ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

3ο HANDBALL FESTIVAL ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

«3ο FESTIVAL HANDBALL» KIPARISSIS Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «3ο FESTIVAL HANDBALL» την Κυριακή 18-10-15, που διοργάνωσε ο σύλλογος του Γ.ΑΣ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Αναργύρων -Καματερού και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Τμήμα Ανάπτυξης).
Στο ανοιχτό γυμναστήριο Καματερού, σε τρία ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, πάνω από 120 μικροί μαθητές - αθλητές (Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) γνώρισαν και έπαιξαν το άθλημα της Χειροσφαίρισης (HANDBALL), με τη βοήθεια των γυμναστών (Νίκος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου, Γιώργος Μπελέχρης, Νίκος Σκοδριανός) και πολλούς αθλητές - εθελοντές του συλλόγου.
Οι μικροί μαθητές - αθλητές χάρηκαν το παιχνίδι και περιμένουν την επόμενη διοργάνωση που θα κάνει ο σύλλογος του Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, όπου με δήλωση του πρόεδρου Λεωνίδα Ιωάννου θα πραγματοποιείται κάθε μήνα!!!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι προπονητές του συλλόγου Βαρελτζής Ιωάννης (γυναικών) και Μεσίνης Παναγιώτης (ανδρών), ο αντιδήμαρχος πόλης κ. Πότσης Ζήσης και ο αντιδήμαρχος κ. Καμαρινόπουλος Σωτήρης, το παρών έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης Κότσιρας Κωνσταντίνος.

πηγή: fb profile Λεωνιδας Ιωαννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.