ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

«ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ… ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ»

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), σε συνεργασία με την ομάδα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης (Α.Ο.Α), διοργάνωσαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης (Κανάρη 3 – Άνοιξη) έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο αγώνα χάντμπολ, με συναθλητές σ’ αυτή την πρωτοβουλία Ολυμπιονίκες, Διεθνείς Αθλητές Χάντμπολ, Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφους και Πολιτικούς.
Το μότο της εκδήλωσης ήταν: «Δίνουμε πάσα στον … «Άλλο Άνθρωπο» και βάζουμε μαζί γκολ!»
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και αγαθών (τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, σχολικά κ.τ.λ.) για το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου αλλά και για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Κρατάμε τα λόγια του κυρίου Κώστα Σταματιάδη: "Βάλαμε σοβαρή παρακαταθήκη φέτος και του χρόνου θα είμαστε πιό έτοιμοι, καλύτεροι. Να το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Και να μην σταματήσουμε εδώ. Πρέπει συνέχεια να δίνουμε το στίγμα μας και να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας. Με κάθε τροπο. Κάθε στιγμή. Που ξέρετε, μπορεί τελικά αν προσπαθούμε συνέχεια να μπορέσουμε να κάνουμε την διαφορά. Όχι για μας. Για όλους τους άλλους. Και πάντα με υπομονή.", αλλά και κάποιες φωτογραφίες του κυρίου Γιώργου Οικονόμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.