ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια από το σημερινό αγώνα με τον Αερωπό, με σκορ 28-27. Η ομάδα της Έδεσσας επιβεβαίωσε τη δυναμική της στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μέχρι το τελευταίο τετράλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ.

O Διονύσης Γεωργιάδης δήλωσε στην TV αμέσως μετά τη λήξη του ματς:
«Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά μπορώ να πω ότι το κλέψαμε το ματς. Δεν ήμασταν καλύτεροι. Στο τέλος όμως μίλησαν οι προσωπικότητες, ενώ μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στον Αερωπό. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Εμείς δεν σταθήκαμε καλά στην άμυνα και γενικά στα τελευταία παιχνίδια δεν βγάζουμε την ενέργεια που θα έπρεπε. Έχουμε μια νέα ομάδα που μέρα με την μέρα βρίσκει τον δρόμο της. Ο Νικολαΐδης είχε πρόβλημα και προσπαθήσαμε να τον προφυλάξουμε, ελπίζω να μην έπαθε κάποια υποτροπή. Η απουσία του έπαιξε κάποιο ρόλο στο σημερινό ματς».
Βασίλης Δημοσθένους (πίβοτ ΑΕΚ): «Μας έβαλε δύσκολα ο Αερωπός. Μας επηρέασε η απουσία και του Νικολαΐδη. Στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και κερδίσαμε. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε παιχνίδια».
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού): «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο. Είναι το τρίτο σερί ματς που μέχρι το τέλος διεκδικούμε τη νίκη και κρίνεται στις λεπτομέρειες απέναντι σε ομάδες με υψηλότερους στόχους από εμάς. Κάναμε καλό ματς, η απειρία στο τέλος μας στοίχισε».
Σωτήρης Γιόσμου (πίβοτ Αερωπού): «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ στο τέλος ήταν πιο αποτελεσματική και κέρδισε τον αγώνα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.