ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ www.metaphrasisoffice.gr


Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α΄ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Τη δυνατότητα να δει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του είχε ο προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας χάντμπολ, Νίκος Μάντζος, αφού το πρωτάθλημα Premier της A1 Ανδρών έχει διακοπή εδώ και δύο βδομάδες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδος. Έτσι το Σάββατο 7/11/2015 η ομάδα μας ταξίδεψε στην Ημαθία και αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Φίλιππο Βέροιας κερδίζοντας τον με 31-29. Οι δύο ομάδες είχαν απουσίες αφού από τον γηπεδούχο Φίλιππο δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Καρυπίδης, Ανανιάδης, Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης και ο διεθνής Μαστορόγιαννης, ενώ από την ομάδα μας απουσίασαν οι Τσαβδάρης, Παντελίδης, Σ. Ναουμίδης, Καράγγελος και ο διεθνής μας Τάσος Δέσπος.
Μαζί για εμπειρίες και οι «μικροί»
Ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Φιλίππου προ ενός μήνα στο "Μ. Τσικίνας", στη Βέροια βρέθηκε και η ομάδα Παμπαίδων Α΄που αγωνίστηκε και αυτή σε φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα του Φιλίππου. Η εμπειρία για τους νεαρούς μας αθλητές ήταν εξαιρετική. Στο αγωνιστικό σκέλος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή μας και τερματοφύλακα της Ανδρικής μας ομάδος, Ανδρέα Λαγούδη.
Είχαν όμως και την ευκαιρία οι "μικροί¨μας να συζητήσουν και να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας και να διαπιστώσουν την κοινή τους πορεία. Μαζί με την αποστολή των ομάδων μας στη Βέροια βρέθηκαν και πολλοί γονείς της ομάδος των παμπαίδων αθλητών μας και σε δήλωσή τους ευχαρίστησαν τον Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για τη θερμή φιλοξενία και έδωσαν την υπόσχεση για προσμονή επόμενων δράσεων.

πηγή: http://www.ymca.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.