ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Η ΟΧΕ έστειλε χθες σε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες την ειδική προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Ανδρών του χάντμπολ για την περίοδο 2015-2016. Οι ομάδες από όλη την Ελλάδα έχουν χωριστεί σε 5 Ομίλους και σύμφωνα με την προκήρυξη, στον 3ο Όμιλο, εκτός από την Ακαδημία των Σπορ και τις Ελπίδες Πάτρας, έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι ΒΑΟ Κορίνθου, Αλκυών Δρεπάνου Ναυπλίου, Πανιώνιος Αργους και ΑΣ Προοδευτική Αγρινίου 2015 (δείτε στη φωτογραφία όλους τους ομίλους).
Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται στις 14 Νοεμβρίου 2015 και η λήξη στις 31 Μαΐου 2016, ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 12 μμ. στα γραφεία της ΟΧΕ.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρείς γύρους. Η πρώτη ομάδα του 3ου Ομίλου, η πρώτη ομάδα του 2ου Ομίλου (Ομιλος ομάδων νήσων Αιγαίου) και η 2η ομάδα του 1ου Ομίλου (ομάδες Αττικής) θα αγωνιστούν σε ουδέτερη έδρα, ένας προς όλους σε μονό γύρο και με σύστημα βαθμολογίας και η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση θα προβιβαστεί στον 1ο Όμιλο της Α2 Ανδρών της περιόδου 2016-2017.
Οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββάτο ή Κυριακή και απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητών Παμπαίδων Α΄ και νεώτερων. Όλα τα έξοδα των αγώνων (μετακινήσεις, πληρωμή διαιτητών-κριτών, καθώς και τα έξοδα των μετακινήσεών τους, γιατροί, κλειστά γυμναστήρια, κλπ) αναλαμβάνουν πλέον οι ομάδες, με την ΟΧΕ να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων μόνον, και το κράτος, διαμέσου της ΓΓΑ, να έχει την γενική εποπτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.