ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ


Σε έναν αγώνα ο οποίος στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Μανώλη Μποσνακίδη, η ομάδα του Δία Πολίχνης αναδείχθηκε νικήτρια στο παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, αντίπαλο που είχε συναντήσει και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για τον Δία, με πολλά λάθη στην άμυνα αλλά και τεράστια αστοχία στην επίθεση. Στη συνέχεια βελτιώθηκε η απόδοση της ομάδας του Δία στις εκτελέσεις πέναλτι, ίσως το μόνο θετικό από το πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαμε και τον τραυματισμό του Μανώλη Μποσνακίδη, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλάνε για θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.
Αντίθετα, η εικόνα του 2ου ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική. Με πολύ καλή άμυνα και τους τερματοφύλακες να βγάζουν πολλά σουτ, η ομάδα του Δία πέτυχε πολλά γκολ στον αιφνιδιασμό, δίνοντας της ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες, δίνοντάς τους χρήσιμα λεπτά συμμετοχής εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κατσίκη / Νάσκου

Δεκάλεπτα: 7-6, 12-12, 17-14 (ημ.) 24-16, 31-19, 39-24 (τελ.)
Δίας Πολίχνης (Υετίων-Κεχαγιάς): Χατζηγιαννίδης, Λιόλιος, Μασούρας, Ιλερής(6), Θαναηλάκης(4), Τσιρογιάννης(6), Παπαδόπουλος(2), Ραζακιάς, Τραϊανός(1), Μποσνακίδης, Μπαντής(4), Νικολαϊδης(10), Ανδρεαδάκης(4), Λυμπούδης, Μακέδας(2), Αργυρόπουλος
Αρίων Πτολεμαΐδας (Πασιαλής): Μυλόπουλος(4), Χαϊτίδης (2), Αβραμίδης(1), Νικολαΐδης(4), Χαραλαμπίδης, Θεοχαρίδης, Κωστικίδης(1), Τσανακτσίδης(1), Μουλάκης(4), Αγγελίδης, Φολίνας, Παπαδόπουλος (2), Μάρκου(3), Σωτηρόπουλος, Κουκουλόπουλος(1), Σμιλλι.

Δίλεπτα: 3 – 11 - Πέναλτι: 5/6 – 3/4

πηγή: http://www.dias-hc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.