ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τον πρόεδρο των εθνικών ομάδων χάντμπολ Κώστα Αλεξιάδη (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ - πρώην διεθνής αθλητής) είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν την Πέμπτη το βράδυ μετά την προπόνηση τους στο Κουκούλι οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ.
Ο Κώστας Αλεξιάδης είναι ο πρώτος που έφτασε στην πόλη μας από την αποστολή της εθνικής Ελλάδος χάντμπολ ανδρών για να επιθεωρήσει το γήπεδο στο Κουκούλι, όπου την Κυριακή στις (15:00) θα αντιμετωπίσει την εθνική Κύπρου στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017.
Ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας των Σπορ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος στο κάλεσμα του προς το φίλαθλο κοινό της Πάτρας να παρευρεθεί στο Κουκούλι την Κυριακή τονίζει:
"Είναι τιμή για την πόλη μας και όχι μόνον που η ΟΧΕ έφερε άλλον έναν αγώνα στην Πάτρα της εθνικής Ελλάδος ανδρών. Καλώ όχι μόνον τους φιλάθλους του χάντμπολ της Πάτρας να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την εθνική Ελλάδος, αλλά και όλους τους φιλάθλους όλων των αθλημάτων να παρακολουθήσουν τον αγώνα, γιατί σπάνια εθνικό συγκρότημα της χώρας έρχεται να δώσει επίσημους αγώνες πρόκρισης στα γήπεδα μας. Μπορεί το άθλημα στην Πάτρα να περνάει μια "κρίση" δεν παύει όμως αυτό να μας στερεί την ικανότητα να φέρουμε εις πέρας ένα τόσο σημαντικό γεγονός".
Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά: Κ. Καραγιάννης, Γ. Κασάπης, Η. Παπανικολάου, Δ. Καλούδης, Α. Κοκοής, Κ. Γεωργίου, Α. Λάγκης, Κ. Παναγιωταρόπουλος, Κ. Αλεξιάδης, Μ . Μάρκοβιτς, Π. Παναγιωταρόπουλος, Δ. Μακρυδάκης, Γ.-Π. Γαβριήλ Μπακόπουλος, Ε. Σταυρόπουλος, Α. Τσάμης.

πηγή: http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.