ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Με τον πιο έμπρακτο τρόπο θα στηρίξει η ΑΕΚ την μικρή Φαίδρα. Πρόκειται για ένα 6χρονο κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας. 


«Ο αγώνας της Φαίδρας, είναι αγώνας όλης της οικογένειας της ΑΕΚ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και προσθέτει: «Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων που αγωνίζονται τα τμήματα του Συλλόγου μας είναι ούτως ή άλλως σημαντική. Την Τρίτη το βράδυ στις 22:00 όμως στον αγώνα χάντμπολ με τον ΠΑΟΚ η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αφού μετά από απόφαση της Ερασιτεχνικής τα 200 εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν θα κοστολογούνται με 10 ευρώ, τα 5 εκ των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες της θεραπείας της μικρής Φαίδρας».

πηγή: http://aek24hours.gr/

LIVE STREAMING ΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΜΗΔΗ

Το sportshero.gr, κάνει πρεμιέρα στις Live streaming μεταδόσεις του για την σεζόν 2015-16 από το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Δείτε την Τετάρτη 23/09 από τις 18:00μμ την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέα και τον Διομήδη Άργους για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.
Μπορείτε να εντάξετε μέσω του κωδικού embed, την μετάδοση σε όποιο ιστότοπο επιθυμείτε. Συμβάλλετε στην ως επί το πλείστον μεγαλύτερη προβολή του Ελληνικού Χάντμπολ!
πηγή: http://www.sportshero.gr/

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER

Το μεταγραφικό παζάρι των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας:

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης)
Ήρθαν (2): Κυπραίος (26, δ. εξτρέμ- Διομήδης), Τριανταφύλλου (32, Τ/Φ- ΓΑΣ Κιλκίς)
Ανανέωσαν (10): Αλβανός, Κοκκώνης, Πετρίδης, Παλάσκας, Τσίλης, Ν. Νικολαΐδης, Θ. Κωστακίδης, Τσαναξίδης, Τσαμουρίδης, Αραμπατζής.
Έφυγαν (5): Γουργούμης (32, Τ/Φ- Βίσε- Βέλγιο), Ιωαννίδης (25, δ. εξτρέμ- Δίας Πολίχνης), Β. Κεσίδης (26, α. ίντερ- ΧΑΝΘ), Ιλερής (21, πλέι μέικερ- Δίας), Χ. Νικολαϊδης (23, δ. εξτρέμ- Δίας).
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας)
Ήρθαν (6): Άντρεγιτς (24, δεξί ίντερ- Σερβία), Σεϊρεκίδης (21, πλέι μέικερ- Φοίβος Συκεών), Παπαδόπουλος (20, πίβοτ- Δράμα 1986), Τουνγκελίδης (18, αριστερό ίντερ- Δράμα 1986), Δάσκαλος (22, δ. εξτρέμ- Φίλιππος), Κοτανίδης (23, Τ/Φ- ΓΑΣ Κιλκίς).
Ανανέωσαν (5): Σαμαράς, Μεγαλοοικονόμου, Λοΐζος, Μούγιτς, Ντάσεβιτς
Έφυγαν (5): Μαστορογιάννης (34, πλέι μέικερ- Φίλιππος), Κυπραίος (26, δ. εξτρέμ- ΠΑΟΚ), Ανανιάδης (29, πίβοτ- Φίλιππος), Νούγκοβιτς (26, Τ.Φ- Γαλλία), Σιμιτσής (27, α. εξτρέμ)
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης)
Ήρθαν (12): Χατσίκας (27, πίβοτ), Αργυράκης (29, δ. ίντερ), Γκατφί (31, δ. ίντερ- Κατάρ), Γρηγοριάδης (23, α. ίντερ- ΓΑΣ Κιλκίς), Δούγιας (22, α. εξτρέμ- ΓΑΣ Κιλκίς), Αντωνιάδης (21, Τ/Φ- Αναγέννηση Βύρωνα), Γιαννόπουλος (24, πλέι μέικερ- ΙΕΞ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Φίλης (25, Τ/Φ- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Κουμαραδέλης (21, πλέι μέικερ- Δούκας), Μπαλάσκας (19, πίβοτ- ΓΑΣ Κιλκίς), Εμμανουήλ (21, πίβοτ- Ιωνικός), Βέρρας (19, δ. εξτρέμ- Πανελλήνιος).
Ανανέωσαν (6): Μπακαούκας, Νικολαΐδης, Γεωργιάδης, Πλεχ, Δημοσθένους, Κολιούλης.
Έφυγαν (8): Τσαούσης (σταμάτησε), Γ. Παπαδόπουλος (σταμάτησε), Χ. Παπαδόπουλος (21, πλέι μέικερ), Κατσίκης (23, δ. ίντερ- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Ξηρός (25, αριστερό ίντερ- Πανελλήνιος), Μπάγιας (25, α. εξτρέμ), Ακριδόπουλος (ΟΦΝΙ), Ν. Τσιλιμπάρης (25, Τ/Φ).

