ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Αναπαράγουμε από το http://www.dias-hc.gr/:

"Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα… Μετά από 21 αγώνες χωρίς ήττα και με μόλις δύο ισοπαλίες, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από μια ομάδα που άξιζε 100% τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι.
Σαν υπνωτισμένη ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας με πάρα πολλά λάθη στην άμυνα, με τον τερματοφύλακα Χατζηγιαννίδη να προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα με περίπου 50% αποκρούσεις. Ταυτόχρονα, η επίθεση έβρισκε τείχος στην επίθεση στον έτερο τερματοφύλακα της Δράμας και σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό και τις πολλές λάθος επιλογές το σκορ ξέφυγε για να λήξει το ημίχρονο 8-14 μαζί με την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Θαναηλάκη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον αιφνιδιασμό.

Τα παιχνίδι έμοιαζε ότι δύσκολα θα γυρνούσε -μην ξεχνάμε ότι η Δράμα είναι μια ομάδα που πέρσι έπαιζε στην Α1- αν δεν άλλαζε κάτι δραματικά. Και έτσι έγινε. Η ομάδα εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και με ασφυκτική πίεση κατάφερε να μειώσει τη διαφορά (η οποία είχε φτάσει τα 9 γκολ στο 40′) στα 2 γκολ. Εκεί, και ενώ θα μπορούσαμε να μειώσουμε στο γκολ, κάποιες αψυχολόγητες ενέργειες και λάθη από τους παίχτες μας σφράγισαν οριστικά την πρώτη ήττα μετά από 21 αγώνες.
Καλή η διαιτησία των Στεφανίδη/Λινάρδου.
Επόμενο παιχνίδι στις 28/11 στην Άρτα με τον Πρωτέα Άρτας.
Δεκάλεπτα: 1-4, 6-11, 8-14(ημ.) 15-19, 20-25, 27-29(τελ.)
Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Ιλερής(6), Θαναηλάκης(1), Τσιρογιάννης(1), Μαυρίδης, Ραζακιάς, Τραϊανός(5), Ιωαννίδης(3), Μπαντής(2), Νικολαϊδης(5), Ανδρεαδάκης(4), Λυμπούδης, Μακέδας, Αργυρόπουλος
Χιλιώτης Δράμα 86 (Δεμερτζίδης-Τογανίδης): Παπάζογλου, Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Χατζηνικολάου, Χαϊτίδης(5), Κοτσαμαρίκογλου(3), Κουρτίδης, Αντριέβσκι(6), Βαλαβάνης(2), Θωμίδης(4), Σπέντζος(6), Τσιτσίγκος(1), Τορνικίδης, Κοβογλανίδης(2), Κουρουτζίδης, Παράσχου
Δίλεπτα: 6-5
Πέναλτι: 2/4 – 6/7"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.