα καταδίκασε την ενέργεια αυτή της ΚΕΔΧ ως εκδικητική και εξοντωτική για την ομάδα μας.
Αναλογιζόμενοι το κλίμα που θα επικρατούσε στο γήπεδο, αποφασίσαμε να μην μεταβούμε στη Πάτρα και να μην αγωνιστούμε.

HANDBALL PREMIER: ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Handball Premier (10η αγωνιστική)

Φίλιππος Βέροιας- Διομήδης Άργους 23-32
Ποσειδών- ΠΑΟΚ 22-23
ΧΑΝΘ- Αερωπός Έδεσσας 20-23
ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- Πανελλήνιος 28-17

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 16
2. Διομήδης 16
3. Φίλιππος Βέροιας 13
4. ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ 12
5. ΑΕΚ 11
6. Πανελλήνιος 10
7. Αερωπός Έδεσσας 10
8. Ποσειδών Λουτρακίου 9
9. ΑΣΕ Δούκα 8
10. ΧΑΝΘ 6
11. Φοίβος Συκεών 5
12. Αρχέλαος Κατερίνης 0
*ΑΕΚ, ΑΣΕ Δούκα, Φοίβος και Αρχέλαος έχουν ένα ματς λιγότερο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλη νίκη επικρατώντας με 23-22 του Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός έδρας, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premiere και έφτασε 7 τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
Σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο Δικέφαλος κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Ποσειδώνα με σκορ 23-22. Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος και έφτασε τους 16 βαθμούς. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη, που επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους κατάσταση.
Αν και στη σημερινή αναμέτρηση, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν μπόρεσαν να βγάλουν τους γνωστούς τους αυτοματισμούς επιθετικά, με όπλο την πολύ καλή άμυνα, μπόρεσαν να δραπετεύσουν από την "απόρθητη", μέχρι σήμερα, έδρα του Ποσειδώνα.

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Με εξαιρετική εμφάνιση, υποδειγματική άμυνα και ολοκληρωτική επιβολή του ρυθμού τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι Λύκοι επικράτησαν στο ντέρμπυ κορυφής επί του πανίσχυρου Φιλίππου Βέροιας στο Φιλίππειο με 24-32. Ο Διομήδης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Handball Premier και την ερχόμενη εβδομάδα έχει δύο εντός έδρας αγώνες με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου την Τετάρτη 9/12 (19.00) και με τον ΙΙΕΚ Ξυνή Δικέας το Σάββατο 12/12 (19.00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.
Το ντέρμπυ είχε από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου «πράσινη» σφραγίδα, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά, συγκεντρωμένοι και απόλυτα πειθαρχημένοι, όπως ακριβώς είχε ζητήσει ο προπονητής τους. Με υπερόπλο τους την αφοπλιστική ανοιχτή άμυνα, έφεραν σε δύσκολη θέση τον Φίλιππο, ο οποίος δεν μπόρεσε να την διασπάσει με τις εξαιρετικές μονάδες που διαθέτει και σύντομα οι Λύκοι πήραν διαφορά στο σκορ (6-7 στο 15’ και 7-11 στο 20’).