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡΦΙΑΤΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Η Α.Λ.Κ. Σεριφάτο - Αιγίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, για τις ακαδημίες της ομάδας. Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού, θα βρίσκονται ο Vladimir Stosic και η Άντζελα Καρέλα, οι οποίοι με την σειρά τους θα προπονούν τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 37ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου)

Μια ιδιαίτερα προσεγμένη παρουσίαση των ομάδων της Handball Premier κάνει ο γνωστός στο χώρο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, στο http://www.sport-fm.gr/.
Παίκτες, προπονητές και οι επιτυχίες των ομάδων παρουσιάζονται αναλυτικά και προσφέρουν γνώση, αλλά και αναμνήσεις!

Δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ


πηγή: Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, www.sport-fm.gr

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ «ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ»

Ανοίγει αύριο η αυλαία της Handball Premier 2015-2016 με το σουπερ ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟΚ στο κλειστό του Βύρωνα (22:00, ΕΡΤ)
Η μεγάλη ώρα για το πρωτάθλημα έφτασε. Οι δώδεκα «μονομάχοι» της μεγάλης κατηγορίας ρίχνονται από αύριο στην… αρένα της Handball Premier 2015-2016.
Καλύτερη πρεμιέρα για το πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει από το σπουδαίο ντέρμπι δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και την συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Η προϊστορία
Αυτό θα είναι το 31ο παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ έχει 16 νίκες, η ΑΕΚ 11, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
Στην Αθήνα η ΑΕΚ έχει πολύ καλύτερη παράδοση, αφού σε 16 ματς έχει 9 νίκες, έναντι 6 του ΠΑΟΚ, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
Την περσινή περίοδο ο «δικέφαλος» του Βορρά κατάφερε να μην χάσει καμία φορά στις πέντε συναντήσεις που είχε κόντρα στην «Ένωση», έχοντας 4 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα ματς των πλέι οφ με 28-27 (Μίκρα) και 38-28 (Καματερό), στην κανονική διάρκεια με 33-22 (Λαύριο) και στον τελικό του Κυπέλλου με 29-27 (PAOK Sports Arena), ενώ η ΑΕΚ πήρε μία ισοπαλία (22-22) στη Θεσσαλονίκη στο ματς του πρώτου γύρου.
Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έχει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ από τις 5 Μαρτίου 2014 (16η αγωνιστική) στον Πανελλήνιο. Τότε η νίκη της ΑΕΚ είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου μετά το 34-20 που αποτελεί την μεγαλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους ματς.
Τρίτη φορά σε πρεμιέρα
Το ντέρμπι «δικεφάλων» την 1η αγωνιστική έχει επαναληφθεί άλλες δύο φορές και μάλιστα ήταν και πάλι στην Αθήνα. Την περίοδο 2010-2011 ο ΠΑΟΚ νίκησε 22-20 στο Μενίδι, αλλά στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο με το γκολ του Μπακαούκα στο φινάλε.
Την επόμενη σεζόν (2011-2012) η «Ένωση» στο κλειστό του Βύρωνα είχε επικρατήσει εύκολα με 27-20.

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Η επιστροφή του Πανελλήνιου, έστω και μ' αυτόν τον τρόπο, είναι γεγονός!
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ έχει ως εξής:

Οι «Ολυμπιονίκες» των 8 τίτλων επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά την περίοδο 2012-2013
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι τη θέση της Αναγέννησης Βύρωνα (ανέστειλε την λειτουργία του ανδρικού τμήματος) στην Handball Premier 2015-2016 θα καλύψει ο Πανελλήνιος Γ.Σ. (αγωνίστηκε στο μπαράζ ανόδου μαζί με Αρχέλαο), ο οποίος επιβεβαίωσε εγγράφως την συμμετοχή του.
Ο Πανελλήνιος θα αντικαταστήσει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος την Αναγέννηση Βύρωνα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Οι «Ολυμπιονίκες» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 κόντρα στον Δούκα στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.
Ο ιστορικός Σύλλογος -από τα ιδρυτικά σωματεία της ΟΧΕ το 1979 - που έχει στην κατοχή του 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά την περίοδο 2012-2013.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ EHF ChL

Ένα ωραίο video  με τα επιλεγμένα γκολ της αγωνιστικής που πέρασε μας προσφέρουν οι διοργανωτές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

απολαύστε το video ΕΔΩ

ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SSV Bozen Handball ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ

Με το δεξί και μεγάλη διαφορά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η SSV Bozen Handball του δικού μας Κώστα Τσιλιμπάρη.
Η SSV Bozen/Loacker-Volksbank κέρδισε την Handball Malo με το επιβλητικό 40-24 (21-13).

πηγή http://www.ssvbozen.it/

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ "Mr. MVP" ANDY SCHMID ΚΑΤΑ ΤΗΣ FC BARCELONA

Ο "Mr. MVP" Andy Schmid σκοράρει στο 58:40, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα για την Rhein-Neckar Löwen, στην φανταστική νίκη της επί της FCBarcelona Handbol, την Κυριακή 20/9.

Δείτε το καταπληκτικό γκολ ΕΔΩ