ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Αύριο και μεθαύριο θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017
Για το Ελσίνκι αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων με Λετονία και Κύπρο για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το Σαββατοκύριακο (ώρες 18:00 και 15:00 αντίστοιχα) θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία σε δύο φιλικά παιχνίδια, κατόπιν τη Δευτέρα θα μεταβεί αεροπορικώς στη Ρίγα και από κει στην πόλη Ντόμπελε, όπου και θα αγωνιστεί κόντρα στη Λετονία την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:15).
Η «γαλανόλευκη» επιστρέφει την Πέμπτη στην πατρίδα και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (15:00) θα φιλοξενήσει την Κύπρο στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» Πάτρας στην 2η αγωνιστική των ομίλων.
Στην αποστολή για Φινλανδία και Λετονία μετέχουν: Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Χαράλαμπος Προδρομίδης (αρχηγός αποστολής), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Μεσσήνης, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι αθλητές: Μπάρμπας, Χάλαρης, Κατσίκης, Λοϊζος, Μυλωνάς, Αδάμ Παπαδόπουλος, Κρεμαστιώτης, Κωστακίδης, Τζηράς, Μαστορογιάννης, Παλάσκας, Τσίλης, Δέσπος, Αραπακόπουλος, Παπαδιονυσίου και Γουργούμης.
Ο Μάλλιος, θα ενσωματωθεί στη Φινλανδία, ενώ οι Μπάσμαλης και Βύρωνας Παπαδόπουλος θα μεταβούν απευθείας στη Λετονία για τον πρώτο επίσημο αγώνα.

πηγή: http://www.handball.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.