ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ, 8/11/2015

Ανακοίνωση στο profile fb της Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ:

Με το χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα, για την έναρξη του πρωταθλήματος χάντμπολ της ΕΣΧΑ, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου τα φιλικά παιχνίδια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στο πλαίσιο της προετοιμασία των ομάδων Παμπάιδων, Παγκορασίδων και ΜΙΝΙ.
Το τελευταίο γερό τεστ για τα «παιδιά» του Κώστα Κότσιρα δόθηκε στο κλειστό της Νέα Κιου στην Αργολίδα, απέναντι στον πολυνίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στους άνδρες, ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους μετά από πρόσκληση των γηπεδούχων για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων.
Το ηλιόλουστο πρωινό αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο οι μικροί αθλητές του Α.Ο Άνοιξης και οι γονείς τους που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να απολαύσουν μια μονοήμερη εκδρομή στο Άργος και στο Ναύπλιο. Η άψογη φιλοξενία του ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους και των φιλάθλων τους, τόσο στο αγωνιστικό πρόγραμμα, όσο και στο φαγητό, τα γλυκά και τα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει για την αποστολή της Άνοιξης, μας έκαναν να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Μετά το τέλος των αγώνων, μικροί και μεγάλοι της Άνοιξης απολαύσαμε το καφέ και το παγωτό μας στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο και είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα σοκάκια της ιστορικής πόλης, απλώνοντας παντού την χαρούμενη διάθεση και το πράσινο χρώμα της Άνοιξης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και στον πρώτο αγώνα 40λεπτης διάρκειας με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων και από τους δύο συλλόγους, το αποτέλεσμα ήταν 24-16 υπέρ των γηπεδούχων. Με την χρησιμοποίηση των βασικών παικτών και των δύο ομάδων, η διαφορά στο σκορ δείχνει ότι ο Α.Ο Άνοιξης μπόρεσε και είδε στα μάτια τον αντίπαλο και κατάφερε σε πολλές φάσεις να ξεδιπλώσει αρετές από το ταλέντο των παιδιών του.
Στον δεύτερο αγώνα τα ΜΙΝΙ του Α.Ο Άνοιξης κέρδισαν τον Διομήδη Άργους με σκορ 12-11 και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ακατέργαστα ταλέντα υπάρχουν σε κάθε περιοχή και η ποιότητα και η αγωνιστική διαφορά επιτυγχάνεται στη συνέχεια μέσα από την προπόνηση. Η ύπαρξη 4 κλειστών γηπέδων κανονικών διαστάσεων που διαθέτει ο Διομήδης Άργους για χάντμπολ σε αντίθεση με το 1 κλειστό μικρών διαστάσεων που έχει στη διάθεση του ο Α.Ο Άνοιξης, αρκούν για να καταλάβουμε την διαφορά και την εξέλιξη της πορείας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι Παμπαίδες και Παγκορασίδες του Διομήδη κάνουν 5 προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας 1 ½ ώρας, σε αντίθεση με τα παιδιά στην Άνοιξη που έχουν 2 προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας 1 ώρας.
Στη συνέχεια του φιλικού οι δύο προπονητές δοκίμασαν πολλά σχήματα σε αγώνες 10λεπτης διάρκειας με τα παιδιά να χωρίζονται ανά φύλο και ηλικία. Στα αγόρια ο Διομήδης είχε φανερή υπεροχή, ενώ στα κορίτσια, οι «ΑΝΟΙΞΙΩΤΙΣΕΣ» επικράτησαν με διαφορά των αντίστοιχων του Διομήδη.
Στο τελευταίο παιχνίδι διάρκειας ενός ημιχρόνου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά με πλήρη σύνθεση. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τις βασικές επιλογές τους και το σκορ έληξε ισόπαλο 8-8.
Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης και Έφορος του τμήματος, Μάριος Λουκάτος και η Γενική Αρχηγός Παγκορασίδων Κατερίνα Αυγέρη που συνόδευαν την αποστολή, ευχαρίστησαν την διοίκηση και τους προπονητές του Διομήδη Άργους για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάχθηκαν εξίσου για ανταπόδοση. Οι δύο διοικητικοί παράγοντες προσκάλεσαν την ομάδα του Διομήδη την Άνοιξη … στην Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.