ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ!

Η ενημέρωση για την κατάσταση του Ούρος Ζιβούλοβιτς μας προσφέρεται από τον Κώστα Χατζηδημητρίου και το http://www.sport-fm.gr/:

Ούρος Ζιβούλοβιτς (πηγή: http://www.sport-fm.gr)
Ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου, καθώς και ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο νεαρός περιφερειακός- Ειδικό όχημα μίσθωσε για την μεταφορά του ο Δούκας.

Δυστυχώς οι φόβοι των ανθρώπων του Δούκα για τον σοβαρό τραυματισμό του Ούρος Ζιβούλοβιτς στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ επαληθεύτηκαν. 
Ο 20χρονος περιφερειακός υπέστη ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου, καθώς και ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. 
Όπως είναι φυσικό ο νεαρός άσσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται σε θέση να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» τον ερχόμενο Αύγουστο. 
Για την ομάδα αυτό ήταν ένα ισχυρό σοκ, το οποίο προσπαθούν να ξεπεράσουν. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του Ούρος, οποίος το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν πότε θα μπορέσει να ξαναπαίξει χάντμπολ και είναι σίγουρο ότι θα βάλει τα δυνατά του για να επιστρέψει γρήγορα στο άθλημα που τόσο πολύ αγαπάει. 
Ο Δούκας μάλιστα προκειμένου να αποφευχθεί η περίπτωση θρόμβωσης από το αεροπλάνο, μίσθωσε από τη Θεσσαλονίκη ειδικό όχημα με κρεβάτι, ώστε ο Ούρος να έρθει ξαπλωμένος μέχρι την Αθήνα και να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω. 
Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» ευχαρίστησε θερμά τον ιατρό της Εθνικής ομάδας Κώστα Μαναβή που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό του άτυχου αθλητή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


πηγή: http://www.sport-fm.gr - Κώστας Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.