ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΠΑΟΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Δικέφαλος επί των Λύκων, με 26-24 (9-11) στο γήπεδο της Μίκρας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Διομήδης προηγήθηκε με 9-11 και έδειχνε καλύτερα στοιχεία από τον αντίπαλό του. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την άμυνά του και με ένα εξαιρετικό Μπουκοβίνα στην εστία κατάφερε να αντιστρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι από το 40΄ έως το 55΄ έδειχνε ότι εύκολα θα κατέληγε με νίκη του γηπεδούχου, όμως ο Διομήδης μείωσε στο γκολ, χωρίς τελικά να καταφέρει την ανατροπή. Με καλή άμυνα στα τελευταία λεπτά και την "εγγύηση" του Μπουκοβίνα κάτω από τα δοκάρια, ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης.

Stoiximan.gr ΠΑΟΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 26-24
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 2-4, 5-7, 7-8, 8-9, 9-11 (ημχ), 13-13, 15-15, 21-17, 22-18, 23-20, 26-24
Stoiximan.gr ΠΑΟΚ (Nίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής, Παλάσκας 5, Τσίλης 5, Νικολαΐδης, Κοκώνης 7, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 4, Αλβανός 2, Τσαναξίδης 2, Κωστακίδης 1, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Νάση, Πανιόπουλος.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Μεγαλοοικονόμου 2, Καρκαλάτος 2, Κρεμαστιώτης 3, Πασσιάς, Σιαματάς, Κοροβέσης, Άντρεϊτς 1, Ντάσεβιτς 1, Τουνγκελίδης, Σαμαράς 4, Σεϊρεκίδης 3, Μυλωνάς 6, Λοΐζος, Δάσκαλος 1, Παπαδόπουλος 1. Διαιτητές: Μπέτμαν, Τζαφερόπουλος. Δίλεπτα 8-7: Πέναλτι 2/2 – 5/7




Δηλώσεις:
Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): «Παίξαμε δυνατή άμυνα και βρήκαμε εύκολα γκολ στην επίθεση. Βγάλαμε πολύ πάθος. Ξεκινάμε από την αρχή και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».
Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καθοριστικό. Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και αυτό μας στοίχισε. Είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει σε κάθε ματς να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».
Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη Άργους: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, είναι άξιος νικητής. Παρουσίασε ένα μεγάλο «θέλω», αυτό τον έκανε αποφασιστικό και εύστοχο στις ειδικές καταστάσεις. Και εμείς θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε αξιόπιστοι στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τακτική οδηγία και να μην εκτρέπουμε ψυχολογικά. Είχαμε μία τέτοια κοιλιά στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη ροή. Η μεγάλη διάφορά σήμερα για τον ΠΑΟΚ ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Επίσης δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ενέργεια. Σήμερα δεν ξέραμε τι να περιμέναμε από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέραμε ποιοι θα έπαιζαν ή ποιοι δεν θα έπαιζαν. Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε πολλά αυτή την περίοδο. Όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα του βγήκε αυτή η άμυνα. Εμείς χάσαμε πολλά στη συγκέντρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